Oj, oj, oj, jaki dzisiejszy dzień świąteczny! ;D
Dla małych jubilatów ogromniaste buziaczki.
A dla Bibi sto lat! Pomyślności, spełnienia marzeń, dużo miłości i zdrówka.
Dla dużych i małych solenizantek buziaczki
Mailen, idź za ciosem!!! Jesteś młoda i wytrwasz !! (A jak nie będziesz dawała rady to wtedy pomyśl o przerwie w nauce. )
Atol, również wczoraj dużo myślałam o Tobie. Odpoczywaj dużo i wyręczaj się każdym, kto Ci się nawinie...
Gaga, trzymam kciuki.
Halcia, Jak opowiadałam mężowi o Twoich problemach z dostępem do netu to on popukał się w czoło i stwierdził:cyt. :szkoda, że sam wcześniej nie wpadłem na ten pomysł"
;D
;D a tak na poważnie dobra jesteś!! Nie daj się chłopu...
Anda, zdrówka dla Oliweczki i Natki.
Margarita, moja mama mieszka dlaleko ode mnie i chyba tylko zadzwonię do niej i złoże życzenia.A teściowej to jej synuś będzie składał życzenia. Ja nawet do niej "mamo" nie mówię tylko po imieniu...
Goga, przypomniałaś mi o kawie!!!!!!!!!! oooooo właśnie tego mi trzeba, bo złapałam się w wir pracy, a w przerwach bawię się z Gabrychą i Łukaszem...
Agatko, a mój cholera niczego się nie boi. I co tu wymyśleć. Jedynie na hasło: NIE lub NIE WOLNO TAM to się zatrzyma, obejrzy i
1. rozryczy się, albo
2. idzie dalej mając wszystko gdzieś, albo
3. czeka, aż mi przejdzie, albo
4. rzuci się na podłogę, albo
5. bardzo rzadko ale nie pójdzie dalej i trzeba go szybko zainteresować czymś innym.
A tak poza tym śpi już ponad dwie godziny.Ząb drugi jeszcze się przebija. Co raz częściej się puszcza i tylko czekam aż pójdzie. Wtedy to już na pewno na du... nie posiedzę...