reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Witam
Bogucha juz po pierwszej spowiedzi, cały wzruszony. Ja po dekorowaniu kościoła i wyskakiwaniu z kasy (trzeba było zaplacić za imprezke Komunijna). Zaraz zasiadam do megalitycznej gory piersi kurczaczych i będe ja przerabiac na kotleciki. po poludniu pierwsi komunistyczni goscie zajeżdzaja i trzeba będzie nakarmic....
nie wiem, czy się pojawie do poniedziałku.
Trzymajcie kciukasy i prosimy o modlitwe w intencji Boguchy.

reklama
Kochany Bogusiu
Przeżywamy wraz z Tobą radość spotkania z Jezusem.
Nie utrać tej radości i jedności, jakiej dziś udzielił Ci Jezus.
Bardzo często przyjmuj Jezusa do swego serduszka,
a Ten, który jest prawdziwym pokarmem i prawdziwym
napojem, będzie prowadził Cię przez całe życie.
W dniu I Komunii Świętej wiele szczęścia
i błogosławieństwa Bożego życzy cioteczka i Majeczka

83-7341-135-6.jpg

słowiczek pisze:
Joanna, moje pierwsze próby podania butli też tak wyglądały. Ale się nie poddawałam. Często dawałam butlę z samą wodą do zabawy, młody bawił sie, gryzł, próbował ciągnąć i się jakoś nauczył.
Słowiczku, postanowiłam poćwiczyć z małą na wodzie. Ale najpierw zmieniłam smoka na trójprzepływowy. I to był strzał w 10. Woda zaczęła lepiej lecieć i Ania pociągnęła 20 ml - dobre i to na początek. Po południu zrobię jej trochę mleczka i zobaczymy, czy jej posmakuje (spróbowałam - ło jakie to niedobreee :p). Dzięki za radę.

U nas piloty i telefony to też super zabawa. Myślałam, że tylko Ania ma takie zapędy do chapci (szczególnie moich - z koralikami), jakby mogła to by je zjadła, normalnie jak piesek :laugh: :D ;)

Bogusiu
Nich w Twym sercu zawsze gości,
Bóg dobroci, Bóg miłości.
W Uroczystym Dniu,
Pierwszego Pełnego Uczestnictwa w Mszy Świętej.
Obfitych łask z Nieba

życzy Joanna z Anią

Drogi Bogusiu
Ukochane małe dziecię,
Gdy chcesz szczęście mieć na świecie.
Gdy Cię minąć ma zła droga,
Nade wszystko miłuj Boga.
Kochaj swoich rodzicieli,
By pociechę z Ciebie mieli.
Ale pomnij że Bóg w niebie,
Ma w opiece zawsze Ciebie

Życzy Ci w tym uroczystym i ważnym dniu Alina z Seanem​

bardzo, bardzo dziekujemy za zyczenia. Bogucha przeczytał, cały szczęsliwy. Stoi nade mna i pilnuje, żebym natychmiast podziekowala :D :D

zuzaczku trzymam za was kciuki, żeby wszystko sie udało :) no i czekamy na zdjęcia,

wiecie co tak sobie teraz pomyślałam ile to Majeczka ma cioteczek :) i takich przyszywanych kuzyneczek :) może kiedyś nasze dzieciaczki zasiądą razem na forum tak jak my

a u nas mała ma 37,9 a ja wole nie mierzyć, podle sie czuję, mała już spi, ehhhh żeby jej tylko nie rozłozyło na dobre, nadal mam nadzieję że to ząbki a nie choróbsko

reklama
Do góry