reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

;D ja to bym mogła napisac pracę o zachowaniu agresywnym ucznów w gimnazjum :) na szczęście nie w stosunku do nauczyciela ;)

no to serwuję kaffke i bananka
089.jpg

espresso-con-panna.jpg

reklama
gaga pisze:
ja przed @ mam napięcie ;D ;D ;D ;D ;D a przyłożyć zawsze można tak na wszelki wypadek

Ja też tak mam, kiedyś nakrzyczałam na obcego faceta bo mi nie przypasił :p

Spadam bo dzisiaj mam badanie lekarskie do prawa jazdy a właśnie zepsuły mi się okulary i jedno szkiełko wypadło :mad:. Płacę za te badania więc pewnie to raczej formalność (ah ten nasz kraj kochany 8)) ale trochę głupio. Oglądałam cosik nawet ale nic w rozsądnej cenie nie było. W jednym miejscu pani pokazywała mi tylko okulary najmodniejszych projektantów min 700 pln za oprawki ::) jakbym na jakąś bogaczkę wyglądała. A moje stare zniszczyła mi Marysia - w końcu bo od 2 lat były pęknięte i się cholery trzymały ;). Tylko teraz chodzę bez okularów i biegnę do każdego autobusu bo nie widzę numerów i ceny w sklepie jak jest coś dalej musi mi ktoś przeczytać ::).

Dobra bo się znowu zasiedziałam. Smuto mi troszeczkę bo Marysia na spacerze i nie wróci zanim ja wyjdę, zresztą dla niej to lepiej bo później już nie chce mnie za bardzo wypuścić :( Zobaczę ją dopiero koło 20. :(
Na razie :-*

gaga super dziadek bohater narodowy!!!!
domicela mój Olek gryzie, z tym że nie mogę mu dac do ręki całego biszkopta bo wsadza całego na raz ;D a ostatnio ja jadłam orzeszki a on siedzial przy mnie i widział jak ja tak gryze i chrupie to on też zaczął tak mocno gryźć tak mniam mniam hihi mój króliczek mały ;D :laugh:
a jednak do pracy ruszam po długim weekendzie bo dzwonila własnie moja dyrektorka a dzis przejeżdzalam kolo naszej placowki i faktycznie zaczyna to przypominac bank, juz jest szyld itp...wiec spoko loko musze byc zwarta i gotowa do pracy jeszcze tydzien lenistwa, a raczej ostrego pisania pracy i do roboty!!!! ;)

ja dzis po wizycie u gina, termin jak na razie potwierdzony 30.12, zaraz zrobie suwaczk :)

o matko jeszcze jednej strony nie przeczytalam ::), no nic zaraz nadrobie

domicela Hania tez niezbyt chetna do gryzienia tzn zupki z wiekszymi kawalkami zje, chrupki kukurydziane i bszkopty tez ale to dlatego ze jej rozmieknie w buzi, jak ostatnio dalam jej kawalek skorki od chleba to ladnie ciumkala az wsadzila sobie taki wielki kawal i zwymiotowala wszystko ::), takze mysle ze na razie skoncentruje sie na tych chrupkach i biszkoptach

Witam.
A my właśnie wróciłyśmy od pediatry, byłyśmy na kontrolnym ważeniu. Tym razem mała przybrała przyzwoicie nawet i waży już ;D ;D ;D 7400. Mamy nadal brać ceboin multi a przez wakacje wstrzymać się z devikapem. Oczywiście był płacz wniebogłosy (bo co mnie obca baba będzie obmacywać :p) ale szybko się rozchmurzyła i na korytarzu próbowała koledze z listopada 05 zdjąć (a raczej zerwać) z nóg buciki. (Biedny mały - był ubrany jakby na dworze było 10 st.C). Po powrocie do domu dostała powera, bo i tatuś wrócił, i na swoich śmieciach...

Po południu pojeździłyśmy trochę na rowerze. Małej się podobało, rozglądała się na boki. Tylko trochę ciężko z tym fotelikiem rowerowym z tyłu. Ale to kwestia przyzwyczajenia.
Gaga dziadek naprawdę bohater narodowy. A swoją drogą to i tak dożył sędziwego wieku.
Atol dobrze że już jest suwaczek. Czyli wszystko w porządku po wizycie. A jak się w ogóle czujesz?
Mailen super z tą pracą Twoją. Ale zamiast sentymentów ;) bierz się za pisanie ;)

reklama
A my po zakupach i Amelka padła spi od godziny nie zdazylam jej nakarmic nawet i musiałam jej wcisnac flache na spaniu
atol pisze:
mailen uwazaj bo z tych sentymentow to zamiast do pracy to na kolejny macierzynski ;D
mnie też na sentymenty wzieło ale drugiego raczej nie bedzie dopóki nie bedziemy na swoim i maz sie nie nauczy z jedna dawac rady dzisiaj jak ja ubierał przed wyjsciem( bo sie uparłam ze co on to rak nie ma )myslałam ze padne ubrał jej rajstopki tył na przód i twierdził ze jest ok i zeszło mu troche i mogłam posmiac a co niech sie przyzwyczaja nie ma lekko
ma dzis i jutro wolne to dam mu wycisk za ostatnie dni ;D ;D ;D ;D

Do góry