reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Anda ptasia grypa była, jest i będzie... ale ostrożnośc nigdy za wiele. Taka choroba medialna. A w ogóle to musisz mieć ładny widok z okna.

reklama
Witam, troszkę nie pisałam, ale podczytywałam w wolnych chwilach.
Na początku spóźnione życzenia dla Jubilatek Justyny i Marysi - niech Im gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie...

Idę się zabrać za jakieś prasowanko... :p i sprzątanko

a mnie dziś teściowa nawiedza ::) ma się zająć mała żebym mogła sobie coś porobić, więc kroi się pranie, sprzątanie, gotowanie ale mi sie kur........ chce
a na obiadek zaserwuję rybę po grecku :)
dziewczyny jak wy prasujecie same z maluchem ??? przy Majce to niemożliwe, musi być mój mężuś

dzieki Joanna !!! i jakbys sie z mężem zabrała wtedy to byś sie załapała na prawie urodzinową kawke !!!!

Gaga ja własnie poprasowałam z moim trutniem ;D góra 10min moge poprasować i sadzam ją na ziemie koło prania i porządek robi ze skarpetami albo wsadze ją do kosza z prania i sie cieszy i mam chwile spokoju tylko oczy musze mieć w d... zeby mi nie wypadła ! Teraz zasneła bo nie szłam specjalnie na spacer zebym mogła jak spi poprasować ! Moją teściówke Liwia potrafi wykończyć w pół godziny, biedna aż krople na serce musi brac bo tak ją Liwia wykończy ;D a co ja mam powiedziec jak cały dzien non stop z nią :laugh:

Anda nie panikuj, a juz okazało sie ze to z Ptasiej grypy padło to ptaszysko ??? jak masz piesa albo kota to trzymaj je na uwięzi !!!

justyna to masz sposób na tesciowa. jak Ci dokuczy to jej zapodasz Liwciora na cały dzien i tylko potem na testament czekać ;D ;D

Ptasia grypa to kit wielki, nie przejmujcie sie precelki! ;D ;D

;D moja tajna broń - Liwcior ;D

Gaga nie orientujesz sie czy do tych kazzo są parasolki, bo ten stary wózek szło ciągnąc jak słonce w buzie świeciło a ten raczej sie nie da i myślalam o takiej własnie parasolce od słonca ! a w ogóle ile w Krakowie płaciłas za ten wózek ??

chce iść na spacer a ten mój gizd śpi juz prawie dwie godz. jakbym wiedziła to bym se głowe umyła ale znając zycie ledwo łeb pod kran wsadze to sie obudzi :)

Ja prasowanie zazwyczaj odwalam wieczorem jak młoda śpi i jednym okiem oglądam film, a dzisiaj akurat wieczorkiem leci film na którym byłam aż dwa razy w kinie: Piraci z karaibów - Johny Deep jest tam rewelacyjny. No ale jak to w tv film poprzerywany reklamami i lektor dla analfabetów psuje cały efekt filmu. :(
Poza tym ja nie prasuję młodej wszystkich ubranek jak leci tylko te które tego wymagają stąd nie mam stert do prasowania.A czasami młoda siedzi na kocu i się bawi jak ja prasuję. Tylko ,że ona jeszcze nie raczkuje choć dzisiaj jak siedziała to uniosła zadek do góry więc to może stać się niedługo.

Gaga ja prasuję albo wieczorem jak mała śpi, albo po cycku jak mała śpi, albo jak tatuś już jest i się nią zajmie, albo sadzam ją w bujaczku bądź na puzzlach i się chwilę zajmie sobą.
justyna, taką okazję przegapiłam :(
domicela, my z mężem też lubimy piratów (czekamy na II część - już plakaty w kinie widziałam) ale właśnie przez lektora i reklamy odpuścimy sobie (i tak mamy go na kompie)

ja mam piratów na płytce - sciagnietych z netu ale dzis też sobie obejzę... jak poćwiczę ;D ;D
Własnie farbuje włosy. Wygladam jakby mi krowa na głowe...hm.... Dla miastowych - krowa to taki zwierz z którego wyciaga sie mleko ale nie mama ;D ;D

A wiecie, ze na piratach mozna w jednym ujęciu dostrzec metke adidasa na chustce Deep'a? :D :D

reklama
Do góry