reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Dobra uciekam.
Młody nakarmiony, a ja zaraz prysznic i jeszcze rozdział książeczki wciągnę.
Niedługo będę chodzić wkurzona, bo kończę czytać tom drugi i mam jeszcze trzeci a potem długo będę czekać na następne tomy...
Dobranoc.

reklama
gaga,wlasnie ogladalam zdjecia Majeczki i jestem wrecz zachwycoma.bardzo podobalo mi sie to zdjecie z kwietnia jak stoi przy lozeczku i jest bardzo dumna oraz szczesliwa.sliczne zdjecie.wlasnie powiedzialam do meza,ze jutro pokaze ta fotke Maximilianowi i wejde mu na ambicje ;D.ciekawa jestem rezultatow.

kids40an.gif
DLA NASZYCH POCIECH Z OKAZJI DNIA DZIECKA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE !!! :-* :-* :-*
Ja właśnie robię sobie kawkę,bo mój synuś od 5-tej już nie śpi.Ja mężuś ma 1-wsze zmiany to wstaje razem z nim ::)
marta15,jesteś zazdrosna o pracę męża,ale pomyśl,że On jeśli jest tyle czasu w pracy dokładnie nie widzi,jak Wasze dzieci się rozwijają.Jak stawiają pierwsze kroczi,raczkują...Ja to chyba zacznę być zazdrosna z kolei o stusunki mojego męża z małym :)
żużaczku Ty jesteś artyśtka :)
domicela ja dostałam tylko 3 numery maluszka,ale tam ogłaszali,że można wygrać bezpłatną prenumeratę.Może brałaś udział na stronie i Cię wylosowali?

Cześć.
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków

Żużaczku, gratuluję i superaśny artukuł. Lekko i przyjemnie się czytało...

Ale mi się dzień płaczem zaczął, oczywiście przez męża... już mam wszystkiego dość...

Miłego dnia babki.

WSZYSTKIM SZKRABIONKOM, TYM DUZYM I TYM MALUTKIM I TYM W BRZUSZKACH SERDECZNE ŻYCZONKA CIEPŁA MATCZYNYCH RAMION, RADOSCI ODKRYC, KOCHANEJ REKI OSUSZAJACEJ ŁZY
obraz19cn.jpg

SŁOWICZKU ciesze sie, ze sie podobało

Dla wszystkich Naszych Maluszków!!!!!!!!
Aby serduszka Wasze
gorące były zawsze jak słońce...
A uśmiechy Wasze radosne
przypominał zapach wiosny...
bdzien42dm.jpg

sluchajcie jak sie poznaje uczulenie na gluten?
dwa dni daje Hani buleczke i dzisij zrobila mega duza wstrentna zielona kupe chyba ze sluzem :p ( sorki za opis) i teraz nie wiem czy to uczulenie czy po prostu reakcja na nowa rzecz ???

hej
witam przy kaffce ;)
gaga faktycznie wózio super ale cena ::)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH NASZYCH DZIECIACZKÓW

reklama
Do góry