reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

rany u nas też wieje okrutnie, my w domku bo ja zaciągam jak gruźlik stary, na szczęście to zapalenie oskrzeli od astmy, więc małej nie zarażę a ona miała temperaturkę z zębolka który już puka do dziąseł bram ;D

zuzaczka nam wywieje z Boguchą

matra ehhh te chłopy, pewnie chce się poczuć ważny z nową pracą, oni jak dzieci, musisz przeczekać

arabella aż mi się łezka zakręciłą w oku, a gadaniem męża się nie przejmuj, niech se mruczy

marta co do krowiego mleka to sa ludzie i parapety,

agata ty i tak jesteś mega tolerancyjna z tą pracą, a bałaganem to ty się nie przejmuj, nie da się robic wszystkiego, olej i zaparz sobie dobrą herbatkę i full relax

reklama
Anecik, byłam na ważeniu przeddzień ukończenia przez Anię 9 miesięcy i waga wskazała 7,07 kg, mamy niedowagę. Zalecenia - sinlac 1x dziennie i duuuuużo białka.
Arabella szkoda, że tak skończyło się u Twojej koleżanki :(.
Marta no niezłe pomysły mają ludzie - krowie mleko takim maluchom - no comments... Dobrze, że nic im nie jest.
Agata ale i tak masz wieeelką cierpliwość do tego Twojego chłopa...

A u nas pada i ze spaceru nici. Dziecko mi dom pewnie rozniesie. Dobrze że wcześniej wyszłam za akupki bo skończył się napój życia coca cola ;D

Gaga duuuużo zdrowia i szybkiego przebicia się ząbka

Arabela - bardzo smutne wiadomości o koleżance :(
A swoje drugie dzieciątko będziesz mieć na pewno.

Marta - ja narzekam a mam przecież jedno dzieciątko a ty dwójka. Super sobie dajesz radę i tak nie marudzisz jak ja :p

Dziecko siedzi w kojcu i się bawi. Pewnie zapeszę ale idę ogarnąć cosik domek i zamawiam sobie obiadek w pizzeri. To jest plus braku męża w domu w niedzielę. >:D

A anecik z tą wagą to Marysia pewnie też koło 8,5 waży. Więcej na pewno nie. Nie martw się tą wagą a utuczyć dzieco jeżeli tylko chce jeść jest łatwo. Lekaże lubią średnie i jak dziecko odbiega od przeciętnej to zaraz dają "dobre" rady.

Lecę

agata ma rację co do wagi, my sie dawo nie ważyłyśmy, ale na pewno Majka ma niedowagę i dobrze, ważne że łądnie je i ma apetyt i jest szczęśliwym dzieckiem, nie zamierzam jej dotuczać, i tak według mnie je za dużo ;D

Kurcze,nie zdążyłam małego nakarmić przed spaniem,to mi się pewnie niedługo obudzi...A tak by było trochę spokoju...Tak mu dziś zajrzałam do buźki i 9 ząbków jest,a 10 tuż tuż...Aż trzy na raz mu się cisnęły,to teraz wiem,dlaczego było w ostatnich dniach tyle marudzenia... ::)
Gagawracaj szybciutko do zdrowia.
A Ty arabella mężem się spróbuj nie przejmować.Mój też taki jest,że nie przytuli mnie jak płaczę i jeszcze mi powie,że okropnie wtedy wyglądam :p ,a później okazuje się,że ryczałam o głupoty i to mi jest głupio a nie jemu :)

evelinka ja tez nie zdążyłam nakarmić przed spaniem ;D
a ja jak ryczę to zawsze mam powód, nawet jak jest błąhy to mężuś rozumie ;D no ale ja go tak chwalę to pewnie zaraz cos wymyśle i będę na niego bluzgać ;)

;D
Szukam i szukam w necie jakiegoś konkretnego zestawu ćwiczeń na brzuch,uda i bioderka,ale nigdzie nic ciekawego nie ma :( A w dodatku w tym tygodniu będę musiała wyciskać poty wieczorami,bo mężuś 2 zmiana,a rano jakoś nie lubię przy nim robic wygibasów :)
U nas też dzisiaj wiało,ale już ucichło i może jutro słonko w końcu wyjdzie.Obawiam się,że żużaczek też miał smętną pogodę,bo ponoć w całej Polsce tak miało być...
A Dominek śpi i śpi...Jestem w szoku,tyle dał mi wolnego ;D ;D

reklama
Kochane!! nardzo dziekujemy za zyczonka!!
pogode mielismy wspaniala, wiatr ucichł zaraz z samego rana, swieciło słoneczko i nie padało. poryczałam sie jak bobero jak moje kochanie komunię przyjmowało...buuuu :D
Witon w kosciele jak aniolek... wprawdzie gdaczacy ale aniołek (kokodakał najgłosniej podczas Podniesienia). Jak przyjechalismy na uczte to zaraz sie kimnał (mielismy pokój do dyspozycji) i spal ponad 2 godziny. Potem zjadł i bawił się grzecznie.
Bogucha zachwycony ale katar go dopadł :laugh:

Do góry