reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam :)
Spóżnione życzonka dla solenizantów.
My już ozdrowieli na dobre .Jutro do kontroli.
Nie pokazywałam sie bo skalniaczek wokół domku plewie i dosadzam to i owo.
Poza tym szykowałam mała imprezke-Imieninki Mamusi.piekłam ciasto z kremem jogurtowym i sałatka z tuńczyka,zawinełam chyba ze 100 krokietów i padałam o 1 w nocy na wyro :p

Gratulacje ząbków dla Witonia i Majeczki
Nenar trzymaj sie na pewno wszystko dobrze sie ułoży-musi byc dobrze.
Agata mam nadzieje ze z pracą też bedzie o.k
nie wiem co jeszcze chciąłam napisac.

AAA już wiem .ja też pije ta herbatke "Slim Figura"-ciekawe czy pomoże.Bo 20 maja wesele
27 komunia a 3 czerwca znów wesele i w co ja sie wcisnę buuuuuuuuuuu :( :( :(

reklama
dziekuje za życzenia !!!!

a u nas szał komunii sie zaczoł i meżuś wszystkie niedziele ma zapieprz nie wspominając juz o tygodniu  ::)

Liwie z reguły na chwile umiem zostawić w łóżeczku albo w kojcu i np iść do wc albo wywiesić pranie. Na podłodze juz nie idzie bo tez włazi wszedzie i porządki robi albo wstaje przy stole albo kanapie i jak złapie za obrus to leciiiii...... A co do innych osób to ja jej tak na dobrą sparawe nigdy nie zostawiłam z nikim, góra na godz jak ide na angielski to jest z Pawłem a tak to jak cos robie to na chwile teść albo teściowa bawią sie z nią ale co chwila dochodze do niej i kukam !! Generalnie mamuśnik z niej jest a ze mnie córusnik !
Marta a moze to zachowanie Marysi jest związane z pojawieniem sie opiekunki ???

Arabela ja z hipa kaszek nie dawałam ale jak w sumie drugi raz to sie pojawiło to daj sobie spokój z nią! Liwia na hipowskie herbatki reagowała albo kolka albo pawiem !!

A moja Zulka potrafi się sama pobawić w łożeczku i na macie - jak ma dobry humor, no ale raczej go ma ;D I zostawiam ją przecież na 9 godzin z moją siostrą i jest OK. Zostaje też z moją mamą. No i ze swoim tatusiem też zostaje.
A teraz zrobił się z niej mały odkrywca i raczkuje po cały domu. Oj trzeba pozatykać kontakty ::) Dzisiaj przenieśliśmy się z jej pokoju, więc nocka w oddzielnych pokojach. Trochę się obawiam, jak to będzie. Pewnie będę nasłuchiwać zamiast spać. No, ale kiedyś trzeba było zrobić ten krok.

Justyna, ja tej kaszki dałam zaldwie łyżeczkę (bo więcej i tak nie chciała) i po 3 minutach tam gdzie buźka była brudna od kaszki wyszły czerwona, jakby opuchnięte plamy. Wszystko zeszło po niecałych dwóch godzinach. Poprzednio było to samo.
Gaga, tłuszczyk niby się wytapia, ale jak ktoś je boczek z grilla to... wchodzi w boczki. Na dodatek mąż upiekł dzisiaj drożdżówke, a moja mama też jakiś placek i katastrofa.
Mała siedziała dzisiaj na kocyku na trawce i godzinkę bawiła się sama, tzn. my siedzieliśmy obok przy stoliku, ale było OK. Ostatnio po przebudzeniu z popołudniowej drzemki Misiula jest strasznie marudna i płaczliwa.

A ja usmażyłam słodkie placuszki z jabłkami, a potem przyszła koleżanka z przepysznym ciastem ze śliwką  ::) Mniam  ;D

witam z rana na kaffffce ;D ;D
Czytałam, że te herbatki odchudzające wyjalawiają organizm, bo nie przysfaja się składnikow odzywczych w tym witamin i minerałów. :mad:

po tym jak po "Slim fascie" moja ciotka dostała zawału ( potem to nawet w dzienniku mówili, ze ten preparat niszczy serce) to ja nie jem nic co odchudza.

Żużaczku, przyłączam się do kawki  :)
Nocka spokojna. Mała spała bez przebudzenia prawie do 6. Ja oczywiście trochę gorzej, bo jednak jakiś podświadomy lęk pozostał, czy napewno ją usłyszę. Ale było OK.
A ja też mam komunię - 21.V. To znaczy nie ja, tylko mój chrześniak  ;D No, ale ja jadę na gotowe, tylko kaskę trzeba szykować.

żużaczku śliczne suwaczki
i ja dołączam do komunistów. My mamy komunię 4 czerwca. To tyle ode mnie, bo widzę, że o komunii wspominacie. Nic Was poczytać nie mogę, zabrali mi jakiś router czy coś , bez czego nie mam internetu,więc nic o Was nie zaglądam. Teraz to tak ukradkiem z pracy.Całuski.
Nasze ząbki pod dziąsełkami już tuż tuż , takie falbaneczki widać. Kiedy się przebiją??????? ;D
A poza tym spacerujemy i spacerujemy. Dziś wysyłam na spacer mężusia a ja się biorę za ostre prasowanko.

reklama
Aaaaaaaaaaaaa jeśli ktoś myślał, że ptasia grypa się skończyła, to się myli. My właśnie jesteśmy w strefie zagrożenia. Strefa O jest ode mnie o jakiś 600metrów. Z okna widzę łaki i rzekę i właśnie dziś rozłożone są tam maty, policja jest i straż . Aż nie wierzę, że to tak blisko mnie. Łabądź zdechły płyawał i jakiś rybak to zgłosił i zrobili badanko. Nie powiem, że się nie boję o moje dzieciaczki. Czemu to tak blisko mnie?!!!!!!!!!! :mad:

Do góry