reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam po weekendzie.
My tez mamy z Ikei komódkę z półką i skrzynię, chyba z serii Diktad. Są najładniejsze z tych, które oglądaliśmy w innych sklepach (koszmar albo cena powalająca).
Tak patrzę na te butki z Zetpolu, ładne są i w dodatku producent rzut berretem ode mnie (mąż ma nawet po drodze w drodze do i z pracy).

reklama
Żużaczku, dużo zdrówka dla Witonia. Mam nadzieję, że szybko ozdrowieje.
Domicela, dobrze, że w końcu polepszyło się mężowi.
A z facetami na zakupach... Ja swojego ciągam po sklepach, on narzeka ale w sumie jakoś wytrzymuje (wytyka mi, że pół godziny wybieram np. jogurt a on robi to samo ;D). Dobrze mi się robi zakupy w towarzystwie (ale nieraz jak coś przymierzam to mówi: ładnie wyglądasz, kupuj i już chodźmy - a ja zastanawiam się jeszcze i zastanawiam i przymierzam co innego i chłop się wkurza, no chyba że jest jakaś ławeczka...i inne obiekty do oglądania...)

Domicela super ze mężuś wraca do zdrowia !!!!

Żużaczku nie wiem w takim razie co Ci poradzić, ale moze to badanie wyjaśniło by coś ?? w końcu to bezbolesne dla malucha wiec czemu nie zrobić !! nasza lekarka z reguły jak cos ją niepokoi to zaczyna od badania moczu !!

Liwia jeszcze raz dziekuje za życzonka  :)

Badanie moczu przecież nie tylko ujawnia czy jest zapalenie dróg moczowych, ale też czy jest jakaś bakteria w organiźmie. Może żużaczku faktycznie lepiej zrobić dla pewności to badanie a ono przecież dużo nie kosztuje a będziesz spokojniejsza...

Witam
u nas dzis dzień nie za bardzo zimno wieje strasznie i nie wiem czy na polko pójdziemy
maz na drugiej zmianie do 23,30 i od rana znowu kłutnia no i jak zwykle o to ze on ciagle zmeczony
a byc zmeczona nigdy nie moge bo nie pracuje a on tak no i dzisiaj jak Amelka usneła położylismy sie z nia wstała po 12 i o 12,30 mowie krzys wstan do małej bo o 14 idziesz do pracy i tyle cie bedzie miała a on oczywiscie zmeczony ty tego nie rozumiesz bo on pracuje co ty chcesz zebym był jak robot i zpierniczał na pkragło ...itp. a ja na to ze jest głupi i ze praca rozumiem ze czasem jest zmeczony ale nie cały czas a w szczególnosci jak trzeba zajac sie mala i ze dla innych to nigdy zmeczony nie jest bo jak ktos cos chce to zaraz leci i nie wazne ze nie spał i zmeczony nie jest i takich wymówek dla innych nie ma tylko dla nas i kazałam mu spadac i wyszłysmy z pokoju wstał po 15 min i zajoł sie mała a ja sie nie oddzywałam i poszedł do pracy Czasem bym go rozszarpała jak mnie wkurza
Ale sie o zrzedziłam ale moze mi bedzie lepiej tyle ze za dwa dni o to samo bedziemy sie kłucic nie mam siły
A co do zakupów to Krzysiek jak kazdy facet po co ci to a na co tamto klasyczna zrzeda i oczywiscie kłutnie tez zawsze na zakupach
mam dość
Sooooooooorrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyy ze tak wam marudze ale musiałam to z siebie zrzucic moze mi troszkę ulży

Domicela no wreszcie poprawa super bardzo sie cieszymy bedzie dobrze

A ja przed chwilą dowiedziałam się, ze nie przedłużyli mi umowy o pracę.
Od 1 czerwca jestem bezrobotna...................................................
:o :o :o
Fak, fak, fak...
Skończyło się dobre......................................................................

reklama
No ja też mam juz lepszy nastrój , moje dziecko śpi dzisiaj za wszystkie czasy i czekam aż się obudzi bo muszę jechać mężowi zwolnienie załatwić a to na drugim końcu miasta i na pewno z godzinę pojadę....a ona jak na złość śpi i śpi w końcu lekarka mi ucieknie a pinda tydzień temu pokreśliła L-4 i teraz ja muszę odkręcać :mad:
No i w dodatku pada a ja nie lubię prowadzić auta w deszczu jeszcze z Julką
Margarita marudzenie zawsze pomaga ;) :)

Do góry