reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam wieczorkiem.

Mailen, pisze się na szampana i na tort, a co tam:) Mam gdzieś dzisiaj tą moją dietę i chętnie bym się napiła i szampana i zjadla tort. Ale mam chociaż piwko.
I zaraz będę pić, za Twoje zdrowie Mailen:)

A moj mąż jak wyszedl o 8,30 z domu, tak jest godzina 20,20 i nadal go nie ma:( Super jest, nie ma co. Dobrze że przyjechali moi rodzice bo nie miałby mi kto pomoc wykąpać dzieci. Teściowie w kościele ( modlą się od niedzieli codziennie razem z wnunią komunijną), a ja sama. Normalnie mam ochote się upić:)

reklama
Dziewczynki dostaly pierwsze prezenty na dzień dziecka od Cioci i zadowolone jak nie wiem. Ja tez im kupilam dzisiaj coś, ale dam jutro. I jutro wkleje zdjęcia.
Idę skończyć sprzątanie.

I ja witam wieczorkiem.
Moje dzidziole śpią. Zakończenie dnia miłąm baaaardzo koncertowe. Jedno wyło przez drugie. Ale zwalam to na pogodę, bo niskie ciśnienie i co chwilkę padało...
Mój mąż jak zwykle piwkuje a ja wcinam chrupy i piję coca colę.
A torta to też z chęcią bym zjadła...

ojjj jak ja bym zjadła chipsy i wypiła coca-colę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mailen ja zamiast torta wtrąbię wase srazę bleeeeeeee i popiję wodą kryminalną

ja też ;D jeszcze po wspólnej prysznic bo własnie wymachałam brzuszki i inne dupereluśki :)
Majka wylałą herbatke żurawinową ;) i jest the best dzieciara z niej

A ja właśnie wyszłam na fajkę i co zobaczyłam...
tecza7bo.jpg

a tu jej drugi koniec
tecza15qs.jpg

reklama
Do góry