reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

oj ja tez bym się chętnie spotkałą, tylko u nas autka niet, no i pewnie jakbyśmy jechali to w trójkę, inaczej odpada, cyca w domu nie zostawię ;D

reklama
Marasku, rośnij zdrowo, kolorowo

Załapię się jeszcze na kaffkę?
Ja na spotkanie to jedynie z dzieckiem i bez męża. Inaczej nie da rady. To może zaczniemy coś konkretnie ustalać? Gdzie?
Zaczęło się. Do wczoraj byłam szybsza od Misiulska. Dzisiaj wylała mi wiadro z wodą jak myłam podłogę.

Domicela, dużo zdrówka dla męża!!!!!!

A co do dnia dziecka, to ja nie mam pojęcia co kupić dziewczynkom i jak go spędzić. Ale znając życie to mój mąż tak się zaangażuje w nową pracę, że gdzieś będzie mial dzień dziecka. Więc muszę sama coś wymyślić.
Słowiczku, zabawka super.

A i przypomniało mi się, mialam Wam napisać, w Biedronce są w promocji fajne body z krótkim rękawkiem dla naszych Maluchów. Tanie, dwupak kosztuje 7,99. Tylko zaglądajcie do środka bo wymiary są różne.

dla Mareczka i Roxi duzo szczęścia i uśmiechu !!!

ja za spotkaniem jestem za, z mężem albo bez ale z Liwią na 100 !! Oby tym razem cos wyszło bo juz pare razy przymieżałysmy sie :)
tylko gdzie !! tak zeby w miare wszystkie miały łatwy dojazd ! to chyba gdzieś w centrum !! Goga mapowcu nasz co proponujesz ??

za zabicie dziecka to powinni go zlinczować i tak samo zkatować !!

ja na dzien dziecka kupuje mojej pływaczce basenik dmuchany ala palcyk zabaw !! przynajmniej mam taki zamiar !!

Małym solenizantom życzymy wszystkiego dobrego!!!

Ja na Dzień Dziecka myślałam o kupnie jakieś huśtawki może. Przypada akurat w czwartek, więc chyba jakiś specjalny dzień to nie będzie, ale i tak wyjątkowy, bo pierwszy dzień dziecka Ani.

Domicela, dużo zdrowia dla Męża!!!

Kara śmierci - jak najbardziej!!!

Dziś próbowałam dać małej pierwszy raz mleko z butli. Zrobiłam małą porcję, przystawiłam jak do cycka. Owszem, smok wszdł do buzi, ale został pogryziony, pomemłany i tyle, ani grama nie poszło. Ale cycek chętnie. Ot problem... Wczoraj na wizycie u mijej gin lekarka opowiadała mi jak to jej znajoma nie mogła karmić drugiego dziecka, bo karmiła piersią pięciolatka :o. Wyobrażacie sobie ???
No nic, będę walczyć, zmienię smoka, może to pomoże...

Wszstkiego cudownego, wspaniałego, słodkiego i uśmiechu pięknego dla wszystkich naszych solenizantów!!!

Za taką zbrodnię to ja proponowałabym kastrację (bo myślę, że kobieta nie byłaby chba zdolna do takiej zbrodni) i dożywotnią pracę w kamieniołomach o suchym chlebie i wodzi. Kara śmierci to za mało.
Gaga super, że znowu jesteś.
A co do spotkania to jestem jak najbardziej za tylko, że mi pasuje tylko termin od 23 sierpnia do 7 września bo w tym czasie będe w kraju.
A teraz coś na rozweselenie. Historia z cyklu moja teściowa: Wczoraj właśnie kupywałam bilety do Polski a moja teściowa mówi mi, potym jak już kupiłam, że ona by chciała wrócić szybciej do domu bo tu jej się nudzi. Czasem z jej gadki wynika, że ona przyjechała tutaj zapoznać sobie jakiegoś gacha. Jak powiedziałam o tym mężowi to spytał się swojej mamusi o czym ona będzie z takim gościem gadać bo przecież nie zna ani słowa po angielsku a ona mu na to wypaliła, że ona nie będzie z nim gadać tylko będzie się z nim MACAĆ!!! Ja zamarłam i wybuchłam takim śmiechem, że aż się mało nie zachłysnełam. Dodam, że kobiecina jest słusznej wagi - około 120kg. Więc miałby co gosciu macać!!! ;D ;D ;D

reklama
finiak pisze:
[A teraz coś na rozweselenie. Historia z cyklu moja teściowa: Wczoraj właśnie kupywałam bilety do Polski a moja teściowa mówi mi, potym jak już kupiłam, że ona by chciała wrócić szybciej do domu bo tu jej się nudzi. Czasem z jej gadki wynika, że ona przyjechała tutaj zapoznać sobie jakiegoś gacha. Jak powiedziałam o tym mężowi to spytał się swojej mamusi o czym ona będzie z takim gościem gadać bo przecież nie zna ani słowa po angielsku a ona mu na to wypaliła, że ona nie będzie z nim gadać tylko będzie się z nim MACAĆ!!! Ja zamarłam i wybuchłam takim śmiechem, że aż się mało nie zachłysnełam. Dodam, że kobiecina jest słusznej wagi - około 120kg. Więc miałby co gosciu macać!!! ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D Niezła teściowa, a jaka szczera ;D ;D

Do góry