reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witek znowu w nocy 39.juz nie wiem co robic. lekarze rece rozklaaja mówiac ze to wirus. Bo poza goraczka to nic mu nie dolega. tylko płakuc=sia, bo pewnie go juz wszystko boli

reklama
Cześć babolinki.

Buziaczki dla Liwci

A dla Arturka wielu łask Bożych

A ja padam. Łukasz znowu wyjący, Gaba upierdliwa, nocka nie przespana, nie odpoczęłam na weekend, bo goście byli, czeka mnie sprzątanie itd.
Wczoraj zaliczyliśmy Nowe ZOO w Poznaniu i było bardzo zimno i chyba pochorujemy się wszyscy...Niech to szlag...

Żużaczku, jak Witoń??Dużo zdrówka dla niego. Aaaaa i psinka śliczniutka...
Agata, Anda, fajnie, że znowu razem z nami jesteście...

Babolinki mam propozycję na nowy wątek - kącik życzeń. Żeby w nim wpisywać życzenia z różnych okazji.Co wy na to??? Nie będę zakładać jak nie chcecie się rozdrabniać...

SłOWICZKU ZAKłąDAJ MIłO BEDZIE MIEć żYCZONKA W JEDNYM MIEJSCU :)
zuzaczku już nie wiem co ci powiedzieć, może poradź się innego lekarza ???
anda super że super :)

co do butków to ja już pisałąm że majka chodzi po polku w takich z profilowaną wkłądką, ale pełnych
a po domku w skarpetkach
http://www.allegro.pl/item108109666__buciki_kapcie_tanio_zetpol_daria_rozm23.html według mnie sa ok

agata u mnie to samo mąż coś zapomni to nic się nie dzieje a jak jak posieję pierdołe to od razu się nagada tyle

Liwciorku malutki rośnij nam sliczniutki

Witam.

A my mamy takie butki:
http://www.allegro.pl/item107218362__hit_sliczne_kapcie_buciki_zetpol_sylwia_rozm18.html
Tylko na Anusie jeszcze za duze, a ponieważ nie chodzimy to narazie czekają na lepsze czasy:)

U nas nocka znowu w miarę spokojna, ale zobaczyłam, że ten ząbek u Alicji już się prawie przebił i chyba dlatego jest lepiej.

Żużaczku, ja też nie wiem juz co Ci poradzić:( Ale może Gaga ma racja, spróbuj skontaktować się z jakimś innym lekarzem.
Słowiczku, zakladaj wątek, super pomysł.

Justyna - ja też uważam że większość rzeczy które sprzedają w IKEI jest mi niezbędna ;D a teksty mojego męża: a do czego ci to potrzebne, czy na pewno tego potrzebujesz. Awantura jest murowana. Darek też bardzo lubi IKEę ale czasami to jakaś blokada mu się włącza i np. po co mieć coś ładnego na ścianie - tyle lat było bez to jeszcze trochę wytrzymam :mad: Jak kupowaliśmy komódkę dla Marysi to byliśmy tam ze 3 albo 4 razy za każdym razem awantura ale się nie poddałam bo bym chyba w siatkach trzymała małej rzeczy. Darek chciał oddać małej jedną szufladę gdzie trzyma swoją bieliznę. Nie wiem co bym z nią zrobił a ja nie wiem co miałabym trzymać w tej szufladzie, waciki ;) ::)

A wczoraj to nawet nie zauważył, że był dla mnie nie miły. Potem przeprosił ale ja kurcze jestem zawzięta i łatwo nie odpuszczam i do tego pamiętliwa :p

Ah te chłopy, z nimi źle bez nich jeszcze gorzej. ::)

reklama
marta my mamy dokłądnie te buciki różowe :) i na taką pogode jak teraz to na polko sa ok, a po domku nie zkłądam jej butków, musimy kipić jakies na jesień bo mała na bank będzie sama chodzić, ale to już chyba jakies skórzane Bartka albo cos takiego

agata u mnie Krzysiek to do Ikea chętnie idzie i nawet spoko się zgadzamy co do zakupów :)

mała śpi :) na polku słońce i straaaaaaaaaaaaaszny wiatr i chyba nici ze spaceru bo by nas wywiało, do tego jakies chmurzyska nadciągają

Do góry