reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

NAJLEPSZYM MAMUSIOM NA ŚWIECIE Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA WIECZNEJ POCIECHY Z DZIECI (tych małych i tych starych ;D) oraz wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!!

reklama
Margarita i Amelka pisze:
Musze sie pochwalic że od mojej kochanej córeczki dostałam najlepszy prezent na świecie wczoraj kilka razy i dzis rano powitała mnie prawdziwym "mama" nie w płaczu jak dotad tylko prawdziwe"mama" tego samego i Wam z całego serca życze ;D ;D ;D ;D ;D
Margarita, wspaniały prezent. Ja od córuni dostałam kwiatki (zerwane babci ręką).
A ja w ramach święta malowałam kuchnię, nie ma to jak poświętować ;D ;D

a Majce cos sie normalnie zawiesiło poszla spac i pospała 30min. pobudka z płaczem i od tego czasu nie ma mowy o lezeniu na łózku i własnie zasypia mi na rekach, jeszcze było zajefajnie bo jak siadlam to tez byl rykolec, no ale teraz na szczesie pozwoliła siasc, ale nie da sie polozyc do łózka, o co chodzi??????

Dziewczyny jak dostałyście od dzieci kwiatuszki to pewnie tatusiowie się o to postarali?. Mój Darek jak zapytałam się czy wiesz jaki jest dzień powiedział wiem no i co :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:. Niech się ugryzie. Na dodatek zadzwonił do drzwi bo sierotka zapomniała kluczy o 5 rano :o Myśłałam że go uduszę :mad:

Dzisiejsze zdjęcie z gazety wyborczej: papież, bliźniacy, żona, mamusia, córka i wnuczka prezydenta. No szlak mnie trafił. Ja rozumiem rodzinne spotkanie ale qrwa braciszek i mamusia na zdjęciu to przesadza. Kwach jaki był ale takich zdjątek sobie nie robił. A na dodatek wcieło zięciunia, czyżby jakieś problemy ::) :p :mad:. Wczoraj przeczytałam w jaki sposób PIS zwalnia ludzi z pracy- głównie faxem, jeden ze zwolnionych prokurator regionalny popełnił samobójstwo. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:. Zwalniają bez podania przyczyny bo w większości to ludzie mianowani na stanowiska.

Gaga moze sie jej cos przysniło moja czasem tez tak ma tylko ze przewaznie usypia na moich kolanach przytulona i bawi sie łancuszkiem tak usypia w ciagu dnia a na noc czesciej zdarza jej sie samej na łóżku.

gaga pisze:
anecik tośmy sie dorobiły kur...... zwierzchnika !!!!!!!!!!!!!!!
ja wogóle nie wierzę w jakim ja kraju żyję
wicepremier z wyrokiem prawomocnym i to drugim !!!!
wódz wiadomo
no nie wspomnę o miłościwie nam panującym kaczym d...
zaj... mamy rzad :mad:masa idiotów i debili zebranych w jednym miejscu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a poza "mama" i to jes najpiekniejsze  jeszcze nic nie dostałam bo moj maz w pracy bedzie ok 15,30 ale nic sie nie spodziewam :(

oj mój Olek też dziś cyrkuje ze spaniem, spał z godzinkie, a teraz śpi drugi raz z tym że poszedł spać pół godz temu a juz były dwie pobudki z płaczem :mad: ::)
a co do lęków to mały jakos ostatnio się boi kąpieli, wczoraj to nam taki koncert urządził ze było mycie w przyspieszonym tępie, a zawsze lubił się chlapać, nie wiem co jest, ale ten płacz był taki jakby się czegoś wystraszył :( az sie bidulek cały trząsł.....czy kiedys woda była za gorąca czy cos nie wiem ale ewidentnie sie boi a takie dzieci juz zapamietuja i jest niewesoło, mam nadzieje ze mu przejdzie bo przy wczorajszej kąpieli to az sie zmachałam
a Olek nawet przy świecie Ma-Ma nie powie ::) tylko Ba-Ba i Ba-Ba :) nie-nie-nie i kosi kosi, ale to też jak ma humor, ogółem to cięzkie dziecko do nauki czegokolwiek :mad: mogę se gadac i sie pocic a on swoje albo pusci bokiem, az sie boje jak to bedzie w szkole, z pewnoscia stwierdza tak modne teraz ADHD, bo jest bardzo skręcony i cały czas musi coś robić, a jak juz nie wie co ze soba zrobić to ręce chodzą jakby żaróweczki wkręcał ;D :laugh:
Agata jesli chodzi o reperezentowanie państwa to Kwach miał fason, przystojny facet i żoneczka, przynajmniej nie było wstydu, a to co sie teraz wyprawia to ehhh, papież lepiej czytał na lotnisku niz nasza pożal się boże głowa państwa ::)
A jesli mozna zapytać to na ile umówiliście się ze swoją niania jeśli chodzi o wynagrodzenie tak cieżkej pracy jaką jest opieka nad naszymi skarbami :p

ja właśnie siedze na fotelu a majka śpi na mnie, normalnie obłęd, nie wiem o co chodzi, ale raczej się nie przestraszyłą nizego, taki kaprys a może ząbki ??? boję się ją odożyć żeby się noie obudziłą

reklama
Do góry