reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

Moja mama w ciązy bardzo mało przytyła w przeciwieństwie do mnie:-Dale prowadziła inny tryb zycia bo pracowała w ciąży a ja nie:-p a pozatym, miała duzo stresów i juz mojego brata chowała więc to było zupełnie co innego.....

Mi lekarka mówiła że szybko tyje i troche za duzo ale zawsze miałam ok wyniki i Piotrus tez zdrowy sie urodził pamietam że nie miałam wyrzutów sumienia bo naprawde jadłam nie więcej niz przed zajściem

reklama
Karolki ja też przytyłam w ciąży 28 kg. I to u mnie raczej nie hormony, bo nikt w rodzinie tyle w ciąży nie przytył :szok:
Troszkę się zdziwiłam tą wymianą zdań. Ja też nie widziłąm nic złego w tym co pisałyscie. Ja proponuję załatwiać takie nieścisłości na privie, żeby znowu nie porobiły się jakieś nieprzyjemności jak kiedyś;-):tak:
U mnie z tą wagą to było tak że w sumie to jadłam naormalnie, a wręcz mniej. Czasami tylko miałam ataki wilczego apetytu. Tyle że ja prawie całą ciążę przeleżałam, bo ciąża była zagrożona. Piłam po 5 i więcej litrów wody nie gazowanej, plus inne płyny. Ja normalnie spuchłam, bo tak to należy określić, a nie przytyłam aż tak ;-)
Wagę zrzuciłam bez problemu. Może i jestem na diecie, tzn jem mało rzeczy ale za to w dużych ilościach :cool2:. Ćwiczę dużo - podnoszenie Filipka i noszenie na rękach :-D - a jest co nosić bo już 10 kg:szok:.
Poza tym dziewczyny - jak ważyłam 2 kg więcej niż przed ciążą to i tak chudziej wyglądałam - w cycach chyba dużo masy siedzi;-)
Zmieniam temat - czy wam też tak ściemniały włosy. Wszyscy mi mówią że ładnie mi w tej farbie - a ja nic z włosami nie robiłam :-D:-D

Zmieniam temat - czy wam też tak ściemniały włosy. Wszyscy mi mówią że ładnie mi w tej farbie - a ja nic z włosami nie robiłam :-D:-D

Mi nie ściemniały ale za to wypadają garściami :wściekła/y: na dodatek mały ciągnie mnie za włosy jak go nosze na rękach :tak: biore skrzypovite ale to nic nie pomaga :baffled: Czy jest coś mocniejszego i co najważniejsze skutecznego?

Ewelinakol - przy twojej figurce, to chyba nie masz się co stresować. Szczuplutka jesteś :tak:
Raabit - podobno jakieś odżywki WAX są dobre. Mnie też wypadają, ale jeszcze nic nie stosuje, nie wiem czy przy cycu mozna:confused:

Mrozik a gdzie te odżywki można kupić? w każdej drogerii? :confused:

Evelinakol nie ma co sie przejmować kilogramami bo inaczej człowiek by zwariował! :-D a poza tym święta są tylko raz w roku i grzechem byłoby odmawiać sobie takich pyszności :tak:

reklama
Mi tez strasznie wlosy wychodza ale czytalam ze to normalne i wlasciwie to niczym nie mozna tego zachamowac, tak czytalam, wlosy same przestana wypadac a potem odrosna.:-)
Mrozik - nawet jak jesz duzo, to napewno nie jesz czekoladowych smakolykow i innych...:-) a to jest zabojstwo dla mojej wagi, jednak nie moge sie czsem powstrzymac... No coz, masz tak jakby szczescie w nieszczesciu z tymi kolkami u Filipka, i wogole jak sie karmi piersia to sie szybciej chudnie no a ty masz przeciez co karmic!!!(10kg):szok::-D

Do góry