reklama
aniulka01
Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
tomola dobrze to napisałaś o tych kreseczkach hihi a swoją drogą Edyta ja w zeszłym roku (tzn w 2006) czekałam 20 grudnia na okres hihi
a tak na poważnie to ja jeszcze nie dostałam okresu ciążę jednak wykluczam bo mam tabletki i cały czas karmię tylko cyckiem
a tak na poważnie to ja jeszcze nie dostałam okresu ciążę jednak wykluczam bo mam tabletki i cały czas karmię tylko cyckiem
Dziewczyny, a ja mam pytanie do tych z was, ktore jeszcze nie dostaly okresu...bo chyba jeszcze ktos taki oprocz mnie jest,co? :-) Czy macie czasami takie bole jak na okres, bo ja wlasnie takie mam, no i sie zastanawiam czy to normalne? Dodam, ze ja tabletek nie biore, wiec i brak tego okresu juz prawie 5 miesiecy tez juz mnie troche dziwi
Luxik
:)
Tez cycam, nie biore tabletek i nie mam okresu.
Martwie sie bo od kilku dni boli mnie glowa, slabo mi, ciagle bym spala:-(, ogolnie jakas rozstrojona jestem, nerwow mi brak czasami, mam nadzieje ze to tylko lekkie przemeczenie, jak nie przejdzie pojde do lekarza, bo dziwnie sie czuje ostatnio.
Test robilam jakis tydzien temu, jest negatywny, takze ciaza wykluczona.
Martwie sie bo od kilku dni boli mnie glowa, slabo mi, ciagle bym spala:-(, ogolnie jakas rozstrojona jestem, nerwow mi brak czasami, mam nadzieje ze to tylko lekkie przemeczenie, jak nie przejdzie pojde do lekarza, bo dziwnie sie czuje ostatnio.
Test robilam jakis tydzien temu, jest negatywny, takze ciaza wykluczona.
reklama
Podziel się: