reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
co prawda od porodu minęło juz sporo, ale skoro chce pisac o sobie, to chyba tutaj, co?
Wczaraj mialam pierwsze podejście do egzaminu na prawko i zdałam I testy i jazdy, choc na jazdach było cięzko, bo trafiłam na jakiegos chama i gbura,, który próbował mnie najwyraźniej wyprowadzić z równowagi Byłam u niego jako 3, a zdałam jako pierwsza. Dziewczyna wyleciała juz na placu z płaczem, a chłopak na mieście i jeszcze jak wysiadał na placu, to ten na niego krzyczał, że to nie polskie drogi, tylko źli kierowcy sa sprawdzą wszelkie zła na drogach. Musiałam tego słuchac przez ponad godzinę. Na placu na końcu egzaminu usłyszałamtylko: "wynik jest pozytywny, informacje w kasie, proszę wyjść"
Wczaraj mialam pierwsze podejście do egzaminu na prawko i zdałam I testy i jazdy, choc na jazdach było cięzko, bo trafiłam na jakiegos chama i gbura,, który próbował mnie najwyraźniej wyprowadzić z równowagi Byłam u niego jako 3, a zdałam jako pierwsza. Dziewczyna wyleciała juz na placu z płaczem, a chłopak na mieście i jeszcze jak wysiadał na placu, to ten na niego krzyczał, że to nie polskie drogi, tylko źli kierowcy sa sprawdzą wszelkie zła na drogach. Musiałam tego słuchac przez ponad godzinę. Na placu na końcu egzaminu usłyszałamtylko: "wynik jest pozytywny, informacje w kasie, proszę wyjść"
No...kochana:-)ogromne gratulacje Antylopkapodziwiam i zazdroszczeja chyba nigdy sie nie zdecyduje na prawko,mam pietra jak patrze na mozliwosci naszych kierowcow
Mój mąż tez nie ma prawka-ma na motor tylko i teraz powoli sie przekonuje na B.Chyba niebawem bedzie robilMoze sie do konca roku zdecyduje
Jescze raz gratkiJakies autko w planach?
Mój mąż tez nie ma prawka-ma na motor tylko i teraz powoli sie przekonuje na B.Chyba niebawem bedzie robilMoze sie do konca roku zdecyduje
Antylopka
Potrojna mamuska
Dzieki Kira:-)Myslelismy o małym autku (mi się podobaja corsy 1,2 lub 1,4 silnik, 3 drzwiowe). Wystarczy na małe przejażdżki. Nietstey chyba to odłozymy do czasu podrośnięcia murów domku troszeczkę, bo nie mamy tyle siana, aby kupować drugie autko i budowac dom. Ale nic to, będe jeździć naszym dużym jak będzie potrzebaNo...kochana:-)ogromne gratulacje Antylopkapodziwiam i zazdroszczeja chyba nigdy sie nie zdecyduje na prawko,mam pietra jak patrze na mozliwosci naszych kierowcow
Ja na corsie zdawałam prawko..fajny samochod ale nam marzy sie almera a najbardziej to najnowsza fiestaMy mamy 3-drzwiowy i juz wiecej na taki sie nie zdecydujemy bo strasznie niewygodnie w szczegolnosci z wsadzaniem Piotrka do fotelik
Fakt-3 drzwiowe dla rodziny z dzieckiem to porazkaszczegolnie zima zapakowac takiego Miszelinka do tylu to niezle sie trzeba nagimnastykowac
A mojej siostrze ukradli w sobote autko spod domu:-(nowiutkiego nissanaKupili w styczniu,wzieli kredyt,wplacili 3 raty i bam....
Wychodza rano z dzieckiem i tobołkami do auta a jego nie ma:-(moge tylko podejrzewac jakie to uczucie:-(
Teraz jakies 8 tyg postepowania a i tak jakies 6 tys w plecy sa....Przykre
A mojej siostrze ukradli w sobote autko spod domu:-(nowiutkiego nissanaKupili w styczniu,wzieli kredyt,wplacili 3 raty i bam....
Wychodza rano z dzieckiem i tobołkami do auta a jego nie ma:-(moge tylko podejrzewac jakie to uczucie:-(
Teraz jakies 8 tyg postepowania a i tak jakies 6 tys w plecy sa....Przykre
reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
my mamy bmw 318 tdi kombi, ale ja dla siebie chciałabym jakies małe, żeby wszystkie opłaty nie były duże. Wczesniej jexdziliśmy lanosem 5-odzrwiowym, ale hatch-baackiem i tez był problem z pakowaniem. Tym bardziej, że my zima w góry jeździmy.... dramat z nartami butami itp. Moim "maluszkiem" bym tylko po mieście jeżdziła. Nie musi byc 3-drzwiowy, ważne żeby silnik był mały. Chociaż powiem Wam, że juz po prawku najwięcej jezdziłam nubira mojej mamy 9tez kombi) i dobrze mi się jeżdzi takim dużym autem, tym bardziej że silnik 2.o benzyna i 140 koni:-) Super jak się rusza i autko aż sie rwie do szybkiej jazdy
Ale jak juz pisalam, nie wiem czy teraz kupimi autko tylko dla mnie, priorytet to zaawansowanie budowy domku naszego ślicznego;-)
Ale jak juz pisalam, nie wiem czy teraz kupimi autko tylko dla mnie, priorytet to zaawansowanie budowy domku naszego ślicznego;-)
reklama
Podziel się: