reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Żużaczku - zdrówka dla Witka, oby to była trzydniówka i właśnie się kończyła

Gaga - powodzenia z pracą i jedną i drugą.

No i co ja jeszcze miałam napisać. Chciałam napisać że Darek jak jest w domu to super zajmuje się małą i mam w nim pomoc ale teraz mnie wk!@#$%^ na maxa. A było tak miło. :mad: Zostawiłam kartkę od reklamacji plecaka w samochodzie bo plecak został w sklepie no i oczywiście gdzie ja zostawiam takie papiery. A ze qrwa klucze zgubił do mieszkania to przecież nic takiego. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Byliśmy dzisiaj w kinie, pierwszy raz od roku. Obejzeliśmy Kod Leonarda i film taki sobie no ale wyjście wspólne zaliczone :laugh:.

reklama
Nenar - oczywiście duuużo zdrówka dla Szymona. Jak się czuje, lepiej?

Goga - oj będziesz miała co czytać ;). Mam nadzieję, że ci ktoś czasami pomaga przy chłopakach.

witam z rana to ja dzis pierwsza bo Haniutek obudzil sie o 5:45 ::), a wczoraj tak ja chwalilam

wczoraj bylam na spotkaniu z kolezankami, robimy sobie takie spotkania (przynajmniej staramy sie) raz w miesiacu, z wiekszoscia znamy sie z LO ale z jedna to znam sie od przedszkola, szmat czasu ;D, razem w przedszkolu, razem w podtawowce, razem w LO tylko studia nas podzielily, bo ja na farmacje a ona na chemie (ale w sumie pokrewne :)) swoich mezow tez poznalysmy dzieki sobie, tak to sie kisimy we wlasnym gronie ;)

gaga, mailen trzymam kciuki

zuzaczku duzo zdrowia dla Witka po raz kolejny, wreszcie musi byc lepiej

ja tez sie zastanawiam nad kupnem butow Hani do chodzenia ale ja to bym chyba chciala jakie sandalki na lato, moze doswiadczone mamy cos podpowiedza, bo ja to zielona jestem nawet w rozmiarowce

spoznione zyczenia dla Amelki STO LAT

i wszystkiego dobrego dla kolejnej 10 miesiecznej panny - Liwii

No tak dziś 5 czerwiec
:D Kochana Liwciu moc życzeń, rośnij zdrowo śliczna dziewczynko :D

A ja dziś mam wolne. A wzięłam sobie jeden dzień po komunii, by ogarnąć dom. Wszędzie pełno papierów od prezentów i pustych już kopert na podłodze ;D
Oliwcia obudziła się jak zwykle o 7 rano, dałam jej butlę i znów się wtuliła w kocyk i słodziutko śpi a ja tu z kawką i oooooooooooo... widzę przez okno moją mamę i siostrę z Natalką .Też idą na kaffffkę i śniadanko do mnie. Dodam , że Arturkowi też zrobiłam wolne , no i mój Wiktorio też jeszcze śpi. Oj, będzie zaraz gwarno w domciu.

Z Szymonem juz lepiej, dziś w nocy już tylko jedna kupa i to całkiem niezła ::)
Najgorzej znosi dietę bo je tylko chrupki kukurydziane, ziemniaki i mleko z kleikiem, przez te 3 di to zgubił na wadze i brzuszek taki płaściutki ::)

Witam

Buziaki dla Liwci :-* :-* :-*

I spadam bo dzisiaj chcę pojechać na zakupy. Jak pojechaliśmy ostatnim razem to oczywiście Darkowi coś kupiliśmy a mi nie. Zobaczymy bo ja muszę sobie garderobę zmienić bo przecież 18 lat nie mam.

reklama
Liwia dziekuje bardzo za życzenia :-*

my wczoraj bylismy w ikei prawie z mężowym sie pokłuciłam bo co chwila słyszałam " a po co Ci to ?? " albo " jak chcesz to kup ale mi sie to nie podoba i w ogóle " ocipieć szło ::) fakt faktem ze ja w tym sklepie głupawy dostaje jakiejś i wszystko wydaje mi sie potrzebne ;D a potem na basen i Liwia pływała całą godz bo odrabialiśmy jedne zajęcia, myślalam ze po takim dniu padnie i rano sie obudzi ale gdzie tam mój mały terminator jeszcze urzędowała do 21 a potem budziłą sie standardowo co 2 godz ::) za to ja nie wiedziałam jak sie nazywam tak byłam padnięta !!!

co do butków to my kupiliśmy z bartka i jestem BARDZO zadowolona bo to są sandałki z sztywną piętką a dodatkowo z przodu tez jest paseczek i paluszki nie uciekają ! bardzo fajna skórka i solidnie zrobiona !!

Anada fajnie ze komunia sie udała i mały komunista zadowolony !!

Agata to udanych zakupków i cierpliwości - bo jak ja jade z moim to cierpliwośc jest potrzebana ! najchętniej to by wlazł ze mną do jednego slepu kupił i wyszedł !!

Do góry