reklama
Luxik
:)
aha ewelia odnosnie przejscia na mleko modyfikowane, wlasnie w sylwestra maly dostal 20 ml takiego mleka z Nestle-pierwszy raz, wypil z checia i nic mu nie bylo.Cycka jednak nie odstawie,bo mam porownanie odnosnie butelki z cyckiem, dzieko po cycku jest o wiele bardziej spokojne, fakt, poplacze kiedy cos mu zaszkodzi, ale po jakims czasie przechodzi, a jakie szczescie dla malucha kiedy dydla sobie cyca, i ten kontakt wzrokowy, kiedy sie usmiecha i wariuje z cyckiem w buzi i raczce, taki zrelaksowany i szczesliwy, niestety przy butli nie bylo takiego samego efektu
reklama
Ja tez dalej bez okresiku, i jakos sie juz tym nie martwie, bo fajnei i wygodnie :-) W ciazy to tez raczej nie jestem, a jesli bym nawet byla... no coz to tak jak mrozik napisala - trzeba bedzie sie wpisac w 2008
Bylam dzis w mojej przychodni, i zerknelam na poradnie K, i jakis taki sentyment poczulam, bo wlasnie w zeszlym roku po nowym roku zakladalam karte ciazy (w prezencie swiatecznym rodzice dostali w zeszlym roku po buciku, alez byla radosc i placz mam), eeehhhh kiedy to bylo.....
Bylam dzis w mojej przychodni, i zerknelam na poradnie K, i jakis taki sentyment poczulam, bo wlasnie w zeszlym roku po nowym roku zakladalam karte ciazy (w prezencie swiatecznym rodzice dostali w zeszlym roku po buciku, alez byla radosc i placz mam), eeehhhh kiedy to bylo.....
Podziel się: