reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

Luxik - wielkie gratulacje kochana!!!
Powiem szczerze, że jak to przeczytalam to byłam w szoku - chyba dlatego, że do mnie dotarło, że to już jest możliwe:zawstydzona/y::szok::-D tak niedawno chodziłyśmy z brzuchami a tu proszę już kolejne dzieciątko w drodze jak ten czas leci...:no:
Spokojnej ciąży i dużo spokoju:tak:oby wszystko było dobrze:tak:

reklama
Luxik - Ogromne gratulacje

Wspaniala nowina, wszystkogo najlepszego dla WAS!!!
Ja dzisiaj myslalam wlasnie ,ze ciekawe kto pierwszy z sierpniowek postara sie o rodzenstwo dla nasszych rozpieszczonych skarbow.

A Luxik to nawet ktoras dziewczyna wykrakala na watku ze zdjeciami(odnosnie zgubionej plyty ze zdjeciami Tomeczka):-D:-D:-D

Ewelia-To z Tomoli taka wróżka,a może mi coś wywróży.Strasznie chciałabym mieć drugie ale okropnie się boję zdecydować.Może los sam mi przyniesie.

mowcie mi wróżka :-D:-D:-D

Luxik nie wiem czy mi to gdzie umknelo czy nie napisalas na kiedy masz termin?
Tak sobie mysle, ze fajnie Ci! Duzo zdrowa zycze, odpoczywaj i dbaj o siebie, o ile oczywiscie sie da przy jednym malym szkrabie :-) A zdradzisz tajemnice czy tak planowaliscie szybciutko drugie, czy poporstu tak wyszlo ;-)

Jej,dziewczyny dziekuje ze gratulacje i mile slowa.

tomola
czy planowalismy?o ile sie da i o ile tak to mozna nazwac, z drugiej strony szczescie,bo to chyba jednak tylko od szczescia zalezy.Bardzo chcielismy i czekalismy na ten moment,dlatego kiedy robilam test nie bylo euforii i szoku a radosc ze sie udalo:tak::tak:A tak zmieniajac temat to fasolka juz byla przed wrozba:-p
Nie wiem na kiedy termin dokladnie bo nie bylam jeszcze u lekarza,ale na nasze oko(99%) to na luty.

Aneta
ty sie boisz zdecydowac a ja boje sie jak to bedzie, ale wiecej radosci jak strachu, moze wybiegne troche za bardzo w przeszlosc ale jedyne czego boje sie panicznie to porod:eek:

Luxik - Kochana gratuluje z całego serduszka:-):-):-) Jejku dopiero razem rodziłysmy i to w tym samym dniu a Ty już masz nastepną fasolunie w brzuchalku...Ale super:tak: Ja też cię podziwiam za odwagę, bo z Tomusiem to nie miałaś lekko do tej pory. Mam nadzieje że druga dzidzia będzie jego przeciwieństwem ,że nie bedzie z nią problemów a przede wszystkim, żeby była zdrowa. Dla Ciebie też dużo zdrówka, dbaj o siebie:tak:No i co najważniejsze życzę Ci córeczki:-):-):-)
Ja już sie nie zdecyduje na 3 no chyba, że się cos przytrafi;-)dwójeczka w zupełności mi wystarcza:-D

Luxik-Ja właśnie o porodzie myślę.Nic innego mnie tak nie przeraża jak myśl o kolejnej takiej przygodzie.Ale co tam podobno z drugim jest łatwiej i życzę ci tego z całego serca.Trzymaj się kochana i dbaj o siebie no i czekamy na pierwsze zdjęcie fasolki.

aneta456 - Ty mi nie pisz Kochana, że z drugim poród łatwiejszy, bo będę sie bała, że urodzę i niezauważę:szok::eek: Skoro przy pierwszym mialam 5 cm jak przyjechałam do szpitala (niby na ktg, bo bóli nie mialam), to z drugim jak będzie??
Nigdy nie wiesz, tak na dobrą sprawę. Może u Ciebie pójdzie jak z płatka, a u mnie ułozy główkę źle i bedę się męczyć godzinami? (Oby mi sie nie sprawdzilo, a Tobie jak najbardziej!)
Staraj się, jeszcze nasz szansę na srebrny medal:tak:;-)

Antylopka-A co powiesz na to że mojego męża siostra pierwsze bóle jakie poczuła były bólami partymi i ledwie zdążyła do szpitala.

reklama
Do góry