reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Mailen no to udanego wieczorka u nas tez wyjrzało słonko pierwszy raz od rana i grzmi w oddali pogoda...nie ma co
dzis chyba bedziemy zmuszone siedziec w domku maz w pracy do 23,30 wiec sie zanudze haha no Amelka akurat mi pozwoli jak bedzie spac bede zagladac do Was ;D

Gagamatki takiej nie zycze nikomu poprostu szkoda gadac a tesciowa zazwyczaj jest spoko napewno 10000 razy lepsza od matki

Żuzaczku oczywiście trzymamy kciuki i bedziiemy miały w Tobie doradce
Żużaczku a co do mezowego to 23 czerwca to dzien ojca wiec sie odegram ja tez bywam wredna

reklama
zuzaczku ja też Panna ;D jak córcia ;D ni i kciukasy trzymam za ciebie

my po wizycie u teściów nawet spox

dobra idę coś ogarnąć

A ja znowu sama. Pizza jedzie razem z sałatką z mozzarelli. ::) Włączyłam dziecku minimini bo nie mam ostatnio sił do zabawiania. Już się trochę bawiłyśmy ale moje dziecie jakoś nie chce się niczego uczyć. Teraz bawi się kubeczkami, które wyrzuca z fotelika a ja latam i jej podaję. Fajna zabawa nie ::)

Żużaczku trzymamy kciuki i powiedz czy trzeba głosować gdzieś to oczywiście będziemy głosować ;D.

My po spotkaniu pracowym. Największy leń w pracy będzie organizował pracę nowego wydziału a reszta nie wiadomo. Facet to wazelina na maxa co z tego że leń, podły donosiciel. Taaaaaaaa nastał czas fachowców. Ja nie wiem czy będę miała do czego wracać serio.

I tym optymistycznym akcentem kończę posta.

a my może będziemy dzis na polsacie w wiadomościach ;d bo z nami gadali
ciekawe czy puszczą to o 18.50

ano ano ,ale nas z zaskoczenia wzięłi i głupoty gadalim ;D ale chyba nie puszczą bo im brzezinka szyki pomieszała z tego co widze i na żywioł prowadzą wiadomości ;D

Gaga no to spoko bede ogladac i wyatrywac Ciebie moze akurat puszczą
Moja laska spi dała mi popalic dzisiaj niedobra ... a łeb mnie tak bolał ze mam dosc troche mi lepiej a jak wstanie to musze ja nakarmic i kapanie i spac i znowu zagladne
dzisiaj cos mało nas

reklama
co tu takie pustki dzisiaj najwidoczniej tylko ja sie nudze bez meza i obijam przy kompie Krzysiek bedzie dopiero za godz mała własnie zasneła i ja tez zaraz ide do niej bo łeb mnie boli jak cholera

Do góry