reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

ja mam wizyte w marcu i juz mnie dawno pani doktor uprzedzila, ze bedzie wykonana cytologia:tak:

reklama
Tomola szkoda, ze to jednak tarczyca, ale przynajmniej możesz dalej karmić. Moze sie unormuje.
Ja cytologie mialam zrobiona dwa tygodnie temu.

Ja się pochwalę że dziś wchodzę na wagę a tu 60 kg więc znów troche ubyło problem w tym ,że ja jakoś nie zauważam zmiany:no::baffled:. Jak pomyśle, że jeszcze 10-12 kg mi zostało .....ech może do lata zdąże je zrzucić :sorry2:.

Edyta, aż tyle jeszcze chcesz zgubić? :szok:A czy Ty jesteś niskiego wzrostu? bo ja ważę co prawda w granicach 50 kg ale nie jestem zbyt wysoka.

Nie wiem czy sie cieszyc czy nie, ale dostalam okres... po 16 miesiacach... w sumei to mi bylo dobrze bez niego... noi znam sposob jak by sie go znowu pozbyc:-D tylko ciekawe co maz na to? :-D

tomola u mnie okresiku nadal NIET
czyzbym ci cos wywrozyla tym avatarem???;-);-);-)
wiedzialam, ze mam pewne zdolnosci, ale zeby az tak :-D:-D:-D

Tomola - i jak? udało sie pozbyć okresu? :-)
Może wiecie jak długo po odstawieniu od piersi powinien pojawić się okres?

reklama
Mrozik-Z tego co się orientuję to dla każdej kobiety jest to indywidualna sprawa,nie ma sztywnych reguł tydzień,miesiąc,albo więcej.
Wiem że nawet kobiety karmiące dostają okres,ja akurat jeszcze nie mam i suuuper mi z tym.:-):-):-D:-D
Szczerze mówiąc to strasznie boję się pierwszej miesiączki,bo miałam zawsze bardzo bolesne,teraz to mogę porównać do bóli porodowych,po prostu skręca tylko leżę i wyję.Żadne środki nie pomagają.Lekarze twierdzą że po porodzie powinny mi te bóle ustąpić,ale zobaczymy.

Do góry