reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Tylko taki wypad z mężem i dziećmi byłby o wiele droższy. Chodzi mi o odpowiednie warunki dla dzieci.
Ale czemu nie? Tak rodzinnie by było!!!
Ale czemu nie? Tak rodzinnie by było!!!
arabella
Mamy październikowe 2007
Marasku, rośnij zdrowo, kolorowo
Załapię się jeszcze na kaffkę?
Ja na spotkanie to jedynie z dzieckiem i bez męża. Inaczej nie da rady. To może zaczniemy coś konkretnie ustalać? Gdzie?
Zaczęło się. Do wczoraj byłam szybsza od Misiulska. Dzisiaj wylała mi wiadro z wodą jak myłam podłogę.
Załapię się jeszcze na kaffkę?
Ja na spotkanie to jedynie z dzieckiem i bez męża. Inaczej nie da rady. To może zaczniemy coś konkretnie ustalać? Gdzie?
Zaczęło się. Do wczoraj byłam szybsza od Misiulska. Dzisiaj wylała mi wiadro z wodą jak myłam podłogę.
Domicela, dużo zdrówka dla męża!!!!!!
A co do dnia dziecka, to ja nie mam pojęcia co kupić dziewczynkom i jak go spędzić. Ale znając życie to mój mąż tak się zaangażuje w nową pracę, że gdzieś będzie mial dzień dziecka. Więc muszę sama coś wymyślić.
Słowiczku, zabawka super.
A co do dnia dziecka, to ja nie mam pojęcia co kupić dziewczynkom i jak go spędzić. Ale znając życie to mój mąż tak się zaangażuje w nową pracę, że gdzieś będzie mial dzień dziecka. Więc muszę sama coś wymyślić.
Słowiczku, zabawka super.
justyna
Fanka BB :)
dla Mareczka i Roxi duzo szczęścia i uśmiechu !!!
ja za spotkaniem jestem za, z mężem albo bez ale z Liwią na 100 !! Oby tym razem cos wyszło bo juz pare razy przymieżałysmy sie
tylko gdzie !! tak zeby w miare wszystkie miały łatwy dojazd ! to chyba gdzieś w centrum !! Goga mapowcu nasz co proponujesz ??
za zabicie dziecka to powinni go zlinczować i tak samo zkatować !!
ja na dzien dziecka kupuje mojej pływaczce basenik dmuchany ala palcyk zabaw !! przynajmniej mam taki zamiar !!
ja za spotkaniem jestem za, z mężem albo bez ale z Liwią na 100 !! Oby tym razem cos wyszło bo juz pare razy przymieżałysmy sie
tylko gdzie !! tak zeby w miare wszystkie miały łatwy dojazd ! to chyba gdzieś w centrum !! Goga mapowcu nasz co proponujesz ??
za zabicie dziecka to powinni go zlinczować i tak samo zkatować !!
ja na dzien dziecka kupuje mojej pływaczce basenik dmuchany ala palcyk zabaw !! przynajmniej mam taki zamiar !!
jo-anna-on
Pindory i godody
Małym solenizantom życzymy wszystkiego dobrego!!!
Ja na Dzień Dziecka myślałam o kupnie jakieś huśtawki może. Przypada akurat w czwartek, więc chyba jakiś specjalny dzień to nie będzie, ale i tak wyjątkowy, bo pierwszy dzień dziecka Ani.
Domicela, dużo zdrowia dla Męża!!!
Kara śmierci - jak najbardziej!!!
Ja na Dzień Dziecka myślałam o kupnie jakieś huśtawki może. Przypada akurat w czwartek, więc chyba jakiś specjalny dzień to nie będzie, ale i tak wyjątkowy, bo pierwszy dzień dziecka Ani.
Domicela, dużo zdrowia dla Męża!!!
Kara śmierci - jak najbardziej!!!
jo-anna-on
Pindory i godody
Dziś próbowałam dać małej pierwszy raz mleko z butli. Zrobiłam małą porcję, przystawiłam jak do cycka. Owszem, smok wszdł do buzi, ale został pogryziony, pomemłany i tyle, ani grama nie poszło. Ale cycek chętnie. Ot problem... Wczoraj na wizycie u mijej gin lekarka opowiadała mi jak to jej znajoma nie mogła karmić drugiego dziecka, bo karmiła piersią pięciolatka . Wyobrażacie sobie ???
