reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

oj a ja bardzo przeżywałam rozstanie, choć to była nasza wspólna decyzja (miesiąc później byłam z Krzyśkiem ) a z Sebastianem Krzysiek się bardzo lubi :) on zresztą nas odwiedza, ma fajną dziewczynę nasza wspólna koleżankę i nie ma mowy o zazdrości, wszystcy się lubimy :)

marta to przykre co robi twój mąż, ja na razie doła nie łapię, wiem że studia nie pójda na marne bo na bank wracam do pracy, zresztą mój mąż zawsze mi mówi że on ze mną nie dyskutuje bo jestem za mądra dla niego ::) a i tez jestem jego pierwszą i mam nadzieję ostatnią dziewczyną :) wcześniej jego miłością był rower i komputery :)

zuzaczku piękne, masz kobitko talent !!!!!

reklama
a tak a propos niedoszłych teściowych to moja niedoszła odwiedziła mnie jak Majka się urodziłą :) strasznie chciała ją zobaczyć :) i zaprosiła NAS DO DOMKU W NIEPOłOMICACH NA LATO HIHI

no wlasnie ta tez mama mowi ze bardzo by chciala mnie odwiedzic i w ogole, ale nie wiem czy ja bym chciala...chyba głupio by mi było...a z eksem na żywo tez od tamtej pory sie nie widzialam i nie gadalam, tylko wirtualnie

Czesc dziwczyn,Maximilian nie chce raczkowac.Szybko ponosza go nerwy i placze.On jest co prawda ruchliwym dzieckiem,ale z raczkowaniem woli chyba poczekac ;).Moze stanie na nogi i ominie raczkowanie ;).Sarah i Fabian raczkowli miejac 10 miesiecy,moze Maximilian bierze z nich przyklad.

Co do mojego ex to nie chce go widziec,ale jest ojcem Sary i Fabiana,wiec nie jest to takie proste.Za to ex mojego meza jest bardzo fajna.Oni byli siedem lat ze soba,ja poznalam mezusia to on byl juz cztery lata samotny,ale z ex mial dobry kontakt.My jestesmy juz trzy lata ze soba,w listopadzie wzielismy slub.Z jego ex sie nawet zaprzyjaznilam i ona jest chrzestna Maximiliana.Moi "starzy" znajomi i rodzina troche sie z poczatku dziwili.Ja tez nie spodziewalabym sie,ze moge taka przyjazn prowadzic.

atol co to za kremik ten co polecałas do suchej i wrażliwej cerki dla dziecka?
a jeszcze odnośnie spacerówek to chyba nie masz co jechac żeby ogladac ten Arti bo ja go w koncu widziałam na żywo i jak dla mnie to mało solidny, no i o 100 droższy u nas niz podaja na stronie a za 350zł to juz naprawde można kupic pożądny wózeczek, np ten baby dreams walker, ktory mi chodzi po głowie ;) ale juz sama nie wiem czy kupowac wózek czy moze jakby dało rade dorobić płozy do łóżeczka, bo Olek juz za długo w tym głębokim nie pośpi, a przynajmniej noce sa spokojniejsze jak moge go polulac a nie musze za kazdym kweknieciem brac go na rece, wiem wiem jestem niezdecydowana maruda ;D ::)

kurde Marcina nie ma i pewnie późno wroci a ja nawet nie mam z kim śwętować :mad: tak więc tort i szampan dla wszystkich!!!!zapraszam na śwętowanie drodzy panowie i drogie panie ;) :laugh: ;D

mailen to ja niestety tylko tort

ten krem to SVR Xerial % krem do twarzy tani niejest okolo 40zl, ale Hani pomogl, jeszcze ma miejscami troche szorstkie policzki ale o niebo jest lepiej niz bylo
jesli chodzi o wozki to podoba mi sie ten walker ale dla mnie za ciezki , ja mam spacerowke ciezka a teraz bym chciala parasolke taka na wyjazdy wiec chcialabym taki do 7 kilo max, znalazlam wozek Baby Dreams mini podobno wazy tylko 5,5 kilo ale nie widzialam na zywo, wiec nie wiem

reklama
Do góry