reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Cześć Mailen, jak tam szkolenie??

U nas zęby są 2 u Ali i chyba ida górne jedynki, bo zaczyna marudzić. A Ania zebów nie ma, ale chyba ida na raz dolne jedynki.

reklama
Witam w klubie szcześliwych posiadaczek wrednej @ :laugh:
My ubrani dziś byliśmy w cieniutkie body,do tego cieniutka koszulka i na to wszystko welurowy dresik.Rajstopki pod spodnie tez byly bo my na antybiotyku.Ale spokojnie już można było ubrać same skarpeteczki.
Gaga zapraszam do lasku obok mojego domu-200m mam do niego wiec spacerkiem a nie autem.
A co do kasy to daj TOTKA Majci skreślić. :laugh:
Domicela sama chyba nie wiesz o co prosisz,ja też zawsze mówiłam:żeby zaczął chodzić a teraz to chyba mam dość bo wszysko go interesuje.....Dziś podjadłam strachu.W tym pokoju gdzie komp mamy mały telewizor i kabel wisi od niego z boku a mały jak ja stukałam na klawiaturze podszedł do niego po meblach i ciągnie.........a ja zamarłam bo chwila i byłby został przygnieciony przez telewizor.Trzeba mieć w d...e oczy ::)
Marta na pewno bedzie dobrze ,oczywiście napisz jak bedziesz po wizycie i czy wózio kupiłaś?
Chce wysłać post a tu jeszcze mailen mnie podubiegła-wryyy.chyba teraz to mi sie uda.
Mailen u nas nadal1,1/2 zeba a gorna szczeka chyba eksploduje-taka nabrzmiała
no nie znów ktoś mnie wyprzedził......a Marta.Kobitki dajcie wysłać prosze ::)

Marta szkolenie ogólnie OK, tylko bardzo duzo nauki przede mna, jesli chodzi o produkty bankowe mojego banku i inne procedury bankowe...nigdy nie miałam doczynienia z bankowościa wiec wszystko jest dla mnie nowe, a wiekszosc osob poprzechodziło z innych banków wiec to dla nich chleb powszedni...no ale coz dam rade ;) musze zdac egzamin z teorii i z systemu na komputerze...bardzo duuużo co do klimatu i atmosfery na szkoleniu zalezy od prowadzącego, dzis mieliśmy o kartach kredytowych z taaaką mimozą, gadała jakby zchodziła...nie no poprostu cyrk az sie słuchac takiej odechciawa a sa ludzie którzy naprawde maja przekonywujaca gadkę ;D

Marcin usypia Lolusia ;D a ja lece się kąpać i do łóżeczka bo podubka po 5 :mad:
Dobrej nocki kochane, papa

Bibi, będe wdzięczna jeżeli uda Ci się coś znaleźć, ale my chyba jednak w koncu zdecydujemy sie na dwa osobne.

Mailen, co do prowadzacego szkolenie to masz racje, ze musi byc ktos do tego stworzony. Tu trzeba umieć dobrac słowa do osob na szkoleniu, stworzyć atmosfere, zeby wszyscy czuli się super. A jeżeli chodzi o egzaminy to dasz radę. Ja tez zdawałam taki egzamin u mnie na początku i wszytsko było dobrze. Trzymam kciuki.

Nenar, a czemu aż tyle wizyt u lekarzy??

Marta one miały taki:
http://www.allegro.pl/item99678772__graco_duo_rider_dla_blizniat_.html
Ale nic o nim nie wiem dokładnie wiem tylko tyle że oni sobie chwalili-ja niestety nie sprawdzałam bo nie miałam potrzeby.Faktycznie ty to masz nielada problem bo z pojedynczych to można na peczki wybierać a podwójnych niewiele.
Mailen wypoczywaj i nabieraj sił bo sa ci potrzebne.trzymaj sie cieplutko, pa
Nenar no właśnie co sie dzieje? ???

reklama
Do góry