reklama
Margarita i Amelka
Fanka BB :)
Hej witam mała śpi i zagladnełam
U nas dzien zaczoł sie tez nieciekawie (oczywiscie przez meza)
A dla naszych najukochanszych dzieciaczków aby miały dzieciństwo najpiękniejsze jakie można sobie tylko wymarzyc.
I dla wszystkich rodziców aby mogli czasem poczuc sie jak dzieci...
nic mi sie nie chce
musze sie pochwalic ze jednak wyszlismy wczoraj na to piwko i jeszcze poszlismy na pizze o (23 dieta cud) wypilismy było fajnie i pierwszy raz od niepamietnych czasów polecam!!!
Taaaa tylko ze rano powrót do normalki i znowu nerw
U nas dzien zaczoł sie tez nieciekawie (oczywiscie przez meza)
A dla naszych najukochanszych dzieciaczków aby miały dzieciństwo najpiękniejsze jakie można sobie tylko wymarzyc.
I dla wszystkich rodziców aby mogli czasem poczuc sie jak dzieci...
nic mi sie nie chce
musze sie pochwalic ze jednak wyszlismy wczoraj na to piwko i jeszcze poszlismy na pizze o (23 dieta cud) wypilismy było fajnie i pierwszy raz od niepamietnych czasów polecam!!!
Taaaa tylko ze rano powrót do normalki i znowu nerw
Nie warto!!!gaga pisze:słowiczku uszy do góry, nie płacz przez mężą
Margarita i Amelka
Znowu sobie nie poogladam albumu klikam w link i nic nowego nie mam dostepu moze robie cos nie tak???
anda55
Dla naszych kochanych dzieciaczków samych radości w życiu z okazji ich święta
żużaczku fajna psinka. Oj, nabieram aż sama chęci.
Dziewczyny czy któraś z Was planuje już "długi weekendzik" od 15 czerwca? Ja prawdopodobnie będę miała wolne aż do poniedziałku i chciałabym jechać do Zakopanego, ale mężol się kwasi, że jak pojedziemy sami i będzie niepogoda, to się będziemy kisić z dzieciaczkami w domku. Namawiam rodziców, żeby jechali z nami. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Mogliby zostać z dziećmi w domku, a my siup do jakiejś góralskiej knajpki ;D
żużaczku fajna psinka. Oj, nabieram aż sama chęci.
Dziewczyny czy któraś z Was planuje już "długi weekendzik" od 15 czerwca? Ja prawdopodobnie będę miała wolne aż do poniedziałku i chciałabym jechać do Zakopanego, ale mężol się kwasi, że jak pojedziemy sami i będzie niepogoda, to się będziemy kisić z dzieciaczkami w domku. Namawiam rodziców, żeby jechali z nami. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Mogliby zostać z dziećmi w domku, a my siup do jakiejś góralskiej knajpki ;D
gaga
uzależniona
anda może ja mojego namówię na wypad do Zakopca
może moja mama została by z małą a my byśmy wyskoczyli, zapytam go ,wiem że on ma w pracy do połowy lipca gorący okres bo starają się o jakąś akredytację czy coś takiego, ale spytam
szkoda że niektóre z was mają do Zakopanego dalego bo tam byśmy się mogły wszystkie spotkać.........
szkoda że niektóre z was mają do Zakopanego dalego bo tam byśmy się mogły wszystkie spotkać.........
reklama
Ż
żużaczek
Gość
arabella mam pytanko, jak poradziliscie sobie z ząbkami szczeniorka? obawiam sie trochę, że moze w zabawie hapnąć Witonia