jo-anna-on
Pindory i godody
NAJLEPSZYM MAMUSIOM NA ŚWIECIE Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA WIECZNEJ POCIECHY Z DZIECI (tych małych i tych starych ;D) oraz wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Margarita, wspaniały prezent. Ja od córuni dostałam kwiatki (zerwane babci ręką).Margarita i Amelka pisze:Musze sie pochwalic że od mojej kochanej córeczki dostałam najlepszy prezent na świecie wczoraj kilka razy i dzis rano powitała mnie prawdziwym "mama" nie w płaczu jak dotad tylko prawdziwe"mama" tego samego i Wam z całego serca życze ;D ;D ;D ;D ;D
zaj... mamy rzad masa idiotów i debili zebranych w jednym miejscu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gaga pisze:anecik tośmy sie dorobiły kur...... zwierzchnika !!!!!!!!!!!!!!!
ja wogóle nie wierzę w jakim ja kraju żyję
wicepremier z wyrokiem prawomocnym i to drugim !!!!
wódz wiadomo
no nie wspomnę o miłościwie nam panującym kaczym d...