reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Gaga no mi jeszcze zostanie przy założeniu  że nie zmienią mi wynagordzenia przy zmianie stanowiska.  :p U nas rodzice pracują więc nie ma innej możliwości.
Ale dziewczyny będą miały co czytać jak Majka jeszcze trochę pośpi ;D

NIania zajmuje się Marysią a ja niby pracuję >:D, tj przygotowuję materiały do wyceny domu przez 2 dzień :p

Słowiczku a jak wczorajsze spotkanie męża?

no juz powoli miekne, nie czuje reki, zmarzły mi nogi ..........
ciekawe ile jeszcze pospi, ale ostatni raz tak zrobiłam jeszcze sie przyzwyczai i dopiero beda jaja, ale teraz nie mam serca jej budzic

Budowanie zaczniemy najprawdopodobniej w lipcu. Mamy w zasadzie wybranego wykonawcę ale cena robocizny z sufitu chyba. Mamy zrobiony kosztorys i wiemy czego się spodziewać i było warto bo mimo że kosztował 1 tyś to zaoszczędzimy znacznie więcej.

Żużaczku no właśnie gdzie jesteś???

w ramach dnia matki moj mąz razem z cała ekipą ma nadgodziny do "niewiadomooktórejwrócę" :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Musza skonczyc dom dla jakiegos matola z niemiec a co mnie germance obchodza? niech w kartonach spią...

reklama
dobrze że u mnie mama posiedzi z małym bo bym musiała pracować tylko na nianie, a to mało motywujące żeby całą wypłate wywalić i żeby nic dla siebie nie zostało ;D ::) tak sobie zaplanowałam że częsc odkładam na szkołe a mniejsza częsc na swoje wydatki ;) a jak cos zostanie to tez jakos rozgospodaruje :laugh:

Do góry