reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

No to się zaczęła pora guzów i sińców :) Ja kupiłam dzis te zwykłe szelki i mam gdzieś szukać innych.Zobaczymy,czy mu sie jutro spodobają.Jestem dziś padnięta,idę spać.Pa.

reklama
hej kobitki!
melduje się ;)
Jeszcze raz dziekuje w imeiniu Olusia za życzenia ;D :-* :-* :-*
Wszystkim solenizantom życzymy wszystkigo najlepszego!!!!
Anda życzymy dużo zdrówka dla Oliweczki
PS. Mamy juz 4 zęby chociaz jeszcze nie w całości ;)
Lece suszyć włoski i jak się uda to spać ;)
Trzymajcie sie cieplutko papa

Dziękuję za życzenia, bardzo dziękuję!!!!
My cały dzień na ogrodzie, dzieciaki o 20 padły ze zmęczenia. Łapiemy słońce bo ma być zimno, miałam jechać nad morze ale nici z tego :mad:

Ja tu jeszcze zaglądam.

Pierwszy dzień z nianią za nami. Było naprawdę ok. Ja jak skowronek latam bo nie musiałam się non stop zajmować Marysią. Tak na dobre dopiero po 18 do 22. Baaardzo polecam dla mam, których mężowie długo pracują bo dzisiaj mogłam zadzwonić do koleżanki z życzeniami i gadać 20 minut bez dodatkowego zabawiania albo odliczania minut do pobudki Marysi, zrobić zakupy bez marudzącego dziecka (bo w sklepie jest strasznie nudno ::)). W domu taki sam bałagan jak był ale był ponad 2 godzinny wspólny spacer i wspólne zabawy z Marysią. Jestem zupełnie inna, pełna ochoty do zabawy z Marysią, po prostu odpoczełam psychicznie. Nawet Darek to zauważył jak zadzwonił po 19 bo zazwyczaj o tej porze jestem już mocno zmęczona i zaczynam być zła a dzisiaj śpiewajaca. Podumowując na razie super i cudownie jest jak ktoś zajmie się dzieckiem tak przez 2 godzinki. Później wiem, że będzie mi bardzo ciężko zostawić Marysię w domu, do tego dochodzi ogromna zazdrość ale cóż taki był plan od początku i na razie trzymam się go a zawsze mogę zmienić zdanie i zostać w domu.

Mailen a jak wyglądają nocki. Olek lepiej śpi??????

Kurde siedzę i ściągam to mleko od ponad godziny bo go coraz mniej. Ja nie chcę jeszcze kończyć tego karmienia, zwłaszcza rano bo mi raz że miło z Marysią tak leżeć a dwa że zaraz zasypiamy obie i jeszcze troszkę razem śpimy :laugh:

Dobra idę spać. Jeszcze tylko męża muszę pomęczyć żeby rozłożyć łóżko bo uparł się, że położy się na trochę na takim nierozłożonym. Taaaaa bo to jest takie proste :p Dzisiaj jak się przebudził na chwilkę to pytał się co to jest na czym śpi - to były ....... poduszki od kanapy ;D Jak mu powiedziałam to stwierdził że robię go w balona ::). Kiedyś jak Darek wstawał w nocy, żeby łóżko rozłożyć to musiał najpierw cyt. "sprawdzić zgodność czołgów z ustawą" :o albo opowiada mi o swojej pracy :p. Rano oczywiście nic nie pamięta.
Dobranoc :-*

witam :)
Agata, my też się nie poddajemy i jedziemy nad morze. Sztormu chyba nie zpowiadają ;) Dzisiaj robimy zakupy, jutro pakowanie a w sobotę o 4 pobudka i wyjazd ::)

kaffffka raz!!
A my siedzimy w domu :mad:. Tomasz pracuje w maju. Musza pokonczyc projekty. :( :( :(

Dzis sinior mniejszy. Ale i tak wyglada jak Cross men

reklama
Dołączam i ja do kafffki. :D
Kurczę taka pogoda, ja mam wolne i jak zwykle jak coś zaplanuję to d...blada. :mad: Mała nockę przespała, ale jakoś pokasłuje i zapisałam nas na 9 do przychodni, więc zaraz się szykujemy, choć Olcia jeszcze słodko śpi. No jestem ciekawa, czy oby tfu, tfu nie znowu jakieś oskrzeliska. :( A w domu mam zimniej niż na dworze i jak tu się cieszyć...

Do góry