reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

Witam Sierpniowe mamuśki. 27-sierpnia minie rok od mojego porodu lecz nie nazwała bym tego porodem tyklo wyciągnięciem dzidzi bo miałam cesarkę a nawet już dwa, bo mam dwóch synów.Cesarskie cięcie to jest koszmar, chodzić po tym ciężko, a o wstaniu z łóżka nie wspomnę. Zbędne kilogramy ciężko stracić, niestety takie są uroki bycia mamuśką.:happy2:

pozdrawiam wszystkie szczęśliwe mamusie:-)

reklama
Ja miałam nadżerkę, po pierwszej ciąży. Trzecia grupę, przy cytologii chyba, bo mój ginekolog kazał czekać jak skończę karmić piersią, a potem powiedział, ze ``sobie niezłą nadżerkę wychodowalam´´. Według niego opcje miałam albo wymrażać, albo pobierać wycinek na badanie histopatologiczne.:no: Przejęłam sie nie na żarty i znalazłam innego lekarza, który wypalił, (bezboleśnie, choć nieprzyjemnie) a potem chciał mnie swoim studentom pokazywać jako przykład zdrowej kobiety;-)

Luxik-OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!

ostatnio zastanawiałam sie własnie ze u nas brak mamusiek 2009;-)a tu prosze taka niespodzianka:-Dsuper kochana

LUXIK CO ZA CUDOWNA NOWINA, TO DBAJ TERAZ O SIEBIE I DUUUUZO WYPOCZYWAJ, NA KIEDY TERMIN??? FAKTYCZNIE JESTES PIERWSZA, NO CHYBA, ZE O KIMS NIE WIEMY HEE MY JAK NA RAZIE NIE PLANUJEMY KOLEJNEJ DZIDZI, CZEKAMY AZ KUBA TROSZKĘ PODROŚNIE, MOZE W PRZYSZLYM ROKU? KTO WIE... NO TO MALEMU SZYKUJE SIĘ RODZENSTWO :tak: JESZCZE RAZ GRATULUJĘ Z CALEJ EPY KOCHANA I TRZYMAMY KCIUKI ZA TEN CUDOWNY OKRES, ABY BYL JAK NAJMNIEJ DOKUCZLIWY ;-)

reklama
Do góry