reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Ja dzisiaj załapałam doła po 2 tyg od momentu choroby mojego męża nerwy mi puściły i się poryczałam...No ale poszłam na spacer i jest już mi lepiej mojemu mężowi trochę też już puszcza ból może nawet się śmiać bez bólu :p
Mailen jak czytam Twoje opisy o Olusiu to tak jakbym widziała Julę tak samo chce stać i tuptać i tak samo jej chodzą rączki tylko tak jakby sprawdzała ,czy się paluszki szybko zginaja. ::)
Buziaki dla Dominika :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Cześć babolinki.
Agatko, domicelatrzymajcie się !!!
Atol, ja mam takiego samego łobuza, czasem nie mam siły, do tego uparciuch... i to pomnożyć trzeba przez dwa bo Gaba taka sama była i jest.
Moje dzieciaczki zaczynają się gryźć, szturchać, popychać, bić...mam wesoło... :D :laugh:
Justyna do lekarza nie dotarłam.
Miałam wczoraj durnowaty dzień.Nic mi nie wychodziło, wszystko na przekór.
Umówiłam się do lekarza na 17.20 a lekarz tylko przyjmował do 17.30.
Mąż wraca przeważnie z pracy o 16.50 więc miał mnie zawieźć. Zadzwonił o tej godzinie i poinformował mnie, że stoi w gigantycznym korku i będzie za 20 minut. Wybór miałam taxą albo pieszką ale w ciągu pół godziny nie doszłabym z Gabrychą, bo ona zawsze się wlecze. Padło na taxi. Obok kamienicy, w której mieszkam jest postój i zawsze ze 20 aut. Jak na złość nie było ani jednego. Stałam jak głupek z dwójką dzieci i czekałam aż się ktoś zjawi. Po 10 minutach stwierdziłam, że nie będę dzwonić, bo i tak przyjadą po 10 minutach i czekałam na męża. Było już 17.10. Mąż przyjechał 15 po i dupa, dupa, dupa... Zadzwoniłam i odwołałam wizytę. Żeby lekarka na nas nie musiała czekać.
Ale na razie z katarkiem nie jest gorzej, więc jeszcze do poniedziałku poczekam...

Cześć Kobietki.

Ja zaglądam dopiero dzisiaj. Wczoraj caly dzien mąż był w domu i nie miałam czasu napisać czegokolowiek. Dzisiaj od rana na wyjazdach, ja robiłam te tipsy a Mama moja z dziewczynkami pojechała do Brata na wieś. I dopiero niedawno wróciliśmy. dziewczynki już spią, a ja szykuję się na tą jutrzejsza komunię na którą wcale nie chce mi się iść.
Dzisiejsze wyjście pozwoliło trochę oderwać się od wszystkiego i mimo że myślałam o dziewczynkach to jak wróciłam okazało się, że mają się świetnie.

Składam wszystkim Mamusiom najserdeczniejsze choć spóźnione życzenia z okazji Dnia Mamy.

Ja dostałam czekoladę od dziewczynek:)

Mailen, my mamy wózki firmy arti. Takie małe parasolki, u nas oparcie nie rozkłada się do pozycji leżacej, ale moje dziewczynki rzadko śpią już na dworze, a jeśli śpią to i tak najczęściej w takiej pozycji półleżącej, więc nam akurat się sprawdzają te które mamy. Szczególnie że kupiliśmy je tylko na wyjazdy. A mamy coś takiego:
http://www.arti.pl/dzieciece/katalog.php?b=54

Gaga, Majeczka wygląda super na tym filmiku:)

hej !!!

oj chyba wszystkie małe lewki takie łobuziaki bo Liwie tez energia rozpiera, w krzesełku nie usiedzi bo zaraz wstaje i chce sie huśtać i skacze jak oszalała, znów nam fikła z łózka ostatnio ale w koncu nauczyła sie ze bezpiecznie tyłem schodzic niz na głowe i teraz sie obraca i pierwsze nogi potem reszta :) a jak nie wyjdzie to złości sie jak nie wiem !!!

oglądne moze sobie tu te Wasze filmiki bo na naszym kompie nie idzie a jestem u brata to moze da rade ;D

Majcia jest panna ale charekterek to ona ma
od kilku dni ja wymiękam, tylko mama i mama, co mnie widzi to ryk i chce na ręce, mam dość, chyba przez te zębicha marudzi,
jutro jedziemy do teściowej, nie wiem jak ja się tam dostanę, msza na błoniach pewno korki na maksa będe i wogóle zmiana ruchu, mężuś ma dyżur w pracy, ehhhhhhhh żałuję tylko że mnie na błoniach nie będzie, ale z małą nie chcę się tam pchać....
wcześniej nigdy nie opuściłam okna na Franciszkańskiej 3 i błoni...........

Gaga, dwie godziny ściągałam filmik, żeby się dowiedzieć, że nie mam jakiegoś kompresora. FCUK
Idę spać. Dobranoc

Hej Hej jest tam jeszcze ktos??
dziewczyny ja tez mam takie dni i mysle ze nie nadaje sie na matke  bo straszny nerwus ze mnie  i mnie trafia bo ja matki to praktycznienie mam i nie chce takiej nawet znac i nie chce byc chocby w 0000000.1% podobna do niej  wiec sie staram ale i tak mi czasem nerwy puszczaja.

a co do wczorajszego naszego dnia to moja tesciowa przy moim mezu pyta Amelke "a co tatus kupił w twoim imieniu mamusi " a on " nic przeciez mamusia wszystko ma>>> bez komentarza  :mad: 

Buziaczki dla wszystkich solenizantów!!!!!!!

Moja laska tez zachowanie to chłopaczyzo rozbujnik a charakterek juz ma tez niezły

Gaga filmików otworzyc nie moge a Krakowa ci zazdroszcze pare lat temu za dobrych czasów mielismy znajomych studentów te imprezki hmmmmmmmmm te kebaby mniam az mi slinka cieknie i ogólnie piekne miasto i jak tylko bede miała okazje to siadam w auto i jade na te kebaby...
pogrzebie jeszcze chwile bo maz wraca za pol godz  to juz poczekam

arabella nie wiem co się dzieje, potem sprawdzę

margarita co ta twoja mama taka zła ??? rany moja na szczęście super :) a i na teściów nie narzekam, zaraz zbieram tyłek i tam jadę, nie chce mi się strasznie, mężulo czuwa w pracy żeby w Krakowie nikt wody nie zatrół ;D a Majka właśnie układa pieluchy

reklama
margerita ja na takie dictum mezowego zaraz bym mu zapodała listę rzeczy których nie mam a które sa mi potrzebne. Ciekawe co by powiedział. ja to z natury wredna jestem..... ;)gaga... bo ja PANNA ;D ;D ;D

Trzymajcie babeczki kciukasy - pisze artykuł do BB. Jak się spodoba, będe prowadziła rubryke o kosmetykach.

Do góry