reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

ja postanowaiłam również sie wziać za siebie,ale już dzis rano pochłonęłam paczkę biszkoptów:zawstydzona/y:...a miało być bez słodyczy...
Edyta,życzę dużo wytrwałości i silnej woli,mnie właśnie tego przede wszystkim brakuje,ale myśle podobnie jak Ty,jak tylko zrobi się ciepło to będziemy z Wiki jezdzic na dłuuugie spacerki;-)

reklama
Edyta-trzymam kciuki:tak:My z mężem tez od dzis przechodzimny na diete:-)Spacerki to my robimy i po 4 godz ale jak nie zmienie nawyków żywieniowych to niewiele one dadza:sorry:dlatego zmieniamy;-)I ćwiczyć tez z Adasiem bede:tak:Ja chce schudnąc ok 15 kg-mam nadzieje ze wytrwam:tak:wiadomo nie zajmie mi to miesiaca czy 2 ale mam nadzieje ze w koncu zdobęde wymarzoną wagę:tak:

ANtylopka, wierz mi, że cię rozumiem. Ja co prawda przytyć nie chcę, ale znam osoby co by chciały a nie mogą, heh. Jak widać, każda z nas faktycznie inny ma organizm.:-)
Edytka, ja bym chciała się też jakoś zmobiliozować do ćwiczeń, nie żeby schudnąć ale żeby się właśnie lepiej poczuć, tylko jakoś nie potrafię...
Kira, to nawet nie zdrowo bybyło tak szybko schudnąć.

Antylopka-oj zostanie;-)jeszcze sporo:-D15 kg to do idealnej wagi-jak schudne mniej to tez dobrze:tak:
Kama-wiem,dlatego daje sobie wiecej czasu:tak:

Kira to ile czasu sobie dajemy na odchudzanie??? Zobaczymy jakie będą efekty :tak::-)ja tak naprawdę też chcialabym schudnąc 15 kg ale wiadomo narazie nie jestem w stanie tego zrzucić wiec zostaje przy 10;-) Wiem że pewnie nie zaloże już moich ulubionych dżinsów w rozmiarze 26 ale chciałabym chociaż pozbyć sie tego okropnego brzucha i tłuszczu na plecach posladkach udach.

Wszystkim odchudzajacym sie dziewczynom zycze wytrwalosci no i POWODZENIA!!!:-)

Ja juz kiedys pisalam, ze wage mam teraz moja wymarzona, moze dla niektrych z was moje 63kg to i tak duzo, no ale ja zawsze wazylam 10 kg wiecej. No ale z ta waga to tak cos za cos.... :-(
Bo jak juz tez kiedys wspominalam chudlam i chyba dalej chudne nie do konca majac na to jakis wplyw. Jestem juz po badaniach, po usg i po wizycie u jednego lekarza, i wyszlo ze mam nadczynnosc tarczycy. Dziewczyny alez sie wkurzylam w tym tygodniu, bo poszlam do jednego konowala panstwowo, to mnie badal przez 1/4 sekundy :szok: do tego przepisal mi leki, ktorych potem jak czytalam ulotke okazalo sie ze nie mozna brac jak sie karmi piersia :szok: Jest to obraz tego jak nas traktuja lekarze jak przyjmuja panstwowo :-(
No ale nic, juz jestem po konsultacjach u innego, juz prywatnie, wizyte mam na 20 lutego, zlecil cala liste badan, tylko co mnie zmartwilo to powiedzial ze jak wynik beda bardzo zle to bede musiala malego odstawic od piersi a zaczac sama sie leczyc :-:)no:

Tomola, to naprawdę skandal jak CI lekarze państwowo nas traktują...
Życzę Ci abyś miała wyniki możliwie najlepsze.:tak:

Ja sie dolaczam do chudniecia, strasznie bym chciala schudnac 10 - 15 kg ale nawet jak 5 zgubie to tez bedzie niezle, bo od dluzszego czasu waga stoi w miejscu. A za 2 miesiace mam slub koscielny i jak czegos szybko nie zrobie to nie zmieszcze sie w zadna sukienke. Zycze Wam i sobie duzo wytwalosci.
Edyta - jakie cwiczenia robisz z Olenka?

reklama
Tomola-myśle ze w tym wypadku Twoje zdrowie jest najwazniejsze,karmilas pół roku i nie powinnas sobie robic wyrzutów sumienia-Szymonek musi miec zdrowa mamusie:-)
Edyta-ciezko mi tak powiedziec-moze pół roku?
Ewelia-powodzenia:tak:

Do góry