reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witajcie,
Dziewczyny,a skąd Wy wogóle wiecie,że ktoś drukuje???Ja czasami jak nie mam czasu napisać,to nie loguję się i podczytuję,ale żeby drukować to przesada...
Wszystkiego najlepszego dla Michałka małej Ani :)
Margarita i Amelka,witam serdecznie.Tylko często zaglądaj,bo inaczej narobi Ci się zaległości.Wiem z doświadczenia ;)
arabella,my na zmianę jednego dnia kąpiemy a drugiego robimy małemu prysznic.Podoba mu się i to i to.
anecikparóweczkę dawałam,ale nie bardzo mu smakowało.A plasterek wędlinki(ale świeżej a nie z jakieś promocji) potrafi ze smakiem spałaszować.
bibi21Ja też biorę naproxen na większe bóle i zawsze pomaga :)

reklama
No to mamy nowa bryke dla Witonia. Peg Perego będzie na długie spacery i wyjazdy a ten na spacerki od piaskownicy do piaskownicy i szybkie zakupy. jest bardzo lekki wiec nie bede juz uziemiona w domku. Ma plynna regulacje plecków, regulacje podnóżka, całkiem spore koła i blokade skladania. Jest cholernie solidny więc mam nadzieje, ze się nie rozpadnie od ciaglego skladania i rozkladania. Gratis dostalismy folię przeciwdeszczową.
CENTURY (kolor ciemny bordo - nie taki jak wyszedł na zdjęciach)
dsc025669il.jpg

dsc025676un.jpg

A co tu tak ucichło? Ja własnie wróciłam od ginekologa z kontrolnej wizyty. ::) Jeszcze nigdy tyle razy nie byłam u gina co teraz...I wszystko ok.Ale jeden jajnik został w 2/3 zniszczony przez torbiel na szczęście funkcje dokrewne zachował.
Evelinka https://www.babyboom.pl/forum/index.php?action=who tu masz link skąd wiemy to jest na samym dole tej głównej strony forum trzeba wejść w użytkownicy online w ten globusik po lewej stronie.

Słowiczku, a po ch.. komuś nasze gadki szmatki  :mad: A może to już jakiś cenzor nas szpieguje  ???

Witaj Gosiu i Amelko.  :)
Arabella, ja kąpię Zulkę co drugi dzień. Jak była malutka, to nie znosiła kąpieli i ryczała. Od jakiś 3 miesięcy jest już spoko, ale i tak nie kąpię codziennie. Trochę zarazków nie zaszkodzi, a nawet pomoże. Już i tak mamy alergię, więc niech organizm zajmie się walką z bakteriami, a nie z pokarmami czy kurzem  ::) 

my Witonia kąpiemy codziennie. ma z tego wielka radochę a zresztą ja bym sama nie potrafila zasnac bez kapieli. Dzidzia po całym dniu w pieluszce jak sobie pupke pomoczy to chyba jej fajnie.

Mała Aniu, najlepsze życzenia z okazji ukończenia 9 miesięcy  :-*
Jo-annna, 8-10 razy na dobę?! To moja mała tak często jadła, jak się urodziła   ;D

Dużo radości i zdrówka dla solenizantek i solenizantów

jo-anna-on, widzę, że nasze córcie obie takie chudzinki. Misiunia waży jakieś 7200 i też jak zje 80 ml czegokolwiek (może 3 razy jej się zdarzyło) to jestem szczęśliwa.

Pocieszyłyście mnie z tym kąpaniem, bo już na mnie niektórzy fukali, że codziennie się nie kąpie.
Ja nie dawałam jeszcze chlebka ani wędliny. Może dam jej polizać, bo ząbków dalej brak.
Po wczorajszej nocy jestem dzisiaj cały dzień niewyspana. Małe budziło się 6 razy między 19:30 a 23, potem co najmniej 3 razy, a jak obudziła się o 2:30 to przez dwie godziny wcale nie spała, ani mi oczywiście nie dała, bo mnie kopała, szczypała i drapała, gadała, piszczała i wyła. W ogóle cały dzień była dzisiaj jakaś marudna okropnie. Już się boję co to będzie dzisiaj

reklama
u nas dziś był dom wariatów wpadły moje kumpele z dzieciakami jedna 6 lat i chłoptaś 20miechów, i jeszcze w brzuszkach 7 miesiąc i 7 tydzień drugie ;D
Adek (rok starszy od Majulki) ma kapcie kaczuszki i jak się go zapyta jak paputki mają na imię to on odpowiada: Lech i Jarosław ;D ubaw po pachy

do tych co drukują - odczepcie się od nas !!!!!!!!!!!

zuzaczku ładny wózio, podobny do tego co my z Justyną mamy, oby ci się sprawdził

domicela z tymi facetami jajcarne ;D

Do góry