Przestańcie o tym paleniu, bo aż mi się zachciało Ja czasami popalałam, szczególnie jak piszę Mailen, czasami jak byla jakaś impreza, a tak wogóle to raczej nie. A ciągnie mnie czasami, żeby zapalić,a już jak jestem wściekła to już wogóle, ale mój mąż tego nie pochwala i nie sądzę, żeby zaakcepotował.
reklama
gaga
uzależniona
arabella pozwól im się razem bawić jak się mała oswoi z psem, psiak ci się wtedy przyzwyczai i nie zrobi jej krzywdy, a jak będziesz ich od siebie trzymać na odległość to różnie może być
marta ja jak piffko piję to ehhhhhhhhhh, mąż też nie pochwala, w zasadzie to dzięki niemu ograniczyłam palenie z paczki dziennie czerwonych L&M do około 6-8 L&M super light oj nie wiem czy wytrwam, wiem że on mnie będzie wspierał, ale nie wiem szczególnie jak wróce do pracy, a praca w szkole raczej do stresujących należy
marta ja jak piffko piję to ehhhhhhhhhh, mąż też nie pochwala, w zasadzie to dzięki niemu ograniczyłam palenie z paczki dziennie czerwonych L&M do około 6-8 L&M super light oj nie wiem czy wytrwam, wiem że on mnie będzie wspierał, ale nie wiem szczególnie jak wróce do pracy, a praca w szkole raczej do stresujących należy
Margarita i Amelka
Fanka BB :)
Żużaczku no to ja chyba dzisiaj podswiadomie wypiłam kafke bo nigdy nie pije a dzis mnie naleciało ostatnim razem mnie naleciało w ciązy i wypiłam bezkofeinowa no i
Gratulacje wierzyłyśmy w Ciebie
Gratulacje wierzyłyśmy w Ciebie
atol
Fanka BB :)
zuzaczku gratulacje
a propos palenia nigdy nie palilam i zupelnie mnie nie ciagnie, w sumie zadowolona jestem z tego
mailen Hania tez ma szorstkie policzki i myslalam ze to alergi. Bylismy u alergologa i powiedzila ze to przymieszkowe rogowacenie skory i zalecil SVR Xerialine lub SVR Xerial 5 krem do twarzy, dla nas te xerialine za slbe ale po xerialu 5 jest o niebo lepiej. Hania ma to niestety po tatusiu , moze u was tez ktos ma takie problemy skorne
a propos palenia nigdy nie palilam i zupelnie mnie nie ciagnie, w sumie zadowolona jestem z tego
mailen Hania tez ma szorstkie policzki i myslalam ze to alergi. Bylismy u alergologa i powiedzila ze to przymieszkowe rogowacenie skory i zalecil SVR Xerialine lub SVR Xerial 5 krem do twarzy, dla nas te xerialine za slbe ale po xerialu 5 jest o niebo lepiej. Hania ma to niestety po tatusiu , moze u was tez ktos ma takie problemy skorne
Co do buzi, to u nas szorstka nie jest, ale Alicja ma wokół oczu krostki i u nas sprawdził się krem elidel, ale niestety drogi - 75 zł i na receptę, ale sprawdza sięsuper, warto było wydać tyle kaski, żeby teraz aptrzyc, jaką Ala ma śliczną buźkę bez krostek
Arabella, pies śliczniusi. Ale Gaga ma rację, żebyś im pozowoliła się bawić razem, wtedy się oswoją ze sobą.
Agata, ta sapka u nas wyglądała tak jak piszesz, że cały czas mi się wydawało, że Ani tam coś w nosku przeszkadza i jak coś udało się wyciągnąć to było to takie suche glutki, albo wogóle nic nie było, a Mała sapała tak jakby oddychała przez nosek, albo jak by jej coś przeszkadzało oddychać. I teraz przeszło super.
Arabella, pies śliczniusi. Ale Gaga ma rację, żebyś im pozowoliła się bawić razem, wtedy się oswoją ze sobą.
Agata, ta sapka u nas wyglądała tak jak piszesz, że cały czas mi się wydawało, że Ani tam coś w nosku przeszkadza i jak coś udało się wyciągnąć to było to takie suche glutki, albo wogóle nic nie było, a Mała sapała tak jakby oddychała przez nosek, albo jak by jej coś przeszkadzało oddychać. I teraz przeszło super.
A ja mam do Was inne pytanie, czym skutecznie wyczyścić dziecku uszka. Alicja ( pisałam już kiedyś o tym), że strasznie drpaie sobie uszka, no i jak byliśmy ostatnio u tej naszej pulmonolog, to obejrzała jej uszka, takim przyrządem jak ma laryngolog i okazuje się, że ona ma dużo tej wydzieliny w uszkach i to ją swędzi, a jak ja jej czyśczę pałeczką to jeszcze więcej się tam tego zbiera. Zaleciła nam parafinę, ale to jej nie pomaga i dalej się drapie, może Wy znacie jakiś dobry sposób, żeby jej to wyczyścić i pomóc. Bo aż mi jej szkoda.
A i jeszcze jedno, mam pytanie do tych Mam których dzieci przechodziły trzydniówkę, jak wygladały te plamki po gorączce, czy to były takie większe krostki, czy jakieś plamy??
A i jeszcze jedno, mam pytanie do tych Mam których dzieci przechodziły trzydniówkę, jak wygladały te plamki po gorączce, czy to były takie większe krostki, czy jakieś plamy??
gaga
uzależniona
marta ja uszka czyszczę takimi patyczkami dla maluchów, a woskowina co jakiś czas sama wypada Majci z ucha, ale ona też się drapie czasami, ja wole jej tam nie czyścić za bardzo żeby nie zrobić jej krzywdy
a co do trzydniówki to mała miała na całym ciele drobne czerwone krosteczki
ale u nas pogoda do d...... paskudna na maksa
a co do trzydniówki to mała miała na całym ciele drobne czerwone krosteczki
ale u nas pogoda do d...... paskudna na maksa
Ż
żużaczek
Gość
ku...... Znowu mamy plesniawki. Normalnie jakby tu jakis brud był, to bym sie nie dziwiła . Ale przeciez czysto mamy w domu. Niepotrzebnie słuchałam doktórki i przestałam gencjana smarowac.
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Marta, wysypka to drobniutkie krosteczki, które najpierw pojawiają się na brzuchu a potem na rączkach,nóżkach, buzi...
Żużaczku, pleśniawki są strasznie upierdliwe. Ja z Gabą walczyłam po 3 tygodnie. Cholerstwo...
Żużaczku, pleśniawki są strasznie upierdliwe. Ja z Gabą walczyłam po 3 tygodnie. Cholerstwo...