reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
domicela, byliśmy wczoraj u nefrolożki i zleciła 3 badania: kreatyninę, Fe i OB. Stwierdziła, że z poprzednich wyników morfologii widać, że Ania ma anemię (zresztą ja też miałam w ciąży słabą hemoglobinę) i że to się będzie ciągnęło i ciągnęł. A na marginesie to pediatra nasza stwierdziła, że wyniki są O.K. ??? ??? ???
Nefrolog podejrzewa, że te jej bakterie w moczu są pochodzenia zewnętrznego - i oby miała rację. Wyniki kreatyniny potwierdzą, czy nerki prawidłowo funkcjonują.
Bierzemy dalej furagin i czekamy na wyniki.

Mała sie obudziła, padła w samochodzie po tych wyczerpujących badaniach i pospała sobie troszkę. Teraz mała łobuziara śmieje siędo mnie z łóżeczka i czeka aż ją zaBIOrę na kaszkę.

Wczoraj spędziliśmy jakiś czas w parku podjasnogórskim, mała zaliczyła m.in. karmienie cyckiem w plenerze na ławeczce. Ptaszki śpiewały, ładna pogoda a my gapy bez aparatu pojechaliśmy. Wstydzić się mamy!!!

A w ogóle to mi się mała rozgadała...

witam z rańca, udało mi się doczytać, choć na raty
zuzaczku ucałuj Witonia bidula
Mailen trzyma za ciebie
no i chyba to na tyle bo mała przylajzła i maruda, ehhhhhhhhh ida ja uspic

Jo-anna-on bidulka ta twoja malutka - ja nie mogłam patrzeć jak mojego synusia szczepili o co dopiero pobieranie krwi i to z żyły!!

Wszystkiego najlepszego, wspaniałego i najcudowniejszego dla Olunia i Julci!!
2211040619198rd.gif

Żużaczku trzymaj się - pamiętaj my się nie starzejemy tylko dzieci nam rosną!! ;D ;D

łoj bidny zuzaczek, tyż to przezyłam zaraz po ślubie, zepsuli mi tak zęba że szok i trzeba było rwać
moja małpeczka oczywiście spać nie będzie i chyba poszła męczyć psa
dla naszych solenizantów życzonka przesyłąmy z Majuńką

marta Alunia i Aneczka cudne są
rany chciałam tyle napisac a przez tego brzdąca zapominałam, boszeeeee przed chwilka o mało co obrusa na siebie nie ściągnęła

Cześc kobitki :D
Spóżnone życzonka dla OLUSIA
ICałuski dla JULECZKI :-* :-* :-*
żużaczku-Badiś też sie poci i nie tylko po kapieli.Pytałam lekarza który wszystko posprawdzał i uspokoił mnie że wszystko jest o.k i nie trzeba sie martwić.Ponoć niektóre dzieci tak mają.
Z tego co pamietam to Julia też sie pociła i w tedy panikowałam bardzo
gaga pisze:
boszeeeee przed chwilka o mało co obrusa na siebie nie ściągnęła
to ja już dawno na stole tylko skromny bieżnik a ława goła :( ,ale cóż uroki dziecka w domu)
Marta-faktycznie nie jest zbyt szeroki teń wózio ale dziewczynki w nim jak cukiereczki-takie słodkie
Jo-anna-on-bidula Aneczka.Oby przypuszczenia p.doktor sie potwierdziły i wszystko było dobrze i wiecej małej nie kłuli

gaga ty masz pesosa. nie wiesz ile szkolenie psa kosztuje. szkolenie na towazysza. tak to sie nazywa.

joanna biedna Aneczka. Witon jak mial ta okropna żółtaczke był kluty co tydzien.... :(....w główke...

bibi dzieki 100-krotne. uspokoiłas mnie. Co do obrusów, to Witon juz raz palce sobie szuflada przytrzasnał a ja prorokuje, ze obrusy trzeba będzie gwoździami przybijac. jak na razie kupilismy listewki i dziadek bramke majstruje. mamy taki ciekawy korytarz, ze czesć kuchenna z kibelkiem i łazienka mozna odgrodzic bramką i Witon bedzie mógł bez specjalnego nadzoru buszowac ze szczeniaczkiem.....oj... będzie sie działo ::). Dobbrze, ze to wynajete mieszkanie, bo mniej serce bedzie krwawic niz na widok nowych wygryzionych scian w swoim domku.

reklama
żużaczek pisze:
gaga ty masz pesosa. nie wiesz ile szkolenie psa kosztuje. szkolenie na towazysza. tak to sie nazywa.

zuzaczku my naszą psinę sami szkoliliśmy, i jest baaardzo mądra, chyba wszystko rozumie ci się do niej mówi
a jak mieliśmy kiedyś rottweilera (podobno psy zabójcy) to nam znajomy hodowca psów powiedział żeby nie dawać na tresurę, bo ponoć można u psa wywołąc agresję, ja się na tym nie znam ale nasz zabójca był łągodny jak baranek i też sami go wszystkiego uczyliśmy, łącznie ze zdechł pies ;) chodź w kółko ;D

Do góry