reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
margarita super, mamy watek kupiłam ciucha dla mlucha i tam wklejamy zdjecia
a ja jak ten cioł siedze zze spiaca mała na fotelu przed kompem

Margeritka ubranka superowe

Mailen - u nas jest tak teraz 800 pln za 3 dni w tygodniu po 8 godzin i spacery w pozostałe 2 dni (takie po 1,5 - 2 godzinki), na razie bez żadnego gotowania tylko ogarnięcie zabawek. Jak wrócę do pracy to 1200 pln ale tu będzie po 10 godzin dziennie plus ogarnięcie mieszkania takie z odkurzaniem, umyciem podłogi. Tyle żebym wracając do domu wchodzila do w miarę ogarniętego mieszkania i nie rzucała się do sprzątania. Dziewczyna jest młoda, studiuje pedagogikę, ma kurs udzielenia pierwszej pomocy. Można taniej - znajomi płaca 900 pln z gotowaniem ale dziewczyna ma czasami różne bonusy typu bilety do kina.

hehe jak ja wróce do pracy i bede miala 1/2 etatu to tyle nie zarobie :D co za kraj........
dobrze ze mi mama zostanie z mala
kurna cala jestem zcierpnieta a Majka spi w najlepsze

reklama
no agata racja
ale jestem zla bo wykupiła sobie gry na necie (jestem fanka tysiaca) i cos sie porobiło ze nie moge wejsc na stół i grac

Do góry