reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

justyna ja dałam za wózio 360 a ty ??? ;D ciekawa jestem, co do parasolek to nie wiem ale pewnie można kupić, ja na razie obchodzę sie bez,
a ja piratów owszem oglądam, a w środę idzie GRA dziewczyny super film

reklama
cześc!!!
My dziś po wizycie u wracia i jest o.k
Co do prasowania to ja też nie wszystkie ciuszki prasuje.A te które sa do prasowania to po nocach musze szaleć z żelazkiem w reku bo w dzień nie ma szans.Bartuś tak szybko sie przemieszcza na raczkach że nie ma mowy żebym cokolwiek zrobiła, a usiedzieć w miejscu nie usiedzi ::) tak wieć ograniczenie w roli kojca odpada
Anda ptasią grypą sie nie przejmuj moim zdaniem to polityka
Żużaczku wklej zdjątka z nowym kolorem włosków.

haha...
to zaraz po splukaniu farby ;D ;D. Sama robilam zdjęcie więc strasznie kosmiczne ;D ;D
dsc025579bt.jpg

żużaczku ,jakże nowocześnie :) Ja tam postanowiłam do jesieni zapuścić się z włosami ;)
SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA MARYSI I JUSTYNY
A ja po komuni i rodzinka pojechała i święty spokój :) Teraz walczę z Małym,bo ósmy ząbek próbuje i coś przebić się nnie może od wczoraj.Myślę,że jutro już wylezie... A jak nie to ja wyjdę...z siebie :)
arabella Domi nie tolerował herbatki hippa,a też i mu chyba nie smakowała.Najlepsze jak dla nas są produkty Nutricii.Herabatka tej firmy schodzi hektolitrami :)
gaga,ja też prasuję po nocach,ale przeważnie wtedy gdy prania uzbiera się tyle,że szafa sie nie domyka.A najgorsze są ciuchy Mężusia,bo te malutkie Dominika to raz dwa i poprasowane.

Żużaczku, to są jakieś pasemka? Bardzo mi się podoba i kolor i fryzurka.
Wczoraj w nocy (albo w ciągu dnia) coś pogryzło Misiulkę. Biedulka ma czerwone plameczki na buźce.
Tak piszecie o tych nowych wózkach i ja też się napaliłam, ale wydałam dzisiaj kupę kasy na OC i muszę zapomnieć o nowym wózeczku. Buuuuuuuu :(

arabella,to pewnie komary.U nas to mnóstwo ich lata,prawdziwa plaga.Spóźniło się miasto z opryskami i nawet w dzień ciężko w cieniu usiąść :(
Wpadłam na moment i idę spać.Spokojnej nocki,a jutro z rana zawitam na kawce ;)

ja w sumie prasuję na bieżąco po kilka rzeczy, Majuli raczej nie prasuję, ale to dzięki pralce bo z niej rzeczy w zasadzie nie są pomięte ;D podkoszulków mężowi też nie prasuję i dziękuję za to nowej praleczce ;D zostały głównie koszule i takie tam moje duperelasy
zuzaczku kolore super, ja ostatnio zafarbiła, tym co to reklamują że daje różne tony, jaśniejsze i ciemniejsze, a mój mężolek po farbowaniu stwierdził że pierwszy raz mi farba równo złapała na całych włosach, załamka normalnie

Dzień dobry :)
Gaga, co to za pralka? Szybko daj namiary. Chyba warto się skusić, bo ja prasowania NIENAWIDZĘ.
Żużaczku, fajne te kolorki ci wyszły :)
Dobra, spadam do pracy :p

No i witam przy kawce.
Dziś od rana mam wesoło,bo pod blokiem łatają dziury na drodze i hałasują niemiłosiernie.Ząbka jeszcze ni widu,a noc minęła spokojnie.Tak się zastanawiam,kiedy z małym iść na pierwszą wizytę u stomatologa.Martwię sie trochę,bo na górnej jedynce pojawia mu się taka jaśniejsza biała plamka.Czy takie szkliwo już zostanie?A może za dużo wapnia czy czego innego?Nie mam pojęcia...

reklama
kafffka dla wszystkich... albo czekolada.
te moje kolorki to pozostalosci po balejazu. taki mi się fajnie zafarbowały. A robiłam garnierem tym z proteinami bodajze soi. Polecam. Falna farba.
I tania - 12zł

kurcze, ile kupek robia dzieci cycowe? Witon potrzfi i 4 - 5 dziennie. Tylko takie normalne, nie luźne.

Do góry