reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

słowiczku normalnie dałaś mi zielone światło, ja też powoli przestaję dawać sobie radę z niepaleniem, oj czuję że jak skończe karmić (co nastąpi niebawem) też wrócę...............
moja małą nie śpi, marudzi, i jak walnie zaraz kupiszona to mnie trafi, bo robi taki małe głana co godzinkę zamiast raz bombę puścić pożądnie

reklama
żużaczku GRATULACJE, wpadłam na kaffkę bo podobno kafffkę dla wszystkich dzis serwujesz ;D
słowiczku jak czytam o Łukaszku to troszke przypomnina mi to mojego Olka moze nie do końca i nie zawsze, ale są takie dni (nie wiem od czego to zalezy czy jak sie nie wyśpi czy cos) ze zachowuje sie bardzo podobnie. Złości sie ręce to góry i krzyk, jest strasznie niecierpliwy a położyc sie do przebrania tez nie chce...ale na szczescie tak nie jest non stop tylko jak ma jakas faze złości to wszystko jest beee
A mój Olek ma takie jakeis szorstkie policzki i to nie od dzis, jakos na poczatku staralam sie tym nie przejmowac w zime tłumaczylam sobie ze to mzoe od szalikow czy cos bo ja tez mam bardzo delikatna i sucha cere...a teraz to jzu sama nie wiem , moze to jakas alergia?????Moze nie powinnam mu dawac Bakusiów ktore tak lubi, juz nie wiem, na razie zrobilam przerwe, ale to chyba nie to ::)
A co do palenia to ja tylko tak okazyjnie popalalam ale mysle ze juz nie wroce, niby mnie czasem ciagnie ale zarazem drazni wiec to juz chyba nie to....ale kto wie, jak widze słoneczko i poczuje piwko, to wtedy brakuje mi jeszcze papieroska....

Ja zwykłą kawkę z mlekiem :laugh:

Żużaczku gratulację :laugh: :laugh: No zdolniacha jesteś i tyle.

Słowiczku - trzymasz się dzielnie. Ja ostatnio irytuję się o byle g. Dzisiaj o 5 rano jak Marysia spać nie chciała to myślałam że pójdę spać do drugiego pokoju a niech Daruś usypia potwora.

Marta a jak ta sapka się objawia. Bo Marysi non stop cosik charczy w nosku, codziennie go oczyszczam i wychodzą takie żółte gilki (sorry za opis bleeeeee) ale katar nie leci. Może to jakaś alergia a żaden lekarz nic nie zauważył. ???

Finiak fajnie masz z teściową, zawsze trochę humor poprawi ;D

Darek jest w domu i energia go rozpiera. Wstał o 6 rano i wyspany. Ja nie wiem jak jak to przetrwam. Super jest mieć go w domu ale z drugiej strony............................ ::)

a u nas lejeeeeeeeeeeee chyba zostawię małą z mamą i pojade w końcu poszerzyć obrączke bo mi po ciąży na palec nie wchodzi, ja chyba rzeczywiście przed tą ciąża byłam za chuda

Żużaczku, gratulacje!!!

A my mamy nowego domownika!

img41307st.jpg

arabella przemilusiński, nic tylko przytulać, a jak małą na psiaka i psiak na małą ???

reklama
Do góry