reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej dziewczyny
ja wlasnie jestem na szkoleniu ale dzis systemowe przy komputerach wiec korzystajac z chwili przerwe zagladam do Was ;D
w imieniu Olusia dziekuje za zyczonka
i dzisiejsze najslodsze buziaczki dla Julki :-* :-* :-*

reklama
Ja zaglądam od czasu do czasu miedzy gotowaniem obiadu a doglądaniem Juli czy łaskawie zechce usnąć :( ale małpiszon nie chce tylko się drze z łóżeczka. Aha i dzisiaj widziałam też dziewczynkę która miała nózki jakby jej na beczce prostowali więc ja juz chyba wolę żeby Julka sama stanęła i chodziła i nic na siłę i niech już będzie "stacjonarna" :)

Witam po południu.

Gorące buziaczki dla Olusia i Julci od Bliźniaczek i ich Mamy :-* :-* :-* :-* :-*

My po wizycie u Pani doktor. Wszytsko jest super, dziewczynki są zdowiutkie. Tylko Pani doktor się nie podobają plamki na zgięciu rączek i nózek u dziewczynek. Nie pisałam Wam nawet, że porobiły im się takie suche plamy, tylko najpierw miała Ania na jednej rączce, potem Ala pod kolankami, a teraz ma na zgięciu rączek. I najgorsze że ja już sama nie wiem od czego. Mamy się dalej inhalować tubą, za pomocą berodualu i budesonidu, oraz brac fenistil.
I była zdziwiona, że do tej pory dziewczynki biorą żelazo i nikt im nie robić badania wysokości żelaza. Tylko samą morfologię. I mamy to zrobić i zobaczyc czy wogóle trzeba bedzie dalej brac żelazo.

Byłam na zakupach i oglądałam spacerówki i utwierdzam sie w przekonaniu, że w tych naszych sklepach pier........... nic nie ma, a jak jest to drożyzna że szlak człowieka trafia. Kupiłam dziewczynkom nowe butelki, bo te canpola które mieliśmy mimo codziennej sterylizacji w mikrofali zrobiły się paskudne. Teraz kupiłam im nuka, bo zależało mi na większych niże te 250 które mieliśmy. I kupiłam dziewczynkom nocnik, bo strasznie mi się spodobał i będę je sadzać narazie żeby się przyzwycziły do jego widoku.
A jeżeli chodzi o wózki to chyba zamówimy przez allegro, bo tam są najtańsze jednak.
http://www.allegro.pl/item99616940_wozki_spacerowe_folia_okrycie_na_nozki.html

http://www.allegro.pl/item99633354_spac_bunny_baby_dreams_pokrowiec_i_folia_gratis.html

Podobają mi się takie. A oglądałam dzisiaj droższe z coneco i Pan mi powiedział, że nie różnią się niczym, a są droższe bo kosztują 250 zł. Ale jeszcze nie jestem pewna.

Żużaczku, dzięki za pochwałę wózka:)

Jo-anna-on, właśnie mi sie wydaje, że ja w tamtym roku na allegro widziałam coś takiego do połączenia dwóch wózków, musze poszukać.

Moje Małe śpią, miałam nadzieje, że jeszcze pójdziemy na dwór, ale pogoda się psuje i chyba bedzie lało.

A ja pisze szybciutko,bo z tym moim netem to nic nie wiadomo :mad:
Zdrowia i uśmiechu dla Julci i Olusia :)
Serdecznie dziękujemy z okazji rocznicy :)
słowiczku,gratulacje dla Łukaszka.Czekam,aż mój zacznie brykać,ale coś mu się nadal nie spieszy...
A co myślicie o chodzikach,bo ostatnio nie mam wyjścia i czasami wsadzam małego,żeby mnie widział.Ale nie idzie tylko w miejscu stoi.Czy myślicie,że może mu to zaszkodzić ???
nenar,to u mnie taki sam układ ząbków.
gagaTo nawet nie wiedziałam,ze takie dzieciaczki mogą już mieć włoski do obcięcia!Dominik na głowie mało co się różni od stanu poporodowego... ??? A odnośnie tych lekarzy to od nas z Głogowa jeżdżą rodzić do Lubina,bo ponoć lepsze warunki i bardziej uprzejmy personel.To teraz wiem dlaczego ;)
żużaczku,a może za grubo do snu ubierasz maluszka.Dominikowi tylko nózki się pocą,ale jakoś nie mogę sie przemóc,żeby na gołe go kłaść.
A wogóle to byliśmy dziś na spacerku.Nareszcie słonko dotarło i do nas i nawet się opaliłam :)

reklama
EVELINKA MAłą MIAłA JUż DłUGIE WłOSKI, SZCZEGóLNIE Z TYłU
o caps lock :D
marta ja jestem, ale latam za mała po domu :)

Do góry