reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

Edyta może zrób test będziesz spokojniejsza;-):-)stres chyba może opóźnic okres tak kiedys słyszałam....a może te bóle brzucha to na zbliżający sie okres...

reklama
Hmm, ja jeszcze w ogóle nie miałam okresu od porodu, karmię co prawda piersią, ale chyba też powoli powinnam niedługo dostać, zresztą sama nie wiem;-)

Ja nadal karmie piersią ale dwa poprzednie okresy mialam normalnie a teraz niewiem co sie stało:baffled: A co do bóli to mam je już z 1.5 tygodnia.

Edyta - zdecydowanie zrób test. Ja miałam takie bóle na początku ciąży, a 2 tygodnie, to coś dużo jak na opóźnienie okresu przez stres. Raczej hormony, jakieś zachwiania, jesli nie ciąża, ale wtedy to lepiej do gina się udać

moja bratowa tez jeszcze nie ma okresu a synek ma juz 1,5 roku, takze to chyba od organizmu zalezy, a no i ona nadal karmi piersia.

Dokladnie Ewelia, moja ciotka tez karmila piersia i dopiero po roku okres dostala.

Tez jeszcze nie mam okresu, test robilam kilka dni temu i wyszedl negatywny. Moj Carlo zawiedziony , ciagle mi mreczy pod uchem o coreczce:baffled::szok::-D

aha ewelia odnosnie przejscia na mleko modyfikowane, wlasnie w sylwestra maly dostal 20 ml takiego mleka z Nestle-pierwszy raz, wypil z checia i nic mu nie bylo.Cycka jednak nie odstawie,bo mam porownanie odnosnie butelki z cyckiem, dzieko po cycku jest o wiele bardziej spokojne, fakt, poplacze kiedy cos mu zaszkodzi, ale po jakims czasie przechodzi, a jakie szczescie dla malucha kiedy dydla sobie cyca, i ten kontakt wzrokowy, kiedy sie usmiecha i wariuje z cyckiem w buzi i raczce, taki zrelaksowany i szczesliwy, niestety przy butli nie bylo takiego samego efektu:no:

nie wiem czy znowu się wszystkie zrozumiałyśmy :-p;-), U Edyty jest tak ze już okres miała, a teraz jej się spóźnia. Bo tak to ok, jak nie ma to nie ma, moja koleżanka też półtora roku nie miała i karmiła 2 lata cycem :cool2:

reklama
Ja tez dalej bez okresiku, i jakos sie juz tym nie martwie, bo fajnei i wygodnie :-) W ciazy to tez raczej nie jestem, a jesli bym nawet byla... no coz to tak jak mrozik napisala - trzeba bedzie sie wpisac w 2008 :-D
Bylam dzis w mojej przychodni, i zerknelam na poradnie K, i jakis taki sentyment poczulam, bo wlasnie w zeszlym roku po nowym roku zakladalam karte ciazy (w prezencie swiatecznym rodzice dostali w zeszlym roku po buciku, alez byla radosc i placz mam), eeehhhh kiedy to bylo.....

Do góry