reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

no gorączka chyba spadła, przynajmniej jak dotykam czułko to jest ok, mała juz oczywiście nie spi tylko bawi się dziurkaczem ::)

mężuś powiedził że weźmie sobie dzień urlopu żebym sobie odpoczęła :) pójdziemy sobie do kina i zrobię sobie małe spa w domku

a tak apropos tipsów to ja miałam raz w życiu i miałam wrażenie że mi zaraz odpadną, strasznie źle się z nimi czułam, teraz muszę zacząć dbać o paznokcie, bo dwa weselicha się szykują :)

gadam do siebie

reklama
Arabelka co jest ?????

Domicela duzo zdrówka dla mężowego i wytrwałości dla Ciebie  :-*

Joanna  ja tez juz próbowałam dawać butle od dawna i spełzło na niczym butla jest be i koniec ! jedyne co pije to przez taką butle z dzióbkiem z wody mineralnej ! i z tegho daje jej troche kaszki na noc ale je góra 60ml i zaraz kciuk ssie i szarpie za bluzke ! poprostu cycuśnik i koniec !! ja juz nie ucze butli a lekarz i jeszcze jedna lekarka dentystka powiedzieli ze to tylko sie cieszyć ze przez smoka nie chce !! wiec poddałam sie i daje jej wode do picia z tej butli z dziobkiem !!

Słowiczku moja tez ryczy jak cos jej sie wexmie ! ale umie juz oddać jak sie mówi daj ! to ładnie daje i wtedy mniejszy ryk ale zaraz daje co innego do rączki !! ostatnio to ryczała jak bóbr bo mówie jej daj mi te chusteczki (bo poobgryzała całe opakowanie) i oddaje mi a płacze przy tym tak okrutnie  !!

Finiak Liwia tez sie budzi co 2godz w nocy ! i jak płacze to biore ją na ręce karmie i spi dalej ! jak zaśnie to śpi w łózeczku a ok 3 biore ją juz do nas chyba ze wcześniej jak wstaje ok 12 tak sie wtuli w nas ze nie mam serca ja wyeksmitować !!

a co do usypiania to o ile przy cycku nie zaśnie to kłade do łózeczka i głaszczę po główce i wychodze i tak wracam pare razy bo ryk jest ale nosic i lulac nie mam zamiaru chociaż Paweł to juz czasem wymięka i chce ją brać i lulac  ::) ale mu nie pozawalam ale i tak wiem ze jak  ją sam usypia jak czasami mnie nie ma to ją nosi na rękach i cały mój wysiłek idzie w pi.....

zdroowka dla chorowitków !!!

ihs6fs.jpg
       Bogusiu to wielki dzień w Twoim życiu.Niech Bóg zawsze otacza Cię pełnią swoich łask...
  arabella,a cóż się stało?Stawiam,że znowu teściowa coś podpadła...
A do nas dziś znowu rodzinka zjechała,ale posiedzieli,pogadali i pojechali.A teściowa z kolei baluje u swojego brata na urodzinach.Tak sobie podsumowałam i wychodzi na to,że ona więcej imprezuje od nas ;D
Mały trochę spokojniejszy,9 ząbek juz prawie na powierzchni,jakby ten katar zniknął,to by było całkiem znośnie.
gaga,jakby mój wziął dzień urlopu,to mi by szczęka wisiała przez następny tydzień. :D :D

evelinka coby nie mówic mój ma fajna pracę, mało płatną ale na prawdę szef spoko i praca spokojna, czasami urlop brał z dnia na dzień i było ok, a jak urodziłam to miesiąc siedział z nami i nikt nie pisnął ;D no ale coś za coś w tym przypadku mniej kasy

arabella wracaj do nas szybko

justyna mojemu też moge tłuc żeby na rękach nie usypiał a i tak to robi ;D

Bogusiu w tym szczególnym dniu
W pielgrzymce życia twego
Niech Cię Pan Bóg zawsze chroni
i mocą Komunii Świętej
od pokus i złego broni.
Kochaj rodziców swoich
by pociechę z Ciebie mieli
i pamiętaj, że Pan Jezus w niebie
zawsze patrzy na Ciebie

4039wk.jpg

Justyna i Liwia

Drogi Bogusiu!!!!

Jezus Chrystus wiele dni na Ciebie czekał,
Dziś przyszedł i w sercu Twym zamieszkał,
Zaprosiłeś Pana w duszy swej czystości,
On Twym przyjacielem, nie czyń mu przykrości,
Zaufaj Jemu, a będziesz dobrym człowiekiem,
Pomagaj ludziom i radość nieś uśmiechem.

W radosnym dniu
Pierwszej Komunii Świętej
obfitości Bożej Łaski,
ciągłej opieki Marii
oraz spełnienia marzeń,
życzy Marta z Anią i Alicją.

Dzień Dobry.

Widzę, że pierwsza jestem.
Zapraszam na kawkę.

Ja już sama w domciu z Maluchami. Maż w szkole, wkurzył mnie już z rana i wczoraj też mnie wkurzył, że poszłam spać, nawet do Wa snie zaglądałam. A w dzień mnie nie było, bo pojechałam do rodziców i byłam z Maluchami i moją Mamą na zakupach. Dzisiaj niby ładna pogoda, ale wiatr jakiś straszny wieje, może potem będzie trochę lepiej to pójdziemy na spacer.

Arabella, co się stało???

Gaga, fajnie że mąż chce wziąć wolne, żebyś mogła odpocząć. Mój chyba tymi tipsami chce mi zamknąć buzię, żebym nie marudziła, ale tak mnie denerwować zaczyna, że mam go dość. Nic się nie liczy tylko jego nowa praca i o tym u nas w domu się teraz tylko mówi w kółko. Nic poza tym jest nie ważne. Wkurza mnei i tyle.
A co do tipsów to ja miałam wiele razy i napewno się to tak łatwo nie odklei, szczególnie te akrylowe.

marta wiem że się nie odklei ale miałam takie dziewne wrażenie ;D a mężus rzeczywiście pomyślał choć raz :)
ciekawe jak tam Bogucha w tak ważnym dniu no i pewno zuzaczek zaryczany ;D

arabella co jest ???

a ja mam zapalenie oskrzeli buuuuuuuuu

reklama
oj Gaguś to dużo zdrówka !!!

Marta   cieszy sie chłopak z pracy i będzie pewnie o niej mędził jeszcze troche wiec nic Ci nie pozostaje tylko wziąść uzbroić sie w cierpliwość !! To pewnie dla niego bardzo wazne i przeżywa to pewnie bardzo !!!

jeny u nas tez takie wietrzysko ze darowałam sobie wyjsćie bo by mi chyba Liwciora z wózkiem porwało  ;D czekam na siostre która dzis w role niani sie sprawdzać bedzie a ja uciekam walczyć z komunistami do zakladu bo pare zamówień na dzis mamy i lece o 12 z pomocą męzusiowi  ;D
ciesze sie ze na chwile popracuje bo juz mi tego brakuje !!!

a ja zieloną herbatke zapodaje ....  :)

Do góry