reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Cześć Kobietki.

A ja zamiast w kościele na komunii melduje się u Was z kawką:) Pogoda jest taka paskudna, wieje, pada i wogole jest zimno i doszliśmy z mężem do wniosku, że nie ma co ciągnąć dziewczynek. Kościół jest u nas mały, więc wózkiem nie wjadę, ludzi pewnie masa, jak to na komunii, więc siedzę w domciu. Dziewczynki poszły spać, a jak wstaną to je ubiorę i będziemy czekać jak mąż wróci z kościółka to pojedziemy na przyjecie. Mamy w lokalu, i wyobraźcie sobie bedzie tam komunia dziewczynki na 85 osób ::) Niezłe wesele co:)

reklama
Hej dziewczyny!
Marta jak tam paznokietki? ;D żelowe czy akrylowe i ile kosztuja bo ja tez rozwazam taka opcje fajnie by bylo jakbym szła do pracy :)
A i jak Wam sie te wózeczki sprawuja, jakie Wy macie bo ja myslalam nad tym speedy a Twoja stronka cos mi sie nie chciala otworzyc :mad:
Olek też panna a mimo to charakterek ma ze hej! ;D

marta15 pisze:
Cześć Kobietki.

A ja zamiast w kościele na komunii melduje się u Was z kawką:) Pogoda jest taka paskudna, wieje, pada i wogole jest zimno i doszliśmy z mężem do wniosku, że nie ma co ciągnąć dziewczynek. Kościół jest u nas mały, więc wózkiem nie wjadę, ludzi pewnie masa, jak to na komunii, więc siedzę w domciu. Dziewczynki poszły spać, a jak wstaną to je ubiorę i będziemy czekać jak mąż wróci z kościółka to pojedziemy na przyjecie. Mamy w lokalu, i wyobraźcie sobie bedzie tam komunia dziewczynki na 85 osób ::) Niezłe wesele co:)

:o My mieliśmy wesele na 80 osób.

Żużaczku na pewno ci się uda - no i teraz będziemy miały panią dziennikarz w naszym gronie - wszystkie trzymamy kciuki!!

Nasze wesele było na 60 osób ;D ;D ;D

Wczoraj mój synuś kompletnie mnie zaskoczył - spał od 21 do 9:30 rano. Nigdy do tej pory mu się to nie zdarzyło - a ja głupia za miast spać razem z nim sprawdzałam co chwila czy wszystko wporządku, czy oddycha. ::) Zazwyczaj śpi do 7-7:30.

My też nie długo wyruszamy na wycieczkę do miasta - wycieczka po sklepach może uda mi się coś upolować i namówić na to męża ;D ;D

Marta jest udało mi sie otworzyc ta stronkę, macie takie klasyczne parasoleczki, nie wiem jak one sa jako wozki ale trzeba przyznac ze ceny maja atrakcyjne, z tym ze nie wiem jak to sie przeklada ta cena sugierowana do faktycznej ceny jak sie kupuje ;)
Ide chyba na kaffke bo pogoda jest paskudna, pada i az mi zimno jak patrze za okno....ale majówka  a miala dzis party w ogródku zrobic :mad: ::)
finiak tylko pozazdroscic takiego spania, ja dzis mialam pobudki co godzine :mad: i juz nawet nie wiem czy to tłumaczyc do tej pory składałam na zęby ale juz sama nie wiem???? :-[
żużaczku oczywiscie ze trzymamy kciuki nasza specjalistko d/s urody ;D

Mailen, my zapłaciliśmy dokładnie 136 zł x 2, +24 zł koszt przesyłki za dwie spacerówki. Ale z tego co patrzyłam kiedyś na allegro, to nam się udało, bo kupowaliśmy własnie przez allegro, bo zaraz potem były takie same po 160 zł. Ja jestem zadowolona, ale tak jak pisałam ona nie ma rozkładanego oparcia do pozycji leżącej, tylko do półleżącej.
A co do paznocki to jestem bardzo zadowolona. I to są żelowe z wtapianymi kryształkami lub masą perłową. Ja mam masę perłową, na dwóch palcach takie kwiatuszki a na pozostałych takie kreseczki jakby wzdłuż frenczu no i końcówki białe oczywiście. Ja nie zapłaciłam nic, bo to znajoma i pierwszy raz miałam gratis, dopiero przy uzupełnieniu będę płacić, ale tez nie wiem ile bo nie pytałam. Ale z tego co wiem to biorą około 100 zł.

A co do tej komunii na 85 osób to mi też brak słów.

reklama
Marta fiu fiu paznokietki pierwsza klasa ;) ja tez bym raczej żelowe robila, zreszta moja kosmetyczka chyba nie robi innych, z tym że ona pewnie bedzie mi odradzała tipsy i przekonywala ze z moich cos zrobi...ale moje strasznie kiepskie teraz, a jednym z plusów tipsów jest tez to ze lakier sie tydzien trzyma i jest z głowy ;)
a gdzie wy wszystkie sie podziałyście????wreszcie troszke słoneczko wyszło ;D ja ide sie szykowac i tez przygoptować cos na przyjscie kolezanek na nasz babski wieczór...winko juz sie chłodzi ::) :p

Do góry