reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Dzięki Margerita, ale to nie ta nazwa, bo ten acerin to krem na pękające pięty:) Ale zapytam w aptece.

Ja też nie wypowiadam się do do mojej wagi, bo tu same chudzielce.

I dziękuje za uświadomienie mnie, że moje jedno dziecko chyba przeszło własnie trzydniówkę. Może trochę dziwnie, bo nie miała bardzo wysokiej temeperatury, tylko taką w granicach 37,4-37,6, ale potem miala wysypkę. I ja tą temperaturę zgoniłam na zeby, a teraz dodchodzę do wniosku, że to byla trzydniówka.

Mailen, jak dla mnie to walker w kolorze nr 3:)

reklama
Wiecie co dzisiaj tesciowa robiła porzadek w naszej rupieciarni i wyciagnełam z tamtad zabawki  którymi sie bawia szwagierek dzieciaki i była tam lalka   troche mniejsza od Amelki wiecie jak moja laska boi sie lalek cos strasznego i zartem mowie do meza ze bedziemy ja kłasc w miejsca do których jej nie wolno podchodzic np. kwiatki jak obrywa czy kable od telefonu itp.

No ja za Wami ostatnio nie nadążam z czytaniem
Żużaczku gratuluję , zasłużyłaś sobie bo fajnie piszesz ...
Arabella słodki piesek....
A wczoraj wieczorem się dowiedziałam ,że moja kumpela ta co pracuje na allegro jest w ciąży 14 tydzień i bliżniaki nie odpisywała mi bo nie chodzi do pracy jest na L-4 ale się cieszę ,ze będzie miała bąbelki.
A jak ostatnio byłam na spacerze i widziałam bliźniaki w wózku i się tak uchachałam bo równocześnie mówiły mama , mama jak na zawołanie ;D ;D ;D ;D
Najgorsze jest to ,że Jula zajarzyła o co chodzi z wstawaniem w łózeczku a ja mam je nie obniżone na najniższy poziom, mąż leży a ja sama nie dam rady bo do tego trzeba dwie osoby mada fucka :mad: :mad: :mad:
Idę bo jęczybuła męczy i przechodzi samą siebie.....

800
A Ania zaś boi się arbuza w całości ;D :D :laugh:
Teraz stoi, właściwie to spaceruje w łóżeczku. Przed chwilą szarpała kalendarz zawieszony nieopodal łóżeczka, łobuziara...

załapałam się mam nadieję na 800 ;D

nam przyszła własnie lokomorywa i jest fajna, mimo że dla dzieci od 6 lat ;D Majka się bałą ale już jest ok

Moje dzieciaczki śpią!!!!
Mam trochę luzu, mąż pracuje w domku a ja chyba sobie zaraz pooglądam seriale albo poczytam Harrego...

Marta to druga zaraz też będzie chora, bo to zakaźne...

reklama
Do góry