reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

Raabit nie pocieszaj Nas;-):-p
Edyta-ciesze sie mimo wszytsko ze to nie ciąza-tyle sie wycierpialas po ostatniej cesarce ze teraz to chyba bylaby dla Ciebie katorga tak wczesnie:no:

reklama
tomola dobrze to napisałaś o tych kreseczkach hihi a swoją drogą Edyta ja w zeszłym roku (tzn w 2006) czekałam 20 grudnia na okres hihi

a tak na poważnie to ja jeszcze nie dostałam okresu ciążę jednak wykluczam bo mam tabletki i cały czas karmię tylko cyckiem

Test testem ale ja nadal nie mam okresu:szok:co jest grane w takim razie??? Chyba pójde do gina bo zaczynam się bać ,że coś ze mna nie tak:baffled::-(

Ja chyba wlasnie dostalam okres, chyba bo mam tylko malutkie plamki krwi. No coz, troche mi sie spoznil, 2,5 misiaca dokladnie:-p

Dziewczyny, a ja mam pytanie do tych z was, ktore jeszcze nie dostaly okresu...bo chyba jeszcze ktos taki oprocz mnie jest,co? :-) Czy macie czasami takie bole jak na okres, bo ja wlasnie takie mam, no i sie zastanawiam czy to normalne? Dodam, ze ja tabletek nie biore, wiec i brak tego okresu juz prawie 5 miesiecy tez juz mnie troche dziwi :confused:

Tomola, ja też nie mam jeszcze okresu i tabletek nie biorę. Tylko że mnie nic na razie nie boli... Ciekawe, może to zwiastun że niedługo dostaniesz?

Tez cycam, nie biore tabletek i nie mam okresu.
Martwie sie bo od kilku dni boli mnie glowa, slabo mi, ciagle bym spala:-(, ogolnie jakas rozstrojona jestem, nerwow mi brak czasami, mam nadzieje ze to tylko lekkie przemeczenie, jak nie przejdzie pojde do lekarza, bo dziwnie sie czuje ostatnio.
Test robilam jakis tydzien temu, jest negatywny, takze ciaza wykluczona.

reklama
Do góry