reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

TEKST PRZYJĘTY I OKREŚLONY JAKO ŚWIETNY Ale sie cieszę!
Kaffka dla wszystkich! To dzieki Waszemu wsparciu tak sie udało!!!

JESTESCIE KOCHANE

reklama
agata cos mi gdzieś tam rechocze w uszach, ze jedna z Twoich dziewuszek miała taki dziwny, uporczywy katar. No tak jest z Witoniem. nie jest to normalny katarek tylko cały czas leci mu taka przezroczysta wydzielina z jednej dziurki. Juz pare dni było oki a teraz znowu zaczeło.Bu.

A poza tym, to napiszcie, o czym chciały byscie poczytać (szeroko pojete kosmetyki) bo robie plan tematów.

ekjh thhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhb h
wiktorek pozdrawia wszystkich kuzynów i kuzynki ;D ;D kohm ;;;;;;;;;;

Żużaczku, ślicznie dziękuję:) I gratulacje:)

Ja się na kawkę chętnie dzisiaj piszę, ale za jakąś godzinkę.

Pogoda u nas znowu piękna, deszcz, wiatr, normalnie nic innego tylko siedzieć w domu pod kocem:(

Cześć!!!
Dziewczyny,NIE WYRABIAM z tym moim małym histerykiem, terrorystą!!!!
Padam na ryja, nerwy mi się kończą, brak cierpliwości, mam wszytkiego dość!!!!Czasami już zastanawiam się czy nadaję się do tego wszystkiego...
W nocy nie da pospać, w dzień non stop ryczy, wymusza płaczem...
Jeszcze Gaba mu dokłada....
Męża ciągle niet i chyba zaraz zwariuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Do tego mężowy wyłapał jakiegoś doła ( co rzadko mu się zdarza) i dodatkowo mnie to wszystko dobija. Za wszystkich mam wszystko robić, myśleć, eh, szkoda gadać...

Żużaczku, trzymałam kciuki i gratuluję!!!!

Zaraz małego terrorystę uśpię i dołączę do Was z kawką. Ale najpierw muszę zjeść śniadanie.

Miłego dnia!!!

reklama
Żużaczku GRATULACJE, GRATULACJE, GRATULACJE....... wiedziałam, że ci się uda, zresztą przy takim wsparciu kciukasów nie było mowy o innym rezultacie ;D ;D

Słowiczku nie martw się ja teraz mam na głowie teściową hipochondryczke i też mam jazdę - ostatnie mierzyła cztery razy dziennie temperaturę i to trzema termometrami z czego jeden był elektroniczny i pokazywał jej cały czas temperaturę 37,4 i juz była panika - miałam jeszcze zwykły i ten pokazywał normalnie 36,7 ale musiałam dokupić trzeci bo przecież trzeba sprawdzić, który się myli. Okazało się, że elektroniczny źle wskazuje a ona już umierała i chciała wracać do kraju!! :mad: ;D. Słowiczku nie wariuj dzieci przy niej to pestka.

Nenar to faktycznie masz co czesać.

Do góry