reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych dziewczynek Zuzi, Hani i Majeczki!!!

No ale wiadomość ATOL to najcudowniejsza wiadomość tego dnia!! GRATULACJE!!! Dbaj o siebie i maleństwo.

Gaga trzymamy kciuki z całych sił napewno ci się uda.

Evelinka mój Szoszon nie raczkuje ale pełaza jak foka - jedną rączką się podciąga i wlecze za sobą nóżki. A jak stoi w miejscu to przybiera pozę do raczkowania i unosi pupę na wyprostowanych nóżkach ale nie raczkuje. Ale tak szybko pełza, że czasem nie nadąże za nim.

Martuś u nas też ząbki wychodzą i już tydzień chodzę jak zombi :( Mały nie śpi po nocach a ja razem z nim. A jak dzisiaj poprosiłam teściową, żeby się troszkę przespać - bo jeszce @ franca mnie dorwała - to teściowa wolała posprzątać dom, niż posiedzieć z małym: "...bo on tak marudzi i sam nie wie czego chce jak ciebie nie ma..."

reklama
dzieki dziewczyny
Jakos do mnie dotrzec nie moze, ale samopoczucie zludzen nie pozostawia. Tak jak poprzednio niedobrze mi non stop, slabo no i mecze sie szybciej a teraz za Hanka non stop latam.
Jesli chodzi o raczkowanie to Hania na poczatku tylko pelzala, potem zaczela na czworakach sie bujac a w koncu pewnego dnia jak sie ruszyla to teraz lataj za nia. Wszystko z podlogi zdjete, wszedzie wlezie, przy meblach sie podciaga, za kable ciaga, dvd wlacza, pranie wyciaga, w kuchence sie przeglada. Czasami mam ochote uwiazac ja szelkami do kaloryfera :p

Oby z ta ciaza wszystko sie udalo bo Hanka mnie wykancza. 6 czerwca ide na USG to bedzie wiadomo na kiedy termin, z miesiaczki ginekolog wyliczyla 30/31 12 fajnie nie?
w ogole troche mnie martwi jak sobie poradze, no nic jakos to bedzie.

finiak widzialam twoje zdjecia na jakiejs fajnej plazy, gdzie to jest?

atol na nas mozesz zawsze liczyc :) wirtualnie oczywiscie, ale to tez cos, no i dorabiaj tu zaraz suwaxczek drugi :)

oglądam z moim lubym M jak miłość i chyba zaraz go rozpier....... normalnie wszystko komentuje !!!!!!!!!! no i według niego Grzesiek (ten gej) będzie cytuje: "stukał" Małgosię, i co scena z nimi to on tylko o stukaniu !!!!!!!!!! chyba wiem co będe robić dzis wieczorem >:D do tego piffko z sokem ;D ehhhhhh te chłopy

zuzaczku koniec z odpoczywaniem opowiadaj jak tam było od początku do końca :)

no chłop nakarmił dziodziora kachą, może będzie usypiał :)

Dla Majeczki i Haneczki duża buźka
Atol - gratulacje!!!!! Ale super!
Gaga, trzymam kciuki za pracę!
Mężowy dzisiaj wrócił po trzech dniach i oczywiście pada ze zmęczenia. Żadnego pożytku z tego chłopa!
Evelinka, Misiunia też przez jakiś czas pełzała i stawała, dupsko podnosiła do góry i nic. Pokazałam jej raz i drugi (na swoją zgubę) jak się raczkuje i teraz zasuwa po całym domu. Musimy w końcu kupić barierki/furtki na schody. Macie takie zamontowane? Gdzie to się kupuje??
Nigdy Majewskiego nie oglądałam. Zresztą poza M jak miłość od czasu do czasu i "Grą w ciemno, też sporadycznie, w ogóle nic nie oglądam.

Atol, gratulacje! gratulacje! gratulacje! :) A tak się zastanawiałam, która pierwsza zaciąży  ;D No, to teraz może się kolejne odważą. Ja jeszcze nie  ;D

Majeczko, najlepsze życzonka w dniu twojego małego święta   :-* :-* :-*

A ja też Majewskiego nie oglądałam. M jak Miłość owszem i Gaga,ja też myślę,że ten Grzegorz sie nawróci i będzie Małgosię stukał ;D A przeważnie mam włączonego Styla i co zdąże zobaczyć,to zdąże(a ptrzeważnie nic nie zdążę od początku do końca).
 Atol,dasz radę.A za te osiem miechów,to Hania już większa będzie i taka kruszynka to znowu radość w domu.Poza tym to masz jeszcze świeże przeżycia i doświadczenia związane z opieką,więc będziesz wzorową mamusią :)
Oj Gaga ,znajdziesz tam dla mnie buteleczkę pifka,bo w domu dziś wyjątkowo nie mam,a też naszła mnie ochota? ;) Mężuś nie pomyśli na pewno,żeby po pracy kupic...,a poza tym powie-"Nie wiesz co zrobić,jak Cię ochota naszła?-Usiądź i poczekaj,aż Ci minie..." ::)

Darek właśnie kąpie małą, nieważne że powinna już spać. Bo wrócił pół godziny temu do domu. Jutro leci na cały dzień do Szwajcarii. Boshe niech to się już skończy bo mnie szlak trafi :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Nic więcej nie piszę bo będą niecenzuralne słowa.
Sorry dziewczyny, że wam tak truję ale muszę to z siebie wyrzucić. Od Darka słyszę bardzo często niepodważalny argument - kasa.

Buziaki dla małych jubilatek. :-* :-* :-* :-*

reklama
A m jak mydło to też razem sporadycznie oglądamy a raczej ja oglądam a wtedy Darek zajmuje się Marysią i komentarze podobne do męża Gagi plus kometarze dot. aktorek :p.

Mam sposób na dvd może u was też się sprawdzi. Dzisiaj wyjełam myjkę taką z siateczki, którą kiedyś w jakimś komplecie dostałam a że szukałam jakiś kosmetyków to się przypadkiem znalazła. I Marysia się jej boi :o a nie jest to strachliwe dziecko o nie. Położyłam ją przy przycisku stand by i dzisiaj ani razu dvd nie zostało włączone. Dwa razy Marysia zrzuciła tą myjkę ale z jakim obrzydzeniem w dwa paluszki ;D raz już była bliko czerwonego przycisku a raz myjka niestety zagrodziła jej drogę bo coś stało przy dvd i tylko jedna droga była. Chciała ją odsunąć ale nie chciała jej dotykać. Mam wyrzuty sumienia że tak robię ale nic innego jej nie interesowało, rzadna zabawka pilot, telefon nic. Zamiast tej myjki można spróbować taką piłkę gumową dla psów, taki jeżyk. Marysia też jej nie chciała brać do ręki.

Do góry