reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Margarita, ale Amelka zrobiła Ci niespodziankę. Łoł!!!! Mój już parę dni temu zaczął mówić ale dzisiaj jakoś nie chce mu wyjść.
Anda, dziękujemy, dziękujemy. A co do mojej fotki nie mam aktualnej a i fryzura nie bardzo mi się podoba, którą teraz mam, więc nie mam czym się chwalić... ;)

reklama
hej!!!
Wszystkiego co najlepsze w dniu NASZEGO !!! MAMUSIOWEGO!!!! święta!!!

Dziewczyny potrzebuję rady.... jedna z Was wsopminała że jej koleżanka pracuje w Allegro.... a ja mam problem z otrzymaniem krzesełka za które zapłaciłam prawie miesiąc temu... Dziewczyna od której kupiłam ciągle wymyśla jakieś teksty i nie wiem jak długo jeszcze to potrwa.....
Co w takiej sytuacji zrobić.... oprócz wystawienia negatywa??? W ramach ostrzeżenia ta istota to: helphone....
Oj głowa mi pęka.....
Gaga ...............z tym wodzem naszym ROMANEM ........................ oj..........dawno Cię w szkole nie było ...............zacytowała bym wypowiedzi moich licealistów ................
Pozdrawiam

No to se pospała juz sie bawi wiec ani nie poczytam ani nie popisze
pozniej jak pojdzie moj aniołek spac to powklejam troche zdjec ciuszków dla laski ostatnio nabytych.

Moja mała dostała we wtorek chodzik od szwgierki po córkach nie byłam tym zbytnio zachwycona jedyny plus ze przez chwile jak nie spi i jak jest w chodziku to moge przygotowac jej jedzenie i cos zrobic bo raczkujac otwiera szawki itp.i trzeba za na chodzic

U nas pogoda do kitu dzisaj  wiec długo nie pochodzimy po polku o ile wogule bo cos deszcz kropi

Anecik to moja znajoma i już do niej napisałam w tej sprawie.
Finiak mój mąż lezy już blisko 2 tyg. i czekamy na to, żeby wstał z łóżka żeby zrobić rezonans aby wiedzieć na ile poważne jest uszkodzenie tego popularnie mówiąc "dysku".Neurolog sugerował operację w stanie bardzo złym ale myślę ,ze tak jak pisałaś będzie to ostateczność.W tej chwili jest już o tyle dobrze ,że mąż może leżeć w łóżku i go nie boli. Stać samodzielnie jeszcze nie może...Powiem mężowi w razie co odezwę się do Ciebie np na skype'a albo gg ale wolę skype

;D ;D
a propos wodza przypomniała mi się piosenka nagłrgo ataku spawacza to tylko fragment ;D ;D ;D ;D ;D
Ja jednak ciebie lubię najbardziej.
Kocham cię bardzo,mówię poważnie.
Twoje imię brzmi tak wspaniale,
kocham cię mój silny Romanie!
To nieprawda co mówią,
że jesteś pedałem,
i tak im wszystkim
nigdy nie ufałem.
Wspaniała z ciebie
Romanie dziewczyna,
lubię smak
jaki ma twoja ślina.
Najbardziej lubię,
gdy wracasz z pola.
Wtedy jesteś tak
ładnie spocona.
Lubię zapach,
jak się trzy dni nie myjesz
i potem mnie brutalu
bierzesz na siłę.
Kocham twój przedziałek i twoje pejsy!
Uwielbiam twe wspaniałe żółte zęby!
Ciebie tylko tak mocno kocham!
Tobie nie przeszkadza to że nie mam oka!

ref
Kocham ciebie ty mój prosiaczku!
Moje słonko!Mój mały wachlaczku!
Kocham ciebie ty mój buraczku,
moja jarzębinko,mój mały robaczku...

Doczytałam

Witam, bez kawy bo zapomiałam kupić mleka :mad:

Z rana pogoda paskudna, bleeeee. Teraz nie pada ale na pewno wieje i spacer dzisiaj odwołany. Wczoraj Marysia miała niewielką temperaturkę 37,3 i jak po południu spała to się męczyła. Kasia ją wybudziła bo źle oddychała a po przebudzeniu wszystko ok. Dzisiaj bez temepratury i katarku za to marudzenie maksymalne, włącznie z histerią przy przebieraniu że 3 osoby ją przewijały.

hej!!
Domicela dziękuje serdecznie za pomoc....
Mój mąż pojechał do swoich rodziców a ja ide z Tomusiem dziś spać do moich!!!
Gaga dobre!!
Gaga i nie wolno na lekacjach mówić słowa GEJ!!!
Pozdrawiam...........

anecik tośmy sie dorobiły kur...... zwierzchnika !!!!!!!!!!!!!!!
ja wogóle nie wierzę w jakim ja kraju żyję
wicepremier z wyrokiem prawomocnym i to drugim !!!!
wódz wiadomo
no nie wspomnę o miłościwie nam panującym kaczym d...

reklama
gaga srajmy na to wszystko....srrrrrruuuuuu

Starszy złozył mizyczonka i obiecał cały dzien zajmowac sie Witoniem. jak na razie wywiazuje się 100%. ja moge "swiatecznie" pozasuwac w kuchni a Witon wniebowzięty....

A w sobote i niedziele czeka mnie kolejna pańszczyzna szkolna - wielikij plakat na dzien matki (szczęsliwa, sielankowa rodzinka) uch.....

anecik wyslij powiadomienie do allegro. Oni sami się skontaktuja i ja pogonia. bardzo czesto to skutek odnosi.

Do góry