reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

ja mam wizyte w marcu i juz mnie dawno pani doktor uprzedzila, ze bedzie wykonana cytologia:tak:

reklama
Tomola szkoda, ze to jednak tarczyca, ale przynajmniej możesz dalej karmić. Moze sie unormuje.
Ja cytologie mialam zrobiona dwa tygodnie temu.

Ja się pochwalę że dziś wchodzę na wagę a tu 60 kg więc znów troche ubyło problem w tym ,że ja jakoś nie zauważam zmiany:no::baffled:. Jak pomyśle, że jeszcze 10-12 kg mi zostało .....ech może do lata zdąże je zrzucić :sorry2:.

Edyta, aż tyle jeszcze chcesz zgubić? :szok:A czy Ty jesteś niskiego wzrostu? bo ja ważę co prawda w granicach 50 kg ale nie jestem zbyt wysoka.

Nie wiem czy sie cieszyc czy nie, ale dostalam okres... po 16 miesiacach... w sumei to mi bylo dobrze bez niego... noi znam sposob jak by sie go znowu pozbyc:-D tylko ciekawe co maz na to? :-D

tomola u mnie okresiku nadal NIET
czyzbym ci cos wywrozyla tym avatarem???;-);-);-)
wiedzialam, ze mam pewne zdolnosci, ale zeby az tak :-D:-D:-D

Tomola - i jak? udało sie pozbyć okresu? :-)
Może wiecie jak długo po odstawieniu od piersi powinien pojawić się okres?

reklama
Mrozik-Z tego co się orientuję to dla każdej kobiety jest to indywidualna sprawa,nie ma sztywnych reguł tydzień,miesiąc,albo więcej.
Wiem że nawet kobiety karmiące dostają okres,ja akurat jeszcze nie mam i suuuper mi z tym.:-):-):-D:-D
Szczerze mówiąc to strasznie boję się pierwszej miesiączki,bo miałam zawsze bardzo bolesne,teraz to mogę porównać do bóli porodowych,po prostu skręca tylko leżę i wyję.Żadne środki nie pomagają.Lekarze twierdzą że po porodzie powinny mi te bóle ustąpić,ale zobaczymy.

Do góry