reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

jestem nie zdążyłam doczytać a musze spadać na spacer !!!!

spiesze tylko pogratulować Atolkowi !!!!! Trzymaj sie kochana bedzie dobrze !!!!! to dzieciątko na pewno wiedziało kiedy ma sie pojawić !!!

a ja spadam a potem reszte doczytam bo mąż mnie goni !!!

Sto latek dla solenizantów !!!!

reklama
dla wszystkich dzisiejszych solenizantów dużych i małych przesyłąmy buziaczki i uściski

evelinka piffka bym dała ale za późno doczytałam :)

mnie znowu łeb boli, już mam tego dość, idę się do małej przytulić i kimnąć
spacerek już zaliczony, ale pogoda taka sobie

U nas pogoda też taka sobie. Mama mi właśnie smska przysłała , że Oliwka coś katarzy. A w nocy słyszazłam jak malusia Natalka kaszlała. Oj, żeby nam się dziewczynki nie pochorowały. Te zakupy z tymi bobasami nie wychodzą najlepiej. Popocone łebki, potem z fotelika przerzucane do wózka, potez znów do auta itd.
gaga przedłużanie włosów na całości to z tego co się dowiadywałam to koszt ok.1000zł. Ja miałam doczepiane od spodu pojedyńcze pasma. Za pasemnko naturalne trzeba zapłacić u nas 12zł. Żeby efekt był jako taki to tzreba ich założyć oki. 30. 7 pasemek mi zeszło(więc dlatego założenie kilku nie ma sensu)
Nie wiem tylko w jaki sposób te doczepiane pasemka mogą zniszczyć swoje naturalne włosy?????????

Hej dziewczynki!
Witam przy przedpołudniowej kaffce ;)
Kurcze tylko wczoraj mnie nie było (bo miałam jeszcze szkoelnie, ale mam nadzieje ze juz ostatnie w najbliższym czasie) a tu się tyyyle wydarzyło ;D
Atol super!!!GRATULACJE!Dbaj o siebie kochanie, nie przemęczaj się!I nic się nie martw ze wszystkim sobie dasz doskonale rade!
Spóżnione życzenia dla wczorajszych małych jubilatów :-* :-* :-*
Gaga oczywiscie ze trzymamy kciuki tym razem za Twoją prace :) za mnie mocno i szczerze trzymałyście i się udało, teraz czas na Ciebie!
Chociaz co do swojej pracy to czasem żałuje że sie tak porwałam , bo ten rok nie należy do najłatwiejszych...pisanie pracy, obrona, ciągła nauka w nowej pracy, no i egzamin do nowej szkoły bo na uzupełniające magisterskie chciałabym iść na uniwerek a tam egzamin, podane lektury, ktore trzeba znac...sporo tego, bardzo mnie kusi żeby wziąć sobie rok przerwy na naukę, ale wiem ze jak zrobie przerwe, to pożniej trudno mi będzie się zmobilizować żeby zacząć...ehhh juz nie wiem jak ja z tym wszystkim dam rade :mad: ::)
A tak przy okazji bo Atol mnie natchnęła na jakieś rozmyślania... ;) czy któraś z Was nie ma jeszcze @ bo ja nie mam :-[
Dziękujemy za życzenia, dziś świętujemy razem z Olusiem ;D
No i oczywiście:
Wszystkiego naj naj dla pozostałych dzisiejszych świętującyh, tych małych i dużych ;) :laugh: ;D
małaYoo a kto u Ciebie siedzi z mała jak jestes w pracy?

anda takiej ceny się spodziewałam :) a fryzjerka tłumaczyła mi to tak że jest jakaś metoda dopalatnia do włosów i to włosy obciąża, a druga to za pomocą czegoś tam :) takie "doklejanie" no i to niszczy strukturę włosa, jej córka sobie tak zrobiła na targach fryzjerskich i ponoć widać było że włosy się zniszczyły po jakimś czasie, dlatego ja się wstrzymuję z jednej strony kasa z drugiej dobro włosów, no ale jak będzie ta praca to może zaszaleję :)

Oj, oj, oj, jaki dzisiejszy dzień świąteczny!  ;D
Dla małych jubilatów ogromniaste buziaczki.
A dla Bibi sto lat! Pomyślności, spełnienia marzeń, dużo miłości i zdrówka.
Dla dużych i małych solenizantek buziaczki

Mailen, idź za ciosem!!! Jesteś młoda i wytrwasz !! (A jak nie będziesz dawała rady to wtedy pomyśl o przerwie w nauce. )
Atol, również wczoraj dużo myślałam o Tobie. Odpoczywaj dużo i wyręczaj się każdym, kto Ci się nawinie...
Gaga, trzymam kciuki.
Halcia,  Jak opowiadałam mężowi o Twoich problemach z dostępem do netu to on popukał się w czoło i stwierdził:cyt. :szkoda, że sam wcześniej nie wpadłem na ten pomysł"  :D ;D :D ;D a tak na poważnie dobra jesteś!! Nie daj się chłopu...
Anda, zdrówka dla Oliweczki i Natki.
Margarita, moja mama mieszka dlaleko ode mnie i chyba tylko zadzwonię do niej i złoże życzenia.A teściowej to jej synuś będzie składał życzenia. Ja nawet do niej "mamo" nie mówię tylko po imieniu...
Goga, przypomniałaś mi o kawie!!!!!!!!!! oooooo właśnie tego mi trzeba, bo złapałam się w wir pracy, a w przerwach bawię się z Gabrychą i Łukaszem...
Agatko, a mój cholera niczego się nie boi. I co tu wymyśleć. Jedynie na hasło: NIE lub NIE WOLNO TAM to się zatrzyma, obejrzy i
1. rozryczy się, albo
2. idzie dalej mając wszystko gdzieś, albo
3. czeka, aż mi przejdzie, albo
4. rzuci się na podłogę, albo
5. bardzo rzadko ale nie pójdzie dalej i trzeba go szybko zainteresować czymś innym.

A tak poza tym śpi już ponad dwie godziny.Ząb drugi jeszcze się przebija. Co raz częściej się puszcza i tylko czekam aż pójdzie. Wtedy to już na pewno na du... nie posiedzę...  :D

O widzę że tu dużo dzisiaj jubilatów i solenizantów tych młodszych i tych starszych :laugh:
Buziaków sto i wszystkiego najlepszego!!!!!!!!

A ja dzisiaj się nawet wyspałam, co prawda o 3 nad ranem Marysia się obudziła i usnęła po 40 minutach bo chyba chciała jeść a ja chciałam ją przetrzymać a o godz. 5.30 szukałam paszportu mojego męża, który nie mógł go znaleść a samolot miał o 7.40. To jest czas na szukanie takich rzeczy, nie >:D No ale nie ściągałam mleka i poszłam spać normalnie, a teraz rozsadza mi piersi :p

Halcia - niezła jesteś i bardzo dobrze. Brawo

Gaga - też będziemy z Marysią trzymać kciuki za pracę.

Słowiczku Marysia też niczego się nie boi ta zabawka dla psa i ta myjka to pierwsza taka rzecz. Może spróbuj w sklepie na zakupach dać coś takiego do ręki i już.

No coś tam się tu dzisiaj solenizantów nazbierało.

Wszystkiego naj, naj i dużo buziaków dla Małych i Dużych Solenizantów!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

A ja dzisiaj nawet wyspana, nie było pobudek w nocy i teraz już widać, że Ani lepiej, więc ząb chyba wyszedł cały. Bynajmniej mi się tak wydaje. Teraz siedzą i bawią się obie. A ja nie mam na nic czasu, bo wyszywam na tą komunię w niedzielę, taki obrazek Aniołka. Jak skończę to wkleje zdjęcie.

Mailen, głowa do góry napewno wszytsko będzie dobrze. A co do szkoły to idź od razu. Mój mąż coś by Ci powiedział na ten temat. On poszedł na licencjata i nie dość, że tej pracy nie obronił to dalej też nic nie robił. Dopiero teraz poszedł ale już na całkiem inny kierunek i na 5 letnie od razu.

Gaga, trzymamy kciuki za pracę!!!!!!

Atol, tak jak Ci już dziewczyny napisały, odpoczywaj dużo!!! A data narodzin Maluszka super:)

Agata
, no rzeczywiście, dobry moment sobie Twój mąż wybrałna szukanie paszportu:)

reklama
A z tym paszportem to się okazało że niby nie potrzebny do Szwajcarii więc udało bo go nie znaleźlismy a piszę niby bo do Szwajcarii można wjechać na dowód ale z Polski można wyjechać na paszport a na dowód nie bo to kraj spoza UE ::). Nieźle :p. Ale celnik okazał się ludzki i wypuścił Darka. Z powrotem nie będzie problemu bo będzie leciał z przesiadką w Niemczech i z tamtąd nie trzeba paszportu. A rano dzwoniłam na lotnisko i facet nic nie powiedział o tym paszporcie. Ale moze i lepiej. Nawet nie chcę myśleć co by się działo gdyby potrzebny byłby paszport. :mad:

Do góry