reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

anda a nie za lekko ja ubierasz? tak sobie patrzyłam na fotki, ze z krutkim rękawku spi. Może to tylko u nas na Podlasiu jest zimniej ale Witoń siedzi w domu w bodziaku i bluzeczce na wierzch. i wcale nie jest mu za goraco.

reklama
Żużaczku, to u Was na Podlasiu faktycznie zimno. U nas na południu temperatura iście letnoia. Ania wczoraj na dworze była w T-shircie, spodniach i skarpetkach a po domu "chodziła" tylko w T-shircie, taak ciepło było, szczególnie po południu, kiedy słońce świeciło do pokoju (było ok. 28 st.C).

A u mnie słoneczko i wszyscy za oknem w krótkich rękawkach.Domi śpi,ale jak się obudzi,to pójdziemy na spacerek i do lekarza po receptę.Mam nadzieję,że bez rejestracji przepisze...Mojego malucha w domciu ubieram w body na długi i spodenki.
nenar ja również spóźnione życzenia :) Wczoraj byłam taka zmęczona,że nie kontaktowałam ;)
A wogóle na wczorajszym spacerku posprzeczliśmy się z mężulkiem,bo wózek prowadzę a on-"Nie tak,w lewo,prawo,gdzieś na ten krawężnik wjechała"...aż się wkurzyłam,dałam mu wózek i niech sam prowadzi.Wrrr...

Halo.

Ja zasiadam z herbatką i śniadankiem.

U nas też piękne słoneczko świeci. Ale nie chce mi się iść na spacer, więc pójdę przykładem Żużaczka i wystawię dziewczynom kojec na dwór i niech się dotleniają.

JA w domu też ubieram dziewczynki w body z długim rękawem albo na ramiączkach i na to bluzkę i do tego spodnie i skarpetki. Ale wczoraj na dwór ubrałam je za ciepło i już sama nie wiem jak mam je ubierać.

heloo!!!
Evelinko u nas szelki o.k napoczątku była makabra ale teraz mały przyawyczaił sie do tej uprzeży.Ale widze że ty nie czekałaś tylko kupiłas i bedziesz mogła sama sie przekonać-życze sukcesów w zakładaniu bo u nas nadal to graniczy z cudem :laugh:
Marta gratulacje dla Ani ząbolka!!!
Mailen ale ty to masz dobrze ze już małemu 4 ząbek sie wykluł-zazdroszcze ::) i gratuluje!!!!
My korzystając ze słoneczka tez caly dzień w ogródku.Wczoraj nawet udało mi sie przesadzić pare kwiatków-troche pożno ale lepiej tak niż wcale.Mały w tym czasie pasł sie na trawie :laugh:
co do ubierania to ja też głupieje bo słonce świeci a wiatr u nas koło domu jak zawieje to chłodno i do tego wszystkiego mały jeszcze na antybiotyku ???
marta15 pisze:
U nas też piękne słoneczko świeci. Ale nie chce mi się iść na spacer, więc pójdę przykładem Żużaczka i wystawię dziewczynom kojec na dwór i niech się dotleniają.

Oj jak ja bym chciała żeby mały siedział w kojcu ,oj jak bym chciała ,a u nas nie ma na to szans :mad:

I ja się kaffkuję bo jakaś kosmicznie niewyspana jestem ::)

Gratulujemy Ani ząbka :laugh:

MalaYoo - o 4 rano wyjazd :o. Ja nas spakuję jutro korzystając z niani ale o tak nieprzyzwoitej porze na pewno nie wstaniemy :p ;). Podziwiam. Zresztą w hotelu można się pewnie zjawić koło południa więc nie wiem cobyśmy robili o tak wczesnej porze. Liczę, że nie będzie jakiś gigantycznego ruchu, no ale to pewnie moje płonne nadzieje.

No właśnie z tym ubieraniem to tragednia. W domu rano jest bardzo ciepło bo mam wschodnie okna ale później to już chłodno więc mała lata w body z długim rękawem (innych na razie nie mam :p) i w rajstopach a wczoraj na spacer ubrałam małą do tego zestawu w sukienkę i taką polarową cieniutką kurteczkę. Myślałam, że dziecko za ciepło ubrałam a widziałam dzieciaki opatulone w koce :p

witam i ja :)
kobitki trzymajcie kciuki dziś dzwonię w sprawie pracy, to tylko zastępstwo na rok za kobitkę w ciąży, ale lepsze to niż nic :) może się uda
u nas tak ciepło że ja po polku chodzę w bluzeczce na ramiączkach i spodniach krótkich (3/4) i pokazuje swoje balerony ;D
Majka po domu chodzi w bodziaku bez rękawków i na to podkoszulek i spodenki cienkie, bez skarpetek, a na polko zakłądam jej długi rękawek i tyle, ale u nas upały takie że spacerki juz tylko rano i po połodniu od 11 do 14 żarówa, więc w domku się chłodzimy

czy wasze maluchy przesypija juz noce ??? Majka od kilku dni budzi się z rykiem, nie wiem może to ząbki ???

reklama
gratulacje dla Ani ząbalka :)
agata u nas tez dzieci opatulone kocami, a jest na prawdę szklarnia na polu, jak w lecie, no ale niektórzy rodzice to pustostany
zuzaczku ucałuj guziorka małego

dałam dzis Majci dwie łyżeczki serka danio biszkoptowego, ale jej smakował !!!! zobaczymy jak będzie ok, to raz na jakiś czas będe jej dawać

Do góry