reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Agatko nosek do góry! Chłopem to Ty się nie przejmuj, bo z nich niewiele pożytku :mad: moj tez dzis w pracy a ja latam sprzatam, bawie małego...ehhh i jak Olek jest taki niedobry jak np dzis to tez mam wrazenie ze sie nie nadaje na bycie matka, zaraz sie denerwuje, brak mi cierpliwosci :mad: ::) na szczescie usnął bo juz łapałam nerwa jak nie wiem

reklama
ide sprzatać dalej :( nie lubie sprzatac ale lubie miec posprzatane ;) jeszcze na jutro zaprosilam sobiekolezanki na babski wieczór imieninowo-urodzinowy ;) musze jeszcze cos przygotowac, kupic itp...

Co do zasady Darek ma angielski co tydzien w sobotę tylko jak wrócił na ranem to nie sądziłam ze będzie się wybierał bo nic wczoraj nie mówił. Ostatnio tak duuużo pracował, myślałam że sobie daruje a tu d.u.p.a ALe zrezygnował i został w domu. :p
U nas zawsze jest ta trzecia - praca. Szkoda gadać. Będę miała prawko i samochód to będzie mi obojętne co on planuje(przynajmniej na razie tak to czuję bo jestem wściekła)

Mailen ja to nawet lubię sprzątać, jakoś pozwala mi się wyluzować zwłaszcza jak zobaczę efekt. No ale nie za często. :laugh: Nie znoszę zmywania naczyń bleeeee i dlatego mamy zmywarkę.

ja kiedys bardziej lubilam sprzatanie jak zajmowałam sie TYLKO sprzataniem a tu latanie ze szmatka i zabawianie Olka, wygłupianie sie zeby tylko posiedział chwilke spokojnie...to mnie męczy ::)ehhh oby do niedzieli kupie winko i posiedzimy z kolezankami jak za dawnych DOBRYCH czasow, probowałam gdzies oddelegowac Marcina na ten wieczór ale chyba mi sie nie udało, no nic bedzie bawił synka a mamuska sie bedzie relaksować z kolezankami ;) ;D

To ja na razie spadam. Darek strara sie być miły a ja jestem wściekła. Teraz małą obudził jego telefon z pracy. Boshe ja powinnam być sama.

agata głowa do góry ważne że się stara, większość chłopów nie ma zamiaru się starać i jeszcze zdziwiona chodzi że coś jest nie tak :)
mój właśnie myje gary bo mi się nie chce ;D byliśmy dziś na zakupach, Majka na szczęście bez problemów zostaje z moją mamą, mi coś łeb nawala

justynka ja mieszkam w Hucie, a was rzeczywiście popieściło z tym śląskiem, trzeba było tu zostac to byśmy miały do siebie blisko :)

Mailen ja chyba widziałąm ten wózek, ale nie jestem pewna, jeśli to ten to miał wąskie siedzisko jak graco ale poza tym ok

gaga hmmm mówisz wąskie siedzisko....no nic i tak go nie kupię póki nie zobaczę, wiec na pewno zwróce i na to uwage, poza tym w opisie nie ma nic o tym czy oparcie rozkłada sie do pozycji leżącej????

Malen ale nie jestem pewna czy to był ten, na pewno graco są wąskie, a pozycja leżąca jest jednak ważna, Majka dalej śpi nam na spacerach

ide zaraz obiadek jakiś pichcić tylko niech umyje mąż te gary, a to niestety u chłopów zabiera 2x czasu :)

reklama
a ja wrocilam wlasnie ze spaceru, spotkalam sie z koleznka ze studiow i okazalo sie ze jest w ciazy i ma termin na.. 30/31.12 tak jak ja, ale jaja ;D
Hania dzis sobie takiego guza nabila na czole ze wstyd mi bylo wychodzic wyglada na bite dziecko :p, ale ja po prostu nie daje rady jej upilnowac, chyba kupie jej kask ::)

Do góry