reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

Witam Sierpniowe mamuśki. 27-sierpnia minie rok od mojego porodu lecz nie nazwała bym tego porodem tyklo wyciągnięciem dzidzi bo miałam cesarkę a nawet już dwa, bo mam dwóch synów.Cesarskie cięcie to jest koszmar, chodzić po tym ciężko, a o wstaniu z łóżka nie wspomnę. Zbędne kilogramy ciężko stracić, niestety takie są uroki bycia mamuśką.:happy2:

pozdrawiam wszystkie szczęśliwe mamusie:-)

reklama
Ja miałam nadżerkę, po pierwszej ciąży. Trzecia grupę, przy cytologii chyba, bo mój ginekolog kazał czekać jak skończę karmić piersią, a potem powiedział, ze ``sobie niezłą nadżerkę wychodowalam´´. Według niego opcje miałam albo wymrażać, albo pobierać wycinek na badanie histopatologiczne.:no: Przejęłam sie nie na żarty i znalazłam innego lekarza, który wypalił, (bezboleśnie, choć nieprzyjemnie) a potem chciał mnie swoim studentom pokazywać jako przykład zdrowej kobiety;-)

Luxik-OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!

ostatnio zastanawiałam sie własnie ze u nas brak mamusiek 2009;-)a tu prosze taka niespodzianka:-Dsuper kochana

LUXIK CO ZA CUDOWNA NOWINA, TO DBAJ TERAZ O SIEBIE I DUUUUZO WYPOCZYWAJ, NA KIEDY TERMIN??? FAKTYCZNIE JESTES PIERWSZA, NO CHYBA, ZE O KIMS NIE WIEMY HEE MY JAK NA RAZIE NIE PLANUJEMY KOLEJNEJ DZIDZI, CZEKAMY AZ KUBA TROSZKĘ PODROŚNIE, MOZE W PRZYSZLYM ROKU? KTO WIE... NO TO MALEMU SZYKUJE SIĘ RODZENSTWO :tak: JESZCZE RAZ GRATULUJĘ Z CALEJ EPY KOCHANA I TRZYMAMY KCIUKI ZA TEN CUDOWNY OKRES, ABY BYL JAK NAJMNIEJ DOKUCZLIWY ;-)

reklama
Do góry