reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Hej!!!
Słowiczku cieszę się że z Twoją Dzidzią wszystko OK!!!! Teraz więc masz więcej powodów do uśmiechu. Co do wyników badania moczu to mój gin przepisał mi urosept bo miałam dużo bakterii po to aby uniknąć stanów zapalnych nerek. Powiedział mi tez że w czasie ciąży dużo kobiet zapada na róznego rodzaju zapalenia nerek. Musisz też pić więcej płynów!!! Byle do sierpnia!!!!
Pozdrawiam serdecznie!!!

reklama
Słowiczku !!! ja jestem w 13 tyg. i tez moja lewa nerka niee dawała mi życ, lekarz nie przepisał mi leków tylko zalecił picie wody leczniczej "woda Jan" podobno pomaga na nerki !! piję ja juz jakies 2 tyg. i odpukac nereczka sie uspokoiła! więc moze spróbujesz !!

Hej !
Anecik, piję bardzo dużo, aż czasami złoszczę się na siebie, że tak dużo. Bo niestety trzeba potem biegać do WC...
Lekarz przepisał mi takie tabletki ziołowe, które obecnie są wycofane ze sprzedaży, ze względu na ich małe zainteresowanie.
Dziękuję Ci, że napisałaś nazwę tabletek, które przepisał Ci lekarz. Takie też kupiłam sobie. Mam również w moczu dużą liczbę bakterii. A skontaktować się z lekarzem jakoś nie mogę.
Pozdrawiam

Hej!!!
Słowiczku podobno sport to zdrowie więc to bieganie do WC.... ;) Urosept można kupić bez recepty ja biore go 3 razy dziennie po 2 tabletki. Dziś kupiłam sobie spodnie ciążowe, bo przestałam mieścić się w normalne!! Moja talia powolutku przestaje istnieć!!! Zabawne uczucie!!!
Pozdrawiam Wszystkich!!!

Hej!!
Tusio czytałam to co napisałaś o problemach z cerą!!! Świetnie Cię rozumiem bo ja mam podobne problemy nie tylko z cerą ale i ze skórą!!! Używam oliwki dla niemowląt. Niestety trzeba to jakoś przeżyć!!! Ale myślę że nasze maleństwa warte są tego!!! Co do suwaczka to znajdziesz instrukcje na forum ciąża, poród....
Pozdrawiam

Obyś miała rację że będą tego warte a jezeli bedzie córa to jej wybacze że bedzie taka piękna jak ja hi hi hi ;D

reklama
czesc Dziewczyny. Cierpie na okropny bol blecow, gdyby to byly krzyze to bym to jeszcze zrozumiala, al mnie baardzo boli w okolicy lopatek i az mi sie to smieszne wydaje nie moge sie ani wyprostowac do porzadku, jakbym mi tam skory przybylo :) niechce brac lekow przeciwbolowych a z zagonieniem meza do masazu tez nie jest latwo, podsmiewuje sie ze mnie i po 5 minutach masazu ucieka, moze jakies cwiczenia znacie co by mi pomogly ? pozdrawiam bardzo serdecznie. Ania

Do góry