No nic, będę walczyć, zmienię smoka, może to pomoże...
No nic, będę walczyć, zmienię smoka, może to pomoże...
Wszstkiego cudownego, wspaniałego, słodkiego i uśmiechu pięknego dla wszystkich naszych solenizantów!!!
Za taką zbrodnię to ja proponowałabym kastrację (bo myślę, że kobieta nie byłaby chba zdolna do takiej zbrodni) i dożywotnią pracę w kamieniołomach o suchym chlebie i wodzi. Kara śmierci to za mało.
Gaga super, że znowu jesteś.
A co do spotkania to jestem jak najbardziej za tylko, że mi pasuje tylko termin od 23 sierpnia do 7 września bo w tym czasie będe w kraju.
A teraz coś na rozweselenie. Historia z cyklu moja teściowa: Wczoraj właśnie kupywałam bilety do Polski a moja teściowa mówi mi, potym jak już kupiłam, że ona by chciała wrócić szybciej do domu bo tu jej się nudzi. Czasem z jej gadki wynika, że ona przyjechała tutaj zapoznać sobie jakiegoś gacha. Jak powiedziałam o tym mężowi to spytał się swojej mamusi o czym ona będzie z takim gościem gadać bo przecież nie zna ani słowa po angielsku a ona mu na to wypaliła, że ona nie będzie z nim gadać tylko będzie się z nim MACAĆ!!! Ja zamarłam i wybuchłam takim śmiechem, że aż się mało nie zachłysnełam. Dodam, że kobiecina jest słusznej wagi - około 120kg. Więc miałby co gosciu macać!!! ;D ;D ;D
Za taką zbrodnię to ja proponowałabym kastrację (bo myślę, że kobieta nie byłaby chba zdolna do takiej zbrodni) i dożywotnią pracę w kamieniołomach o suchym chlebie i wodzi. Kara śmierci to za mało.
Gaga super, że znowu jesteś.
A co do spotkania to jestem jak najbardziej za tylko, że mi pasuje tylko termin od 23 sierpnia do 7 września bo w tym czasie będe w kraju.
A teraz coś na rozweselenie. Historia z cyklu moja teściowa: Wczoraj właśnie kupywałam bilety do Polski a moja teściowa mówi mi, potym jak już kupiłam, że ona by chciała wrócić szybciej do domu bo tu jej się nudzi. Czasem z jej gadki wynika, że ona przyjechała tutaj zapoznać sobie jakiegoś gacha. Jak powiedziałam o tym mężowi to spytał się swojej mamusi o czym ona będzie z takim gościem gadać bo przecież nie zna ani słowa po angielsku a ona mu na to wypaliła, że ona nie będzie z nim gadać tylko będzie się z nim MACAĆ!!! Ja zamarłam i wybuchłam takim śmiechem, że aż się mało nie zachłysnełam. Dodam, że kobiecina jest słusznej wagi - około 120kg. Więc miałby co gosciu macać!!! ;D ;D ;D
reklama
agata806
Fan(ka)
;D ;D ;D ;D ;D Niezła teściowa, a jaka szczera ;D ;Dfiniak pisze:[A teraz coś na rozweselenie. Historia z cyklu moja teściowa: Wczoraj właśnie kupywałam bilety do Polski a moja teściowa mówi mi, potym jak już kupiłam, że ona by chciała wrócić szybciej do domu bo tu jej się nudzi. Czasem z jej gadki wynika, że ona przyjechała tutaj zapoznać sobie jakiegoś gacha. Jak powiedziałam o tym mężowi to spytał się swojej mamusi o czym ona będzie z takim gościem gadać bo przecież nie zna ani słowa po angielsku a ona mu na to wypaliła, że ona nie będzie z nim gadać tylko będzie się z nim MACAĆ!!! Ja zamarłam i wybuchłam takim śmiechem, że aż się mało nie zachłysnełam. Dodam, że kobiecina jest słusznej wagi - około 120kg. Więc miałby co gosciu macać!!! ;D ;D ;D