Gaga ale ci zazdroszcze - mój mężowaty to nawet o moich urodzinach nie pamięta. A dzisiaj musiałam do niego zadzwonić i przypomnieć mu o dniu Matki bo przecież jego mamusia jest u nas i od rana coś tam bąka o dniu matki. A, że ja jestem matką to pewnie mu przez myśl nawet nie przemknie.
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
a ja nie dostałam kwiatków ( nawet jak się upomniałam... ) dzieciaczki zamiast być kochane :laugh: marudziły, jednak Gabiszonek złozyła mi życzenia, jak tatuś jej kazał. Powiedziła: lepsiego (czyt. wszystkiego najlepszego) mamusiu, kocham Cię...
Ząb i ucho nadal mnie napiep... i taki dzień do d...
Idę czytać książkę...dzieci już śpią, więc mam luz.
Może jutro coś sensowniejszego napiszę.
Miłego wieczorku.
Ząb i ucho nadal mnie napiep... i taki dzień do d...
Idę czytać książkę...dzieci już śpią, więc mam luz.
Może jutro coś sensowniejszego napiszę.
Miłego wieczorku.
justyna
Fanka BB :)
no ja tez na mojego nie moge narzekac bo kwiatek w imieniu Liwii dzis był i czasem mu sie zdaży tez bez okazji ;D
a usmiałam sie bo siedzi z Liwciorem i ona smieje sie w najlepsze i Paweł do niej "a Ty sie nie śmiej młoda bo wisisz mi jeszcze za kwiatki "
dzis w ramach dnia matki moje dziecie oportestowało spanie !! dopiero chwile temu padła :
Słowiczku i co byłas u lekarza z tym katarem ??
a usmiałam sie bo siedzi z Liwciorem i ona smieje sie w najlepsze i Paweł do niej "a Ty sie nie śmiej młoda bo wisisz mi jeszcze za kwiatki "
dzis w ramach dnia matki moje dziecie oportestowało spanie !! dopiero chwile temu padła :
Słowiczku i co byłas u lekarza z tym katarem ??
Mailen
sorrki ze ja nadal marudze : ale co myslicie o tym wózeczku????
http://www.arti.pl/dzieciece/katalog.php?b=39
http://www.arti.pl/dzieciece/katalog.php?b=39
Mailen
ja weżmiecie ta strzałeczkę zobacz to jest w lepszej wersji, bez tego okrycia na nózki...ehhh ale ze mnie upierdliwa i niezdecydowana baba, firma Arti???? hmmm mamy krzesełko tej firmy ale tak poza tym to niezbyt znana :-[ ale jest w Zielonce wiec niedaleko niedaleko a cena tez baaardzo atrakcyjna
justyna
Mailen wygląda fajnie !! ale ja to na żywca wole kupowac jakaś zacofana jestem A co do wagi wózka to ja tez mieszkam w domu i wózek mam na parterze i ani jednego schodka nie mamy ale pomimo to zależało mi zeby był lekki !! a poza tym przeciez jak pojdziesz do sklepu albo cos to lepiej lzejszy, no i Olus bedzie coraz cięższy Ja sie wybrałam do dobrze wyposażonego sklepu i szło oczopląsu dostać i spośrod kilku wybrałam deltim bo podobało mi sie to ze dość wysoko dziecko siedzi no i recenzje Gagi mnie zachęciły - bo co sprawdzone to sprawdzone !! :laugh:
reklama
justyna
Gaga przyznaj sie ze masz zdjęcie w ramce swojego zwierzchnika Romana !!
a propo jeszcze dnia matki ! widziałyście tą reklame Mc Donald z tymi brzuchatkami ??? piękna
oglądam Papieza taki pocieszny jest !!!!
Gaga a gdzie Ty w Krakowie mieszkasz bo ja mam rodzinke w Krakowie, moja Mama pochodziła z Krakowa i ja sie urodziłam w Krakowie !! i nie wiem co postraszyło ich ze zamieszkaliśmy na Śląsku
a propo jeszcze dnia matki ! widziałyście tą reklame Mc Donald z tymi brzuchatkami ??? piękna
oglądam Papieza taki pocieszny jest !!!!
Gaga a gdzie Ty w Krakowie mieszkasz bo ja mam rodzinke w Krakowie, moja Mama pochodziła z Krakowa i ja sie urodziłam w Krakowie !! i nie wiem co postraszyło ich ze zamieszkaliśmy na Śląsku