reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

marzenaalicja :) cieszę się że Majusia się podoba, :)

zuzaczku zaraz zasiąde i przeczytam i recenzję napiszę :)

słowiczku uszy do góry, nie płacz przez mężą

reklama
Hej witam mała śpi i zagladnełam
U nas dzien zaczoł sie tez nieciekawie (oczywiscie przez meza)

A dla naszych najukochanszych dzieciaczków aby miały dzieciństwo najpiękniejsze jakie można sobie tylko wymarzyc.
I dla wszystkich rodziców aby mogli czasem poczuc sie jak dzieci...

nic mi sie nie chce
musze sie pochwalic ze jednak wyszlismy wczoraj na to piwko i jeszcze poszlismy na pizze o (23 dieta cud) wypilismy było fajnie i pierwszy raz od niepamietnych czasów polecam!!!
Taaaa tylko ze rano powrót do normalki i znowu nerw

gaga pisze:
słowiczku uszy do góry, nie płacz przez mężą
Nie warto!!!

zuzaczku przeczytałąm, badzo fajny artykół, szkoda tylko że przydałby się worek pieniędzy, dużo czasu :) i można być piękną :)

Margarita musisz mieć pod avatorem napis sierpniowa mama'05 ja pisałam wczoraj do moderatora, musisz być cierpliwa

Dla naszych kochanych dzieciaczków samych radości w życiu z okazji ich święta
żużaczku fajna psinka. Oj, nabieram aż sama chęci.
Dziewczyny czy któraś z Was planuje już "długi weekendzik" od 15 czerwca? Ja prawdopodobnie będę miała wolne aż do poniedziałku i chciałabym jechać do Zakopanego, ale mężol się kwasi, że jak pojedziemy sami i będzie niepogoda, to się będziemy kisić z dzieciaczkami w domku. Namawiam rodziców, żeby jechali z nami. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Mogliby zostać z dziećmi w domku, a my siup do jakiejś góralskiej knajpki ;D

anda może ja mojego namówię na wypad do Zakopca :) może moja mama została by z małą a my byśmy wyskoczyli, zapytam go ,wiem że on ma w pracy do połowy lipca gorący okres bo starają się o jakąś akredytację czy coś takiego, ale spytam

szkoda że niektóre z was mają do Zakopanego dalego bo tam byśmy się mogły wszystkie spotkać.........

reklama
arabella mam pytanko, jak poradziliscie sobie z ząbkami szczeniorka? obawiam sie trochę, że moze w zabawie hapnąć Witonia

Do góry