reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Żużaczku, ja zawsze jak coś zaczyna się dziać, czy jest gorączka czy nie, podaję nurofen. Jest dodatkowo przeciwzapalny. Nie wiem, może źle robię ale z reguły pomaga.
I zgadzam się z Tobą, masz w zupełności rację.

hej dziewczyny!
witam przy kawce...tak mi ostatnio tego brakowało i jak byłam na szkoleniach i piłam poranna kawke to myslalam o Was ;D ::)
Ja wlasnie tez zamierzam kupic szczoteczke do ząbków Olusiowi ale w aptece koło nas nie było. A jakich Wy szczoteczek używacie, gumowych czy z jakims miekkim włosiem????
Olek ma na razie 4 zęby ale chyab idą kolejne bo ostatnio strasznie nerwowy bidulek :mad:
GRATULUJEMY ząbulka Łukaszkowi!!!!
A co do mówienia to jeszcze nie byłó mi dane usłyszeć MAMA :( moje dziecko tylko nie, baba,i takie tam swoje...ale wszystko przede mna ;)
A co do chodzika to mówimy stanowcze NIE!wiele złego sie nasłuchałam i nawet przez myśl mi nie przeszło zeby kupic....

Ja bez kawki wyjątkowo bo idę do fryzjera to może zachaczę o coffee haven  ::)

Słowiczku - gratulujemy ząbka :laugh:

Dzięki za odpowiedź w sprawie lekarza.

Chodzika nie kupujemy bo raz rehabilitankta - koleżanka ze szkoły rodzenia stanowczo odradzała a dwa że moje dziecko i tak 5 minut by nie wysiedziało. :p

A ząbką - co go ledwo widać jeszcze nie myjemy ale na razie Marysia patrzy jak zauroczona jak my myjemy zęby ale nie wiem czy tu nie chodzi o elektryczną szczoteczkę. Ciekawa jestem od kiedy można myć ząbki taką szczotką.

Nie wiem ale chyba Marysia odrzuciła pierś. Tak karmiłam tylko w nocy i nigdy nie było problemów a dzisiaj stanowczo odmówiła a głodna  była. Efekt był taki, że ok godz. 4 rano robiłam dziecku mleko :p. Ja wiem, że dziecku z butelki mleko szybko płynie i dzieci tak wolą ale tylko nocne karmienia ciągniemy przez 5 miesięcy.

reklama
Nenar fajnie ze wyniki o k!!

Agata  Liwia tez tak kilka razy walła i zła byłam jak nie wiem na siebie ale chyba to nieuniknione !!! My mamy goły parkiet i bidula ślizga sie jak na lodzie i juz postanowione ze w czerwcu jak bedzie mały remont to wykładzine położe !!!

Gratulacje ząbka !!!! dla Łukasza !!!

Liwia dzis jakby lepiej !! ja tez nie podaje nic az nie skoczy do 38 !! Wczoraj miała 38 i dałam panadol ale tez dlatego bo marudna była jakby ją gówka bolała !!! i nocka w miarę !!!!

Margarita  Euphorbium my tez używamy i na katar super !!!

Do góry