reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

evelinak my robiliśmy Majeczce taczki i była super zabawa, nic jej się nie stało a zdziwiłabyś się jak mała rękami dopylała do przodu

hehe ale zaliczyłam z małą kime 2,5h ;D
a my oczywiście po porannym spacerku, miałam juz nie iść dziś bo mi łeb nawala ale chyba się zbiorę, no zobaczymy bo mnie jeszcze kaszle okrutnie

słowiczku zdrówka duuuuuuuużo
czekam jeszcze na koleżanką (w 8 miesiącu ) i sobie pokafkujemy razem

reklama
dziękujemy za życzonka no i Hanusi życzymy sto lat i kochanego rodzeństwa
ja tez nie moge przestać myśleć o atol, rany ale niespodzianka
żeby nam tylko arabella doła nie złapała

anda wklejaj zdjęcia ciuszków :) a tak przy okazji ile dałaś za przedłużenie włosów, bo ja wogóle nie mam pojęcia ile to kosztuje a kusi mnie bardzo, tylko nie wiem czy nie szkoda mo włosów, moja fryzjerka tego nie robi, ale mówi że to ponoć mocno włosy osłabia

a co do Majewskiego to ja uwielbiam go oglądać szczególnie rozmowy w tłoku, no jak jest Doda, albo Chojarska czy Beger to leję jak dzika ;D zresztą mój ślubny też

a Majka tez ma takie akcje że stoi i bawi się i przestaje sie trzymać no i było kilka razy bam, ale kilka razy stała troszkę, a ty evelinka ciesz sie stacjonarnym dzieckiem :) a może on po prostu nie będzie raczkował i już

gaga pisze:
a co do Majewskiego to ja uwielbiam go oglądać szczególnie rozmowy w tłoku, no jak jest Doda, albo Chojarska czy Beger to leję jak dzika ;D zresztą mój ślubny też

Ja do tej pory to oglądałam tylko rozmowy w tłoku, wczoraj po raz pierwszy tę część z gości no i Skiba z tą walizką dał czadu ;D Ja jeszcze lubię Marcinkiewicza

Jem ciepły obiad a dla mnie to raczej wyjątek niż reguła. A jem sobie makaron farfale z sosem pesto 8) Marysia na spacerze z Kasią a ja będę oglądać Nigela gryzie na tvn style. Uwielbiam oglądać jak ktoś gotuje ::)

Cześć Kobietki.

Ja dopiero teraz zaglądam, bo u nas chwilowy kryzys ząbkowy:( Ani wychodzi dolna jedyneczka druga i całą noc biedulka płakała i taka płaczliwa przez cały dzień, teraz trochę jej widzę lepiej. I główkę trochę ciepłą miała ale bez temperatury. Ale mam nadzieję, że już będzie dobrze, bo widać całą ładnie.

Ja Majewskiego bardzo lubię oglądać. A wczoraj podobał mi się szczególnie moment jak pokazywali Kwasniewskiego tańczącego:)

Tysiące buziaczków dla Majci i Hani :-* :-* :-* :-* :-*

Atol, wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Ale fajnie:)

Buziaki dla dziewczynek Majki i Hani
I Atol moje gratulacje :laugh: :laugh: życzę Ci teraz dużo sił
Anda to gdzie Ty mieszkasz ,ze masz niedaleko do Turku???????
Kurcze z tych stresów też mnie głowa "boli" łagodnie powiedziawszy... A moja Julka teraz zaczęła mówić ko ko gu gę gę gę i się z niej śmieję ,że jest moją gęsią przelotową z tym gęganiem
Evelinka moja Julka też ma w nosie raczkowanie , twardo siedzi na podłodze w jednym miejscu czasami tylko podrywa tyłeczek podpiera się na rękach ale zupełnie nie wie co ma zrobić z nogami :( za to stać uwielbia i jest nieznośna wymuszając na mnie to zeby ją stawiać.

Ojojoj, ale tu się dzieje :-)
Atol gratulacje! Trzymaj się cieplutko kobitko i dużo odpoczywaj póki się da.

Sto latek też dla Majeczki i Haneczki.
Marta, słów nie mam dla Twoich teściów! Mój brat rozbił mojemu tacie doszczętnie samochód (wjechał na niego facet z przyczepką, który zasnął za kierownicą), a tata nawet się nie skrzywił, bo się oboje z mamą cieszyli, że u niego się obyło bez większych komplikacji! Zwiewajcie od nich tak szybko jak się da.
A ja mam od wczoraj nosidło :-) Jak znajdę chwilę, to zrobię jakieś zdjątko i wkleję.

reklama
trzymajcie kciuki bo chyba znalazłam pracę, min. pół etatu, na rok (niestety) ale szkoła dosłownie obok osiedle (10min drogi) - moja stara podstawówka teraz jest tam gimnazjum, oj strasznie bym chciała żeby wypaliło, jeśłi wypali to może nawet wyremontujemy kuchnię, ruszymy oszczędności :) które leżą i czekają na czarną godzinę, tylko co za rok ??? ehhhhhhh może też się coś uda znaleźć............
Halcia a co tam u ciebie ???

Do góry