reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Dziewczyny dzieki za namiary na te bramki ,naprawde musze sie zebrać i kupic koniecznie bo mały nie daje za wygraną i gramoli sie po schodach.

margarita bardzo dobrze zrozumiałaś.a co twój też? :police:
słowiczek pisze:
A ja nie mam nic dla dzieci na jutro...
Nie zdążyłam, może jutro jak mąż wróci z pracy skoczymy coś kupić...
ja tez nic nie mam i jest mi smutno z tego powodu!

moja Julia coś pokasłuje i jutro do przedszkola chyba nie pójdzie-ale będzie zawiedziona.
Słowiczku a ty zamiast lecieć na koniec teczy po gar ze złotem- to paliłaś???

Dziewczyny a na wirtualne miłości to uwaga:ostatnio taka wirtualna kobita o mały włos nie rozwaliła małżeństwa naszych znajomych.Do tego wszystkiego w gre wchodziła ich 5 letnia córcia.Brryy...na samo wspomnienie mam dreszcze.Narazie jest dobrze ale było tak tragicznie że sie rozeszli i mieszkali osobno.Tak że dziewczyny miejcie sie na baczności.a do tego wszystkiego to to dziecko teraz takie bardzo nerwowe sie zrobiło i boji sie do przedszkola chodzic .ma uraz i strach że nikt po nią nie przyjdzie.

gaga tez bym zapaliła....

a nam bramke zrobił moj tescio. Cudo! I tescio i bramka ;D

Własnie dostałam wiadomosc, ze psinka sie oszczenila i juz mamy nasza sunieczke. Wybralam najbardziej zlota, bo taka tulasna strasznie. ;D ;D ;D. W lipcu do odebrania. Za tydzien pojedziemy, moze pozwola zdjecie zrobic
a tu jest stronka tej hodowli (pare domów dalej my sie budujemy)
http://goldenretriever.net.pl/

mlask.. torcio... my kupilismy na jutro tort lodowy... malsk malsk.... a teraz obrzeram sie chrupkami czekoladowymi (podciagnelam starszemu)

Dzisiaj znalazłam w skrzynce pocztowej czasopismo Maluszek , miały być 3 numery a ja już dostałam z 6. Czy Wy też dostajecie Maluszka bezplatnie? Bo tak sobie myślę ,że to po prostu reklama i im zależy żeby rodzice czytali tę gazetkę....
Słowiczku o tej porze????Ja jakbym zjadła o tej porze to nie mogłabym spać , po pizzy czuję się taka ciężka jak słonica.Zeżarłam pół bounty

zuzaczku pieski do schrupania normalnie, ja to psiara jestem straszna wszystkie psy świata chciałabym mieć, no może oprócz grzywaczy chińskich ;D
ciężko to psem nazwać ;D
resizeofimage82lc.jpg

słowiczku pizza taaaaaaaaaaaaa

dobra była....................................
Ja zawsze tak późno jem i co najlepsze zawsze mogę dużo.............i zawsze dużo jadłam i chuda byłam, tylko teraz brzuszek odstaje i trochę po ciąży w bioderkach zostało ale przynajmniej wyglądam jak człowiek.....................................
Łomatko Gaga co to za stworzenie???? Bo to faktycznie na psa nie wygląda...
A Maluszka to ja już mam 9 numerów...

reklama
oj to ja jak słowiczek nachętniej bym jadła na noc, bez sniadania spoko wytrzymam za to bez kolacji makabrrrrrrrra, no i tez kiedyś chuda byłam jedząc takie smakowitości ;D

słowiczku ja takie cóś kiedyś na zywca widziałam, ale lepsza była jego pańcia ;D

Do góry