reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Atol to w miejscowości obok której mieszkam. Nazywa się Portrush i jest przepiękna. Zapraszam na wypoczynek - zakwaterowanie i wyżywienie zapewnione - poważnie, mój mąż jest rzeźnikiem i przynajmniej mięska nie zabraknie... ;D ;D ;D

To która pierwsza przyjeżdża????

reklama
Evelinka no to ja zapraszam maz dzis stwierdził ze zrobi zapas na dłuzej i kupił skrzynke (nie pomyslcie sobie...) bo predzej czy pozniej sie wypije a czasem jak najdzie ochota to nie ma  wiec stwierdził ze zrobi zapas

Atol swietny termin przełom roku i napewno dasz rade
cały dzien o tym mysle hmm.

A moj dzis wrocił po nocy spał tylko 3 godz jutro wstac przed 6 i jechac do Rzeszowa taki pozytek tez z niego ale ma wazny dla niego i dla mnie tez egzamin oby zdał ;D
ide dac małej flache i spac

A dziewczyny co z dniem matki co kupujecie mamom(tesciowym....) ja tylko tesciowej
i tez co z dniem dzieciątek naszych jak spedzicie co kupujecie ja sie zastanawiam przede wszystkim nad fajna zabawka
Moja mała dostała dzis sliczna kukienke od szwagierki i buciki :laugh: ;D na wolnej chwili wkleje zdjecie

Witam  :)
Atol, zawróciłaś nam w głowach  ;D Jak widzę kobitkę w ciąży, to mi też się chce. To taki cudowny stan, wzruszający. Muszę się otrząsnąć i wrócic na ziemię. Jak się nie zmienią plany, to my też spróbujemy z drugą dzidzią, ale gdzieś tak za 1,5 roku dopiero  ::)
Póki co moja pierwsza dzidzia jeszcze śpi, ja popijam kawkę a zaraz lecę do pracy  :p
Miłego dnia wszystkim mamusiom i dzieciaczkom!

A ja znowu nabuzowana od rana. Mój chłop jest tysiąc razy gorszy od Halcinego!!!

Dzisiaj dużo solenizantek i jubilatek:
jo-anna-on, malaYoo i Zuzia, Mailen i Olek, bibi 21 i Zuzia od Halci -
wszystkiego najlepszego, dużo radości, szczęścia i miłości

Witam z poranną kaffffką i znów z pracy. Póki internetu nie mam w domciu to zdjęć nie mogę nijak wklejać.
Mieszkam w okolicach Sieradza, moje miasteczko małe ,więc nic tu nie powie. Teraz trochę sławne z powodu ptasiej grypy -też mi jest się czy chwalić,nie? ;D Do Turku mam 45 km.

Witam z rana przed pracą :):)

No nie wiem Arabella czy Twój gorszy od mojego :):)
Ale fajnie złamałam hasło do kompa i mu nie powiem ze znam :):) hihihihihi  bede tu po kryjomu wpadac :):)
Moje słoneczko samo zasneło a zaraz do babci idzie na służbe :):)

Oj jak mnie zeby bolą !!! Wczoraj miałam małe rwanko tylniej 6 :( ała a dzisiaj pół buzi spuchnięte :(:( tak mnie boli ze nawet jeść nie moge :( czeka mnie jeszcze wizyta na hirugii szczękowej na Akademii Medycznej :(:( normalnie masakra z tymi zębami :(:( nikomu tego nie życze. Pozdrawiam i miłego dzionka !!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW NO I OCZYWIŚCIE ZALEGŁE ŻYCZONKA RÓWNIEŻ !!!

wszystkim solenizantom i jubilatom wszystkiego naj

agata usmialam sie z tego podstepu z dvd moze sie uda? U nas tylko elektronika wchodzi w gre telewizor video dvd, pstryka i patrzy co sie w telewizorze zmienia :)

finiak ja nie doczytalam w jakim to kraju mieszkasz, ale ladnie tam, dzieki za zaproszenie, ale przy dwojce dzieci to chyba przyjdzie nam tylko w domu siedziec ::)
no nic poki co to w czerwcu wyjezdzamy na dwa tygodnie do Gdyni, mam tam rodzine i dom z ogrodem to przynajmniej mniej kaski wydamy a i ladne okolice

malaYoo chce sie chce byc w ciazy ale jak juz jestes i nie mozesz cofnac tego to juz troche strach oblatuje, ale dzieki dziewczyny za wsparcie, u mnie wie jak na razie tylko maz i moja mama, jak sie reszta dowie to dopiero bedzie ;D
a oj brat sie troche zdziwi, jest starszy ode mnie o 6lat i dzieci z zona jak na razie nie planuja ???
arabella trzymaj sie, od chlopa to trzeba wymagac bo inaczej rogi im rosna.

o, Atol, ciąża Ci służy - wróciłaś na BB :D
a ja kawka, drożdżówka, dupsko rośnie, ale jakoś mam to gdzieś... Chce ktoś kawę i pół drożdżówki? Chętnie się podzielę...

reklama
A teraz po kolei:
Milenko, Joasiu - wszystkiego najlepszego w dniu imienin.
MalaYoo - całuski imieninowe też dla Ciebie i Zuzi.
Bibi - sto lat, sto lat niech żyje nam. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
I dla Olka i Zuzi Halcinej uściski na miesięcznicę :-)

Do góry