reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

cześć mamuśki!!:)
bardzo sie ciesze ze cos napisałyscie o problemach skórnych. ja od 2 tyg nie moge sie pozbyc nie potówek a pryszczy. wszyscy sie ze mnie smieja ze zaczynam dorastac i w koncu mam trądzik. uważam to za bardzo śmieszne:(
a tak po za tym humor mi dopisuje (oj dopisuje cały czas robie rozne psikusy wczesniej raczej nalezałam do tych spokojnych i powaznych , a tu maz mi mowi ze jak dziecko sie bawie ;)) mam nadzieje ze wam tez

reklama
Hej!!!
Tusio no jasne że mam rację!!! Na tę burzę hormonów w naszych organizmach i tak nic nie poradzimy!!! Asiasienka złośliwi mogą sobie mówić że przechodzimy po raz drugi okres dojrzewania!!! Nasze maleństwa są najważniejsze!!! Anniuxs mnie męczą bóle pleców w okolicy krzyża i też nie bardzo wiem co robić??? Może basen?? Pływanie na plecach z pewnością by pomogło, bo to świetny masaż całego ciała. Ja niestety nie mogę na razie chodzić na basen!!
Pozdrawiam!!!!

Nie ma sie co przejmować, głowa do góry!!!!!!!!!
Ja już wiem dlaczego oni (wszyscy) sie z śmieją. SĄ PRZERAŻLIWIE (jeśli to możliwe) ZAZDROŚNI ŻE TO MY BEDZIEMY MAMAMI!!!!!!!!!! :laugh:

Asiu jezeli tak bardzo ci przeszkadzaja potóki i pryszcze to możesz zastosować ZINERYT dostepny w aptece bez recepty.kosztuje ok 40,00 zł, ale jest bardzo skuteczny, w przeciagu tygodnia pozbyłam się problemu choć pozostają do pozbyci sie lekkie przebarwienia. Dermatolog ma mi przepisac na to żel.Środki te są całkowicie bezpieczne dla dzieciatka ponieważ nie wchłaniają się w skórę tylko pozostaja na wierzchu.Co prawda bardzo ten preparat wysusza skórę ale właśnie o to chodzi możesz stosować go co drugi dzień a w miedzy czasie nawilżać twarz kremem. Naprawde bardzo pomaga.

Pozdrawiam was kochane mamusie

A jeżeli chodzi o tatusiów oni są przede wszystkim przerażeni choć wiadomo chcą pokazać że są silni. Pokazcie im zdjęcia z usg lub zabierzcie ze sobą od razu zmienią zdanie. A jeżeli chodzi o bóle pleców Aniu i masaż poproś tatusia aby razem z tobą przybierał na wadze lub każ mu nosic przez cały dzień torebki z cukrem a potem na wieczór zapytaj jak się czuje.

Oni poprostu potrzebują odczuć coś na własnej skórze nim zrozumieją

hej!!!
Jak zleciał Wam Dzień Zakochanych???? Jak samopoczucie??? Brzuszki rosną??? Ja mam niestety coraz więcej rozstępów!!! Ale mówi się trudno!!!! Ostatnio męczą mnie też bóle głowy i krwotoki z nosa a to niestety z winy hormonów!!! Idę coś zjeść!!!
Pozdrawiam!!!

Cześć dziewczyny!!!
Mam nadzieję, że Wy miałyście trochę lepszy Dzień Zakochanych.
Przygotowałam pyszny obiadek dla męża no i dla siebie. Zawsze pracę kończy po 16, wiec na 16.15 wszystko było gotowe. Wiecie, przez żołądek do serca…
Niestety mój Walenty zjawił się dopiero przed 21 wieczorem (sprawy zawodowe go zatrzymały w pracy a konkretnie jego szef), zjedliśmy odgrzewany obiadek (ja oczywiście po raz drugi) wypiliśmy po lampce czerwonego winka i poszłam spać.
I taki miałam dzień. Całe szczęście, że była ze mną jeszcze Gabryśka, bo inaczej bym oszalała ze smutku…

Apetycik już w normie, brzucha jeszcze nie widać ale talii za to już BRAK.
Ja raczej krwotoków z nosa nie mam ale za to często pękają mi naczynka, także leci krew. Też tak miałam w pierwszej ciąży.

Witam!
Powiem szczerze, to zależy do której godziny patrzeć.
Ja do 21.30 świetnie sie bawiłam. mąż roze kupil, zabrał na objadzik. i generalnie rozpieszczał. a po godzinie 21.30 zaczelismy sie kłócic i prysł czar walentynek :mad:
czasami tak bywa
Ale co tam za rok będą następne, miejmy nadzieje że milsze

Pozdrawiam, i życze super samopoczucia

Aga, dzieki wielkie mam nadzieje ze sobie szybko poradze z "nieprzyjacielem"

Hej!!!
Czy słyszałyście coś o nowych przepisach dotyczących zwolnienia lekarskiego?? Czy koś coś z tego rozumie?? Możemy być na zwolnieniu lekarskim tylko 182 dni a potem musimy przez 60 dni pracować aby znowu iść na zwolnienie???
Pozdrawiam

Hej!!!
I znów coś u nas ucichło!! Czy znacie jakieś domowe sposoby na bóle głowy?? Czy są jakieś tabletki przeciwbólowe które można brać w czasie ciąży?
Pozdrawiam!!

reklama
Do góry