reklama
agata806
Fan(ka)
Gaga no mi jeszcze zostanie przy założeniu że nie zmienią mi wynagordzenia przy zmianie stanowiska. U nas rodzice pracują więc nie ma innej możliwości.
Ale dziewczyny będą miały co czytać jak Majka jeszcze trochę pośpi ;D
NIania zajmuje się Marysią a ja niby pracuję >, tj przygotowuję materiały do wyceny domu przez 2 dzień
Słowiczku a jak wczorajsze spotkanie męża?
Ale dziewczyny będą miały co czytać jak Majka jeszcze trochę pośpi ;D
NIania zajmuje się Marysią a ja niby pracuję >, tj przygotowuję materiały do wyceny domu przez 2 dzień
Słowiczku a jak wczorajsze spotkanie męża?
Margarita i Amelka
Fanka BB :)
Szukałam takiego watku i nie znalazłam ale juz bede wiedziec
gaga
uzależniona
margarita https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,7221.0.html
no bede miały nadrabiabia
zuzaczku a ty co ??? Bogucha zajmuje sie Witoniem a ty z nami nie pogadasz???
agata a kiedy planujecie zaczac sie budowac???
no bede miały nadrabiabia
zuzaczku a ty co ??? Bogucha zajmuje sie Witoniem a ty z nami nie pogadasz???
agata a kiedy planujecie zaczac sie budowac???
agata806
Fan(ka)
Budowanie zaczniemy najprawdopodobniej w lipcu. Mamy w zasadzie wybranego wykonawcę ale cena robocizny z sufitu chyba. Mamy zrobiony kosztorys i wiemy czego się spodziewać i było warto bo mimo że kosztował 1 tyś to zaoszczędzimy znacznie więcej.
Żużaczku no właśnie gdzie jesteś???
Żużaczku no właśnie gdzie jesteś???
Ż
żużaczek
Gość
w ramach dnia matki moj mąz razem z cała ekipą ma nadgodziny do "niewiadomooktórejwrócę"
Musza skonczyc dom dla jakiegos matola z niemiec a co mnie germance obchodza? niech w kartonach spią...
Musza skonczyc dom dla jakiegos matola z niemiec a co mnie germance obchodza? niech w kartonach spią...
reklama
Mailen
Fanka BB :)
dobrze że u mnie mama posiedzi z małym bo bym musiała pracować tylko na nianie, a to mało motywujące żeby całą wypłate wywalić i żeby nic dla siebie nie zostało ;D : tak sobie zaplanowałam że częsc odkładam na szkołe a mniejsza częsc na swoje wydatki a jak cos zostanie to tez jakos rozgospodaruje :laugh